82

Анонимен

преди 8 години

До Георги ЛамбуровКой им сложи този лозунг в ръцете, да предположим че е вярно...А инквизицията е горяла жени, защото били вещици и хора, които са твърдели че земята е кръгла, то целите си искат определени действия, в крайна сметка няма вечни врагове има вечни интереси.Ама тълпата вЕрва и крещи екзалтирано от "осанна", до "разпни го" Аз съм на 43 години и като дете американците ни бяха врагове сега са ни приятели, е?Свет да ти се завие на кого да верваш, и накрая си казваш абе...., нали!)))

81

Родолюбец

преди 8 години

Тази е целта на богоборческата юдео-масонска върхушка - ислямът да набира скорост, за да им върши черната работа. Именно чрез сатанинския ислям богоборците унищожиха Византийската и Руската империи, 5 века държаха българите под турско робство, а сега са тръгнали да ислямизират цяла Европа.Ислямът е удобна, светска религия, той не изисква покаяние, смирение и борба със страстите, а в сатанинския коран никъде не се употребява думата ЛЮБОВ!Да живее светата Православна вяра, да живее България

80

Анонимен

преди 8 години

дзен-будиски коани: Изяде ли си вечерята?Измий си чинията!.........Можеш ли да чуеш звука от пласкането на едната ми ръка?..............Ако не чуеш звука от паднало дърво, това значи ли, че не е паднало?Е, намирам го са подходящ коментар към темата, която се вихри напоследък. Истината не е в това, което се говори непрекъснато, а в това, което се премълчава.

79

12345

преди 8 години

До Анонимен В Китай има всякакви. Преобладаващата част следват учението на Конфуций, което е по- скоро философия, а не религия. Има много мюсюлмани и не чак толкова християни.

78

Всеки има право

преди 8 години

да вярва в каквото си ще - в бог ли било, в аллах ли било, в буда или в магарето на бай ти Кольо. Но никой няма право да навързва своите религиозни виждания на други хора, да ги нарича "***", "кифири" и тям подобни, да се жалва в чужда страна, че местните празнували Коледа и му нарушавали релизиозните чувства, и че жените им ходели неподобаващо облечени и с непокрити лица, и че нямало къде да се моли защото не са му построили джамия. Като не е доволен - да си стои в Анадолата с надупен нагоре

77

Анонимен

преди 8 години

Очакваното нарастване до 2050 година за всички религии изглежда така:и изредените числа ми звучат като планове на зъл гений, но ще поживеем, ще видим...между другото всички най-много мразят, да това е точната дума, а омразата се корени в неразбирането, непознаването на нещо, будистите.Будизмът не е точно религия , а е по-скоро философия и той не е за всяка глава. Той е насочен само и единствено към човекът който го практикува, то не занимава другите с това, не изисква и не съди, няма врагове)

76

Анонимен

преди 8 години

В малка Грешка съм. Една от жените на Мухамед се казва Аиша. Била е на 6. А, когато е била на 9 консумира брака си. Но пак си е педофилия.

75

ФХ

преди 8 години

Шериата няма нищо общо с религията Ислям. Той е измислен от дивите араби за налагане на подчинение и потискане на жените. Пророкът Мохамед няма нищо общо с него и е умрял много преди да бъде написан Шериата. Повечето хора слагат знак на равенство между исляма и шериата, а такъв знак не може да има между двете. Шериатът се признава само от диваците, които са по-шумни и по-налагащи се, затова нормалните мюсюлмани остават в сянка. И резултатът е една дискредитирана религия.

74

lkj

преди 8 години

vreme e da se sibudim narasvaneto na muslumanite ne govori dobre celta im da uravlavat sveta da ima jeriyat vreme e da ocenim hristiyanskite cennosti

73

маа--лко знам.

преди 8 години

Мюсюлманите се учат от евреите, семейството рода и децата но не са научили всичко до край, че жената е важна и трябва да се образова,че всяко момиче на 12 и момче на 13 задължително трябва да знаят да. Векове наред евреите са се образовали задължително. Въпреки че са братовчеди араби и евреи имат един баща Аврам / Ибрахим /, арабите изостават с хиляди години от евреите. Взели са само нахалството от тях и са го потопили в собствената неграмотност и простотия

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 166Това че ти в 21 век не говориш за религии не означава че 80% от света не е спрял никога да говори за религии. Късогледството не е голям плюс за живота

71

Анонимен

преди 8 години

Ако мюсюлманите са 73% и в близките 10 годити от всеки от тях се родят по 5 а от християтите които са 35% се роди едно или две .........опитайти се да дадете прогноза за процентното съотношение след 10 години.

70

Анонимен

преди 8 години

до българинаОсвен руското гражданство има още едно което е много по- ценно. Това е израелското гражданство. Хората които не делят мюсюлманите на ислямисти, умерени. За тях всички мюсюлмани са еднакви. потенциални терористи и не допускат мюсюлмански имигранти в страната се.

69

Анонимен

преди 8 години

Хората раждат, не си играят на демокрация и толерантност. Комунизма пусна семето на атеизма и забрани религията. Това семе е ялово и плод не дава.

68

Далече от арабите

преди 8 години

Раждат без край и търсят някой да им сипе, да ги нахрани и след това да му се изплюят в чинията. Живея сред араби повече от 25 години и знам за какво се говори. Душата си дава за теб докато си с лицето към него, обърнеш ли му гръб, считай че ножа ти е забит и взема твоята душа.

67

Това е !

преди 8 години

Реклами ли правите тука бе ? Най-бързо се разраства по една причина че при арабите пазене и аборти са против религията и се раждат ислямчета като въшки. Раждат, раждат, раждат без край! И като раждат какво си мислите че раждат ? Ескимосчета ? Не. Раждат се мюсюлманчета ислямчета.Всеки един мюсюлманин е с потенциал да приеме исляма. Тава ако не спре света ще се вйрне хиляди години назад

66

vivian

преди 8 години

Нищо чудно, че е така.Мюсюлманките имат за основна цел в живота си семейството - да родят и да отгледат деца. Същото е било и за християните преди 100 години, но бързо сме загърбили истинските ценности. Сега жените бачкат от сутрин до вечер за заплата и за да не загубят работата си да раждат максимум 1 дете.

65

Заради САЩ и Е.С.

преди 8 години

ЩОМ в последните няколко години във Великобритания най-популярното име за новородено дете е Ахмед...--няма нужда от такива статистики.Сами го виждаме накъде отива Европа.Нестига че тези скакалци прииждат,АМИ и евро-политиците всячески им помагат за това.От една страна САЩ разбунва там революции и подклажда радикалният ислам--А от друга страна,либералите от Брюксел и Европа ги канят с отворени обятия---Е как няма да се ислямизира Европа--Хем ще ги храним и обличаме--хем-- ч.а.л.м.и. ще сложим....

64

Кристофер

преди 8 години

Не харесвам тълпи от ГАДОВЕ Муслим невъзпитани и с мнооого чавета в колички!

63

Русия

преди 8 години

Само на ПУТИН вярвам!!!Не искам ЗАПАД и муслим!!!