61

Асен Генов

преди 8 години

#Оставка!!!Мъките ти тепърва започват мутро!!!

60

биров

преди 8 години

Със сигурност е любимеца на всички в ЕС със неговите дълбоки мисли.Но като цяло евала на него и президента.България е в европа и мястото и е в ЕС.Путин трябва да разбере че ЕС е факт и той трябва да работи с него.

59

Анонимен

преди 8 години

Тия там го използват нашия май за клоун, забавляват се с него като гледам... Сигурно си викат един на друг: "Плесни му едно леко шамарче, да видиш как ще се нахили."

58

поне един път

преди 8 години

Пожарникарю, покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца! Подай си оставката!

57

само десет секунди

преди 8 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

56

Анонимен

преди 8 години

Спасение няма, надежда всяка оставете!о кога тоя скапан късмет бееееееееееееееее?

55

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Путин най-после си призна, че донбаските "миньори" специалисти по зенитно-ракетни оръжия... - са всъщност руски военни подразделения...

54

Анонимен

преди 8 години

Юда

53

аааааааа

преди 8 години

КАК Е ЗАПЛАЩАНЕТО ДНЕС НА СЛУХАРИТЕ..КОЛЕДНИ ЩЕ ИМА ЛИ..

52

до 68

преди 8 години

Добре съгласен съм с това , тогава защо София е толкова зле? Заради ГЕРБ и ЕС който за първи път почнаха да правят нещо в този град, метро булеварди незнам какво, преди нямаше нищо подобно , можеби периода от комунизма до ЕС ни е дръпнал назад. Бих се съгласил щото съм млад и не помня какво е било през комунизма. Обсъждайте реално не се мразете и псувайте само няма смисъл.

51

Анонимен

преди 8 години

Само Европа, никога вече с Русия!

50

Мъка,

преди 8 години

Мъка. Кога най-сетне ще улучим нещо повече от нагаждачи ?

49

Анонимен

преди 8 години

Как скачахме и мръзнехме 90те по площадите в София и громяхме комунизма, как се надявахме, а някои дори се просълзихме на 1 януари 2007 когато слушахме бетовеновата Ода на радоста. Каква я мислехме обаче, каква стана тя!

48

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Абе, Путин няма ли вече да подава оставка... - толкова щети нанесе на Русия, че от това повече няма как... - започвам да мисля, че е агент на ЦРУ...

47

Анонимен

преди 8 години

Ушето, ушето.

46

Анонимен

преди 8 години

И тоа го ГАЛИтука иа ещо гнило с тва галини

45

h

преди 8 години

Борисов посочи, че Владимир Путин е наясно, че спирането на проекта е било не заради това, че нашата страна е била срещу Русия, а защото изпълнява като лоялен член на ЕС всички наложени санкции и разпоредбите на третия енергиен пакет.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hahahhahahhahhahhahahhhahahhahahahhahahhahahahahahahahahahahhahahahahhahhahahahhah

44

хайде всички е Чукот

преди 8 години

разбирачи не ви е мястото тук

43

Анонимен

преди 8 години

До кккНе сме най-бедната държава в европа заради ЕС , а заради това че бяхме изолирано от Европа 50 години....Не е вярно. До 80те години Гърция която беше западна страна беше пъти по-бедна от България при соца когато имахме среден за Европа стандарт. 81 година като влезе в ЕС и наляха стотитици милиади да покажат на източния блок колко е добре в ЕС - е видяхме какво стана с Гърция и милиардите. А от както сме в ЕС ставаме все по-бедни, и не само ЕС, изобщо 25 години тотален провал.

42

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

По Коледа стават чудеса... - Путин искал да помогне на България и затова измислил Южен поток... - и най-скъпата газ в света, която му плащаме... - и ембаргото, което ни беше наложил още преди ЕС да му го наложи...