15

Анонимен

преди 8 години

КОЕ НЕ ВИ Е ЯСНО,НОРМАЛНО Е ДА СЕ КУПУВАТ В ЧЕРКВАТА А НЕ ПРЕД НЕЯ ОТ *** А ЦЕНАТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ВЯРА И РОД.

14

1

преди 8 години

За такива алчни крадци ,и смъртта е малко,братя не им купувайте свещите,не пълнете гушите на колегите на рада-дълбоката,они всичките са сестрички в расо.

13

АЦЕТО

преди 8 години

Има ли една област,едно нещо,да не е корумпирано,изгнило,фмирисано в цялата ни държава

12

Анонимен

преди 8 години

При тая инвазия на мюсулмани у джамий в Европа и България тия как не ги е срам да си гледадат само собстверния кекепир.

11

смирен мирянин

преди 8 години

Уважаеми отец Ангел Ангелов,с 10 ст. в България могат да се купят много работи - я някой Линкълн,я някой Мерцедес S класа,я някой Ролекс за 20 000лв. и т.н и т.н.Представям си сега като вдигнете свещите сигурно ще се придвижвате вече с Боинзи и Еърбуси и за разнообразие някоя яхтичка за 10 млн. лв.И накрая да ви напомня че в момента е време на коледен пост и не знам дали е много богоугодно точно сега да "изгърбите" бедните миряни,ако въобще ви интересува това.То заради това църквите са празни.

10

Анонимен

преди 8 години

Значи вече ще отделям двойно пари за свещи, т.е. 0 ст.

9

мм

преди 8 години

За милиионите от ислямските фондации си затваряме очите, ама на - свещите на БПС са ни проблем.

8

Попа

преди 8 години

Срамота пред Бога е точно тия дето се возят на лимузини Мерцедес и Ауди, да решават за поскъпване на свещите в тая общочеловешка сиромашия в България, докато много от храмовете се рушат, а чуждите храмове и джамии се множат с чужда помощ. Помози Боже и спаси ни от грешниците с власт. Амин.

7

Нийм

преди 8 години

от Словото което изрича. Божието Слово - Господ Иисус Христос е пратено на земята за да помири човеците с Бога и чрез познанието което те имат за Бога и Христос да придобият живот вечен. Защото живот вечен е това "Да познаят Тебе единия истински Бог и Христос когото Ти си пратил".

6

Нийм

преди 8 години

Вземете прочетете евангелията на Матей, Марк, Лука и Йоан и ще ви се отворят очите ако и да е постепенно и по-малко. Прочетете и Шема Израел или Слушай Израилю - "Господ Бог твой е един, да обичаш Господа от цялото си сърце, от цялата си душа и с всичката си сила". Това е най важната заповед и това потвърждава и Господ Иисус Христос. Втората такава е "И ближния си като себе си". Помнете един Бог и един Христос - Иисус, Отец и Син, но Отец е по-голям от Сина както Изричащия Словото е по-голям

5

766

преди 8 години

Свещите ще повлечат и целия ни "конфорт", да не кажа живот....

4

Нийм

преди 8 години

Бог и Словото Му са истински и са спасение за човека вярващ в тях. Въпроса е че съвременната църква е омешана с езичество - езически презници, езически идоли - икони, езически култ към множество малки богове - светии, езически култ към богинята майка с детето т.н. богохулно "богородица", езически доктрини като триадите - троицата. Хората заради собственото си спасение, заради безсмъртните си души трябва да вярват в Бога и Христос, но в истинското - в ранното апостолическо християнство.

3

Валя

преди 8 години

Нормално е да поскъпне , наистина вече за 10 ст. нищо не може да се купи . Но ми става смешно когато някой каже , че църквата няма пари а когато видя как храмовете се разрушават ми става мъчно , защото БПЦ е доста богата . Притежава доста имоти , движимо и недвижимо имущество

2

123

преди 8 години

НЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ТРУДНОСТИ,А АЛЧНОСТТА НА ПОПОВЕТЕ ЩЕ Е ПРИЧИНАТА ЗА ПОСКЪПВАНЕТО НА СВЕЩИТЕ!ПО АЛЧНОСТ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С ТЯХ!

1

Gazovo fitilche

преди 8 години

Topleneto na klimata zapochva.:-)