76

дано

преди 8 години

До АнонименЯ си гледай работата. При Костов външният дълг бе най-нисък. За Радан! Брей, идват светли дни, ако Радан се кандидатира! А дано!

75

Анонимен

преди 8 години

Вече изубихте всякакви аргументи. Първо, не е лошо да ти дават заеми. На Орешарски никой не му даваше.Второ - не с костов и без костов, а именно Костов подписа договорите, заради които токът ни е скър и прескъп.Трето приятелчето му мумията Иванов може, но не иска да ги разтрогне, въпреки, че противолечат на правото на ЕС.

74

а дано

преди 8 години

А дано, аз ще гласувам за Радан.

73

Анонимен

преди 8 години

До УточнениеA заемът от 21 милиарда дълг бе теглен от Боко. Къде са Мариците, къде е дълга. И с Костов и без Костов Мариците бяха приватизирани.

72

Уточнение

преди 8 години

До АнонименВисоките сметки за тока ги плащаме благодарение на подписаните от Иван Костов дългосрочни договори с американските Марица 1 и Марица 3, със задължително изкупуване на тройна цена от НЕК и включването им в микса на регулатора КЕВР, както и на приятелят на Костов мумията Ив. Иванов, председател на КЕВР, който не преразгледа или анулира тези договори, в услуга на корупционните практики на ДСБ.

71

Анонимен

преди 8 години

Разликата е че от няколко дни знаем че и ГЕРБ е КОЙ!вторник вероятно ще разберем че СДС също е КОЙ, може би и ДБГ.. Така че на сигурните предсрочни избори няма да е като на купените местни..!

70

Анонимен

преди 8 години

"Какъв президент може да е тоя ?! Кукла на конци!"Не е ясно дали е кукла, но поне не ни накисна с някой "голям шлем" като агент Гоце, заради коготота и досега плащаме високи сметки за тока.

69

много точно

преди 8 години

До отврат: Тодор Живков "Тази година отваряме завод за полупроводници, а догодина за цели проводници". Бойко Борисов "Тази година откриваме второкласен път, догодина магистрала (ама 3 км де, но пък магистрала)."

68

Анонимен

преди 8 години

менчето, менчето.

67

отврат

преди 8 години

Какво друго могат да научат тия двамата от бай Тошо- да режат лентички и да лискат с менчето

66

Анонимен

преди 8 години

Поредните глупости , родени в главата на този първичен индивид . До кога ще търпиме това ?!

65

смях

преди 8 години

Бойко Борисов-демократ,Лиляна Павлова-хубавица, Валери Симеонов - патриот, Красимир Каракачанов - воевода, Кунева-честна! Радане имаш шанс щом се махна от тази ***! Мразя Костов, но с теб се вижда промяната в ДСБ. Сега махнахте и този мазен предател Москов.

64

anty

преди 8 години

Каква логика има в това Кунева да пише закон против корупцията? Кунева, която затвори Първи и Втори блок на Козлодуй, за да угоди на френската ядрена мафия, заради което я сложиха в борда на една влиятелна френска банка. Ако това не е висша форма на корупция нейното, не знам кое е. Да не говорим, че така виновно е писала проекта за закона. Това не е закон срещу корупцията, a майчински ласки по главите корупционистите.

63

Анонимен

преди 8 години

Както винаги Борисов се очерта като политик-държавник!Другото си го знаем,лапачи!

62

Логичният Кой

преди 8 години

Не намирам никаква логика.Значи, за това, че министърът на правосъдието от РБ не може да направи съдебна реформа е виновен Борисов...За това, че министъра на отбраната Ненчев от РБ не може да поправи самолентите ни (и защото Костов унищожи машиностроенето ни) и кани Турция да пази небето ни, Борисов е виновен...Кой трябва да си подаде оставката тук? И дори не трябва да се появява пред хората а да отговаря в съда! А той иска президент да става?!

61

Анонимен

преди 8 години

Борисов го играе к*вашката, ама само с един гол популизъм и каквото ти кажат ПР-ите няма да стане. Остава си една дебела грозна мутра, *** телохранител и мастит престъпник. Още малко ще го търпят и западните му приятели и ще дойде време да извадят кирливите му ризи за всяко убийство и трафик. За съжаление вече 12 години Борисов е номер 1 в политическото пространство и това, което успя да направи е да върне мутро-ченгеджийските времена от 90-те. Ама матр'яла много лош - иска си мафията...

60

Анонимен

преди 8 години

Saschto ne radan Kanev President s debelua grosdan karadjov na mestoto na boiko moje imoskov da. Vseme Stola na bB lele gerb se trese zz bB treperat sa. Vlasta

59

Анонимен

преди 8 години

Както в ДПС си командва Ахмед Доган , така в ДСБ си е командир Иван Костов. Рада-дълбоката е пуделчето , което лае когато му кажат . По принцип след като Костов / агент на ДС-КГБ / види заплаха за БСП и ДПС прави всякакви машинации за да се помага . Така , че никаква реформа не е искал да прави и то никъде. Целта му е да провали Борисов и ГЕРБ . Опита се да осъди Цветанов , но не му се получи. Това е Иван Костов-най големия помагач на мафията .

58

Язък

преди 8 години

Ние сме окупирана страна. Амeрика може и клепоухо да ни сложи за прeзидeнт, не че сeгашния е друго. Чудя се как Борисов запазва хладнокръвие. Нито армията може да контролира нито външната политика. Не са поискали не са го махвнали. Опита да търси подкрепа в Англия, която пък опитва да се измъкне от прегръдката на US. Страх ги е само от народа,но ще ни видят сметката и на нас. Язък, отиде си държавичката ни тъкмо започнаха да изплуваме.

57

Анонимен

преди 8 години

3% МОЖЕ И ДА СЪБЕРЕ ОТ СЕБЕПОДОБНИТЕ ДЕЦА НА ДЪГАТА,А ЗА НЕЩО ПО СЕРИОЗНО НЯМА КАПАЦИТЕТ ПЪК ДОРИ С ПАРИТЕ НА БХК И ДРУГИТЕ ***.