24

Шлосер

преди 8 години

Я ! Бившият ковчежник на мафията сега станал неин адвокат. Аз не мога да разбера, какви са тия телевизии дето по цял ден канят само престъпници и *** да правят анализи на това или онова. Толкова ли свършиха хората с поглед върху реалната политическа обстановка в България, че всеки път се връщаме към главните виновници сега да сме една от най-бедните и не само в икономическо отношение балканска страна ?

23

Анонимен

преди 8 години

Това е най-добрият премиер на България от 75 години, и ушанките дадоха стотици милиони за да го свалят и компроментират! С царе и пожарникари- до ръба на пропастта.Още Ботев го е казал:"Свестните у нас считат за луди"

22

Анонимен

преди 8 години

питат някои,защо били скъпи горивата като петрола от 10 години не е бил толкова евтин. има един монополист и той играе белот и рита мачлета с министър председателя. същият монополист почна и да печели търгове за магистрали въпреки че дава двойно по висока цена от останалите

21

Анонимен

преди 8 години

на костов ,каквото каже,всичко му се разбира. има други,и час да ги слушаш нищо не разбираш,губене на време и безполезни хора. сега,това което каза е истината. българите каквото са гласували,това получават. гласуваш за бареков,получаваш барековщина,за сидеров чуколов получаваш простотии,за герб бсп дпс получаваш ритни топковец,пиянде и пашата

20

Анонимен

преди 8 години

Долу някой спомена Румъния, и как в нея въпреки всички реформи продължават да падат правителства заради корупция. Въпросът е че ПАДАТ, тук кое правителство е паднало поради корупционен скандал. Сваляме ги, когато от крадене, докарат народа до там да яде камъни. Румънците не ги мислете, хванали са правата пътека, не може за 4-5 години да се изкоренят пост-комунистическите привички на цяло едно общество. Но докато те ще стават все по-добре, ние дълбаем дъното с главен идеолог Първанов!..пълен мат!

19

do 6

преди 8 години

Za kakvo e dobar, vednaj izbroite fakti.Lustracia 0, Sadebna Reforma 0, Zdravna reforma slab 2 , oshte se chudim kak da mu reformirame reformite.Privatizacia vsicko podari na komuneta chengeta. Aman ot tapi klisheta. Valutniat bord mu beshe nalojen ot MVF , toi I zatova se tegleshe, kato magare na most

18

Анонимен

преди 8 години

PRAV SI KOSTOV NARODA TREBVA DA E STABILNO BEDEN I POSLY6EN ZADA SI RAZIGRAVATE KON 4ETO,KAK SE KAZVA ,KY4ETATA SI LAQT KERVANA SI VARVI

17

Пунта

преди 8 години

До некъф румънец. Ами тази уж прехвалена Румъния, след няколко години "уж страхотна борба" с корупцията и вкарани висши лица в затвора, само преди няколко месеца си свали правителството, защото корупцията била станала нетърпима. Значи нищо не са направили и само е било прах в очите. така че, айде не ни я давай за пример.

16

Ne na Kostov

преди 8 години

BSP I DSB v Edinen front sreshtu demokraciata, kakto vinagi. VIjte trolovete na Pozitano stanaha demokrati!

15

Анонимен

преди 8 години

Петров, Петров, точно реформаторите отговаряха за секторите, в които чакахме реформи, но явно се оказаха некадърни да ги направят. Или просто нямат достатъчно авторитет и влияние да ги осъществят.

14

Анонимен

преди 8 години

Не виновна демокрацията или Брюксел, виновни за всичко са комунистите! Всички са комунсти! И в червата са комунисти! България трябва да се изчисти от комунистите и болшевишките агенти на Москва!

13

Мнение

преди 8 години

Целта е ясна, да се запази статуковото, ден да мине два да дойдат, власта и бизнеса да живеят за сметка на ниската покупателна способност на повечето хора в България. Всеки обявил се за реформи се представя като ,, принц смутител на спокойствието,,.

12

Винету

преди 8 години

А дали, бе Костов, стабилността не е най-важното в този момент, когато Европа и светът се тресат от огромни проблеми? Защото ситуациите са динамични, често непредвидими и е важно да се пренастроиш адекватно. После ще правим реформи.

11

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 8 години

Като се замисля за нашата така наречена ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, се сещам за една много далечна и екзотична държава /РУМЪНИЯ/, за която повечето наши медии /сакън, да не си помислите, че са платени, респ. управлявани/ избягват да пишат.

10

Анонимен

преди 8 години

Абе реформаторската ракета е най-яката ракета, най-стабилната ракета, обаче космоса е крив, космоса пречи!

9

Бивш член на СДС

преди 8 години

Щом като червения *** хвали ченгето Иван Костов какво повече да кажеш. Др. Луканов си го каза , решихме да изпратим в СДС наш човек Иван Костов . След всичко това все още има хора , които вярват на Костов . След като имаше мнозинство в парламента и беше Премиер , защо не направиха СДС лустрация , а кажете защо .......

8

Анонимен

преди 8 години

Реформите се провалиха с гръм и трясък. Но това не означава, че Реформаторита са се провалили, неее! Дори и само 4 процента да получат ако изобщо и толкова получат, пак ще врякат с претенции да управлят.

7

П.Петров

преди 8 години

Сабилно сме на ДЪНОТО ! Всяка година над 100 000 емигрират !Няма за кога да се отлагат реформите !ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ! СТИГА МУТРО-ОЛИГАРХИЯ !СТИГА КОРУПЦИЯ ! СТИГА БЕЗЗАКОНИЕ !

6

Анонимен

преди 8 години

До 6. Да, най-добрият приватизатор за "нашите сини" хора. Айде, нема нужда.

5

Хризантема

преди 8 години

Поредният заговор срещу Борисов е в ход. Този сигурно не може да спи от завист и злоба. Настрои мижавата си партийка да бойкотират управлението, гарнирано с медийни атаки - вече видяхме глашатаите му като Евгений Дайнов да плюят наред. Не сме забравили, Костов - КОЙ имаше сметки в КТБ, а?