15

абе това е елчето

преди 8 години

***, браво моме, много добре си излезла!

14

...

преди 8 години

Търсела нещо по-фундаментално...? Затова и се е обърнала към фундаменталния принцип "Сексът продава" и се е спряла на гола йога. Дали щеше да има и стотна от последователите си, ако в снимките позираше облечена? И преди някой да започне да обяснява как хората харесват снимките заради посланието зад тях, помислете си какво би станало ако същото бе направила 100-килограмова дама с лице на питбул.

13

цумывм

преди 8 години

Сексуализация на обществото: метод за дебилизация, подчинение, разрушение и отслабване на едно общество. Метода цели разрушаване на моралните устои сред общността, като по този начин се разрушава психиката на обработвания. Резултат = вечно недоволна общност от хора намираща се в постоянен конфлик както със самите себе си така и помежду си.

12

аклфзс

преди 8 години

Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика:Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения и поражение на психиката и умствени увреждания

11

Анонимен

преди 8 години

Охххх, тая само като я гледам и ме заболява цялото тяло.

10

Анонимен

преди 8 години

Aвторката е бългатска мохамеданка от Ямбол. Събина Богдева се казва и се занимава с детска порнография, снима и бащите на децата. С това си изкарва прехраната. Така казват от полицията на северни държави, където е работила незаконно, като детегледачка. Направете справка, ако не ми вярвате.

9

Анонимен

преди 8 години

Потърсете в тубата "Эту девушку я увидел на пляже и незаметно начал снимать".. далеч по вдъхновяващо е.. ;))

8

Анонимен

преди 8 години

Йога е на почит сред леките жени. Не че всички които се занимават с йога са леки.

7

таня

преди 8 години

Снимането на голи снимки наистина извисява.:) Гледането на такива също.

6

Анонимен

преди 8 години

Защо наблягате на факта че е гола? Нима облечените жени не са добри в йогата?

5

Стига бе, злобарите.

преди 8 години

..добро си е момичето,хубаво и стройно....Я си погледнете шкембетата ,дупетата и торбетата под очите и ги покажете и Вие на хората.Ефекта ---дали ше е същия...А..ха,ха,хааааааа...??!

4

Анонимен

преди 8 години

Красота. Която искат да ни я отнемат разни ислямисти, меркелици, брюкселски тикви и прочие.

3

Анонимен

преди 8 години

Като я гледам така не ми е точно до йога ноо добре- йога йога.

2

Анонимен

преди 8 години

Хата-йога развива само тялото, не може да я просвети. В случая дори и е навредило, след като служи да храни егото показвайки снимките с красивото си тяло в нета.

1

Овчар

преди 8 години

"Аз съм едва в началото на пътя към пълното осъзнаване на всичко това. Вместо да преследвам удоволствия и богатство търся нещо по-фундаментално".Чесането на егото в Инстаграм явно е базов фундамент за 25 годишните голи йоги.Ай хаирлия да е!