41

energeti4estka drujb

преди 8 години

Човек може да генерира сам електричество, при това - от собствената си урина. Учени от университета на Западна Англия са създали чорапи, които използват течността, за да създават електричество.ako tia dvamata gi svarjat moje da izkarat dvufazov tok kato po4nat da si shorkat v 4orapkite, a za akoto , az akoto nema li ko ste stane ako se izturvat v poturite- mojebi nafta i gas, a?

40

бай радой

преди 8 години

Ооо ква снимка на къв език си говориха на турски предполагам

39

Българин

преди 8 години

Знаете ли какво е особено важно на тази снимка. На нея са показани 2мата най-опасни човека в света за националната ни безопасност. Парадоксалното е, че единия от двамата ни е президент и отговаря за нея.

38

Анонимен

преди 8 години

Орден Стара Планина няма ли да му дадеш и на него,жалък ***. Срам за България. Просто ми се гади от мазната ти мутра на подмазвач. Ти никога няма да останеш в историята като президент. Ще те помнят с предателствата и подмазванията,***. Срам за цяла една нация.

37

МРЕТЕ ПУТЕНОИДИ

преди 8 години

Както всеки може да предполага кадъра е хванал радостта на двамата от днешното събитие:Крилата ракета падна след изпитателен пуск в Архангелска област, недалеч от населения пункт Ненокс, съобщиха от МО на Русия. На мястото работи комисия от представители на руската отбранителна промишленост И ЕСТЕСТВЕНО СМЕЯТ СЕ НА ГЛУПАВОТО ДЖУДЖЕ КОЕТО ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ ОТ КОМПЛЕКСИТЕ..ХА.ХА

36

ник

преди 8 години

Глупакът милионер отново бълва безмислици и подхожда заднешком към всеки който му се усмихне!Срам !

35

мама3000

преди 8 години

Плевнелиев да го ***, втори мандат няма да види женчото

34

тя

преди 8 години

Най-добре е с турците да нямаш "алъш ,вериж", щото със сигурност ще те "изпързалят"!

33

Анонимен

преди 8 години

следващите избори ще ги спечели друга партия

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25"Най-лошия вариант за България е война в Турция запомнете."----Защо, бе? Досега само сме ги били:1. На Шипка - Руско-турската война 1877-78;2. Балканската война 1912 - аха да влезем в Цариград, но "великите сили" стасиха Турция.Така, че ч.и.т.а.ц.и.т.е бая бой са яли от нас ...

31

тя

преди 8 години

Слагачев - 32 зъба!

30

.

преди 8 години

сладури, как са се ухилили :)

29

ами

преди 8 години

Усмивката на ***....в много ми е....

28

тя

преди 8 години

Турците имат различни интереси от европейските и в такъв случай на какво се надяваме? Лукавите турци се възползват от наивните европейци и ще им "цицат " милиардите! "Не е глупав , който яде баницата , а който му я дава" !

27

Анонимен

преди 8 години

двама на*рани и засмяни анти-българи на тази снимка !

26

PD

преди 8 години

Интересно ! Европата предпочете да плати на Турция за спокойствие и с наши пари. При все че Интересите на Турция в Сирия генерират имигранти. Но имигрантите не са само Сирийци. Това не е сътрудничество (доверителни взаимоотношения между равнопоставени), това е изнудване и далавера.

25

Фесконтрол

преди 8 години

Момко, ако намериш една замръзнала пепелянка и я сложиш до гърдите си да я стоплиш с мисълта за сътрудничество, какво ще те сполети? Гибел ще те сполети момко, защото такава и е природата! Българите добре знаем турската природа и със змии съдружие не правим.

24

Анонимен

преди 8 години

грозна картинка

23

в никакъв случай

преди 8 години

В никакъв случай плевела не е *****, нито е ***, нито е ***, нито е *****! Той е ********** на *****оглу. Изразих ли се разбираемо?

22

Мекотелото

преди 8 години

Ахмед опрашил роску. Последният доволно позира за фотуууу:)))))