48

Анонимен

преди 8 години

Ром блъсна ЛИНЕЙКА!

47

ГолБа Нан

преди 8 години

Констатираните факти са:"Ром БЛЪСНА линейка."Правилникът е за ВСИЧКИ! Даже и за "ромите"! Или те са на специален режим!?

46

1

преди 8 години

До Анонимен4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на Закона за движението по пътищата, като през това време той може да подава само син или червен светлинен сигнал.(2) Разпоредбите по ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задълженията да управляват и да се движат по безопасен начин.

45

1

преди 8 години

До АнонименЧл. 5. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличието на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;3. да не се съобразява с организацията на движението , въведена с пътни светофари, пътни знаци, пътни маркировки и други средства, когато това се отнася до посокат

44

1

преди 8 години

До АнонименГлупости?Чл. 5. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличието на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;3. да не се съобразява с организацията на движението , въведена с пътни светофари, пътни знаци, пътни маркировки и други средства, когато това се отнася д

43

Анонимен

преди 8 години

А ти като си с име(ако е твоето), какво? Паметник ли да ти вдигаме?Правилата са определени. Или ги спазваш или чао.

42

Анонимен

преди 8 години

Ne znam kakvo glasuvas I kakvo pees. Ne pisi glyposti.

41

Анонимен

преди 8 години

Заглавието е "Ром блъсна линейка след дрифт."Което в превод от български ще рече, че ром блъска линейка, не линейка блъска ром. Или?

40

1

преди 8 години

До Nali taka 50НЕ гласувам закони, за да пея песни и да ме обвиняваш в нещо!

39

Кукувица

преди 8 години

Гатанка- Ни види, ни чуе, кола кара- що е то?

38

Анонимен

преди 8 години

Я по-добре разместете буквите в заглавието за да ви се получи по-читаемо: "Лом блъсна ринейка, деле след мрифт"

37

Nali taka 50

преди 8 години

Ako to bese v lineikata dryga pesen stese da pees.

36

Кара Кольо

преди 8 години

Всички спрели, само ром не спрял, щото е на специален режим, ромски. Сега в панд.лата при ***.на.фи.те да учи правилника.

35

1

преди 8 години

До АнонименТова не е мое мнение.Законът е такъв!

34

Анонимен

преди 8 години

...и никой не се интересува и от твоето мнение, защото няма значение кой си, 49.

33

1

преди 8 години

Не ме интересува, кой какъв е! По закон водачът на автомобил със специално предназначение с включени звуков и светлинен сигнал е с предимство, но ако не създава предпоставка за птп.Наясно съм с нещата и за това пиша, а не да защитавам някой!

32

Зелен хайвер

преди 8 години

Да си е.ете майката! ЛИНЕЙКАТА е С ПРЕДИМСТВО, адвокати на дявола, пардон, на "ром"-а! Сега *** в г.за!

31

1

преди 8 години

До КироТочно заради това писах, че водача на линейката носи отговорност, но никой не чете закона а се цъкат минуси.

30

Киро

преди 8 години

До Жан Габен(2) Разпоредбите по ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задълженията да управляват и да се движат по безопасен начин.Това е от ЗДП и ППЗДП.

29

Beta

преди 8 години

Лайнеце тъпо!!!А къде е държавата???? Къде са управляващите??? Нали щяха да спират дрифтовете, нали нещо за затвор говорехте??? Какво става??? Какво става??? Какво става???