96

Анонимен

преди 8 години

До 139. Тежък недостиг имаш ти и други като теб. Над един милион мислят по друг начин.

95

Зак

преди 8 години

До odysseusНе знам един или няколко човека сте, но постовете ти са пълни с про-американска пропаганда без отчитане на българските интереси. Ти си продажник. А и как смееш да обиждаш хората тук като Българофил-ка? Ако някой трябва да бъде обиждан и руган това си ти.

94

Анонимен

преди 8 години

Радан Москов се обърна към Петър Кънев, Йес!

93

Анонимен

преди 8 години

Москов ,признай си,ядеш сланина

92

Анонимен

преди 8 години

РБ са най-големите българоубийци и ***

91

до НЕ!

преди 8 години

Здравният министър НЕ пуши, а прикрива с цигарата колко много му се смърка.

90

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗащо замърсяваш форума?

89

Анонимен

преди 8 години

Само българофоб се коалира с ДПС.

88

Не!

преди 8 години

Здравният министър пуши!?!? УжасТ! И ракия пие сигурно?!?! Не може и сланина да не пахапва, поне малко!?!? На къде отива тази държава ...

87

Анонимен

преди 8 години

Българите ще гласувама за ГЕРБ, реформатори, ДПС и патриотичния блок да ни управляват поне още 25 години докато изчистят България от комунистите и тогава ще се оправим. Всички проблеми на България идват от комунистите, България трябва да се изчисти от комунистите!

86

Българофил-ка

преди 8 години

До До 124Да, така мисля, като Вас.Но това, че ни подценяват, в крайна сметка ще им изиграя лоша шега. Наистина,много и незаслужено, просто обидно ни подценяват американците и външния ни министър американски служител. Жалко. А светът и нашата съдба, както и неизвестната и несигурна съдба на децата ни, би била друга - сигурна и достойна. Но ние можем да се съпротивляваме и трябва да го направим, не за себе си, за децата си.Какво друго имаме освен тях на този свят.

85

Анонимен

преди 8 години

Moskov e pokanen ot upoikite koito e daval v Okrajna Bolniza moskov d nsi Slabia Minister s milioni. Moje da si darfori d boiko sa gluposti Basics fudbol no ne e sa Minister nama Napredat v sdrav. Obslujvane v bolnizite mrasno Haus korumpiranite doktori tn vajdi raschidov saschto Dr lekuva v Berlin a ne v bG koi mu plaschta tapia narod koito plaschta i nemskijat Advokat. Na zz

84

До 124

преди 8 години

Подценяват ни защото си мислят ,че всички сме като този odysseus ,не мислиш ли?Хора които за смешни пари по тяхните стандарти продават майките си и бъдещето на децата си.Жалка история.

83

Българофил-ка

преди 8 години

До OdysseusПо официалната теория си прав. Затова мисля, че ти пишат заданията н американското посолство. Но това е мантра,.А реалността е друга. Държавите на нациите са реалност - политическа, икономическа, социална, географска. Не може да се иска от дребните, безпомощни държави като нашата да се жертват в името на благоденствието на силните. Държавата това са хората. Хората имат един живот. И живота на всеки човек, независимо на коя държава е граждани, има еднаква ценност.

82

Инженер

преди 8 години

"Лидерът на ДСБ Радан Москов"Абе, някой чете ли ги тези статии преди да ги пуснете? Редактори, това-онова...

81

Българофил-ка

преди 8 години

До АнонименНе, българофилка съм, защото съм майка на българчета. Не съм майка на герберчета, а на българчета. Затова съм Българофилка.Но. Забелязвам нещо натрапчиво тук, което всеки средно интелигентен човек е забелязал. Винаги, когато се поставят важни въпроси, изискващи разсъждение, се прилага тактиката на "ариергардния бой". Сипят се лъжливи маньоври за това българофилка ли съм, кой продаде тецовете, намеци със сексuално значение. Заключение. Америк. ambasy силно подценява IQ на българите.

80

Анонимен

преди 8 години

Герб се показаха що за стока са, май наистина има бостан.

79

7

преди 8 години

Как ше напусне бре, в момента си урежда живота и този на още няколко поколения наследници....

78

Анонимен

преди 8 години

Петър Москов=Юда и 30 сребърници!

77

Българофил-ка

преди 8 години

До OdysseusДобре, уважавам мнението ти, но не го споделям.Според мен главното и основното в България днес е да води независима политика в интерес на хората, живеещи в нея.Аргументите ми са. България не е независимо държава. Правителството е компромис между американски, френски и германски интереси.Но Премиерът не иска да прави повече компромисът, с който е започнал управлението си, защото вижда, че той е пагубен за България и хората в страната.