9

Анонимен

преди 8 години

Леле..е..е ще почина . Червения *** дава акъл на Москов , просто не е за вярване -гледам и не вярвам на УШИТЕ СИ .Толкова елементарен човек рядко се среща .

8

Анонимен

преди 8 години

Москов, сладък ли е кокала, та така яростно си го захапал. За теб и такива като теб е написано "Приказка за стълбата". Министър си заради всички онези, които гласуваха за Радан Кънев, почтено беше да последваш човека, който те вкара там, където си сега да си размотаваш новите костюми и лъскавата кола.

7

Анонимен

преди 8 години

Какво доживяхме , червения *** подкрепя Радан Кънев . И ако това не е доказателство за топлата връзка на Иван Костов и БСП-ДС здраве му кажи . Колко елементарно и тъпо .

6

Анонимен

преди 8 години

Не съм предполагала, че Петър Москов може да деградира до такава степен. Много неща мога да напиша, но съм отвратена, болно ми е.

5

сфгс

преди 8 години

До АнонименКостов е гад,но е доказан стратег и има аналитичен ум,да се чуди човек от де се е пръкнал такъз.Явно за политика е роден ,а там хубавите хора бързо се изнизват.

4

Анонимен

преди 8 години

Москов голямо разочарование, наистина голямо. Но човек се учи докато е жив.

3

Анонимен

преди 8 години

Ченгето Иван Костов не може да спи от злоба , че той е господин никой. Както разтури СДС , сега същото иска да направи чрез пудела си Радан Кънев и с РБ . Да ама не . Този път няма да стане др. Костов агент на ДС-КГБ .

2

флк

преди 8 години

Да ама ,аз от селско чедо станах фен на Радан,дето е ултра син,само заради принципните му позиции!А и старите кучета в политиката доказаха,че от тях нищо не става и произлиза,да се пробват по-младите.Е и в БСП дойде Миков и заби по-младите соиалисти в девета глуха..............

1

Анонимен

преди 8 години

"Пепи", нали знаеш че предателите никой не ги обича.