24

1

преди 8 години

Не знам ,кой на кого го хака,но местан ага ще излезе прав,за Великден се стягайте за предсрочни избори,народе мой защото се обичаме,така беше написал един наш поет.

23

7430

преди 8 години

Защо всички нагълтана яко стръвта? Че къде по света, па макар и у нас, някоя партия ще се оттегли от властта като пусне имейл??? Жива да не бях....

22

Анонимен

преди 8 години

МАЙ ИТАЛИЯ ПОВЕДЕ И ЛЪХНА ВЯТЪРА НА ПРОМЕНИТЕ....КАКВО СТАВА? ПЛЪХОВЕТЕ ПЪРВИ БЯГАТ...

21

Анонимен

преди 8 години

много як сериала мат'тряла зяпа кат' изугл;авен, щот' е свикнал да е роб

20

червна кукуввица

преди 8 години

Колко и платиха от ПАРИБА на тази продажница да затвори АЕЦ. Какво стана с Габонската афера ...а Гюнтер Ферхойген

19

Анонимен

преди 8 години

Tая няма сама да си тръгне от власта, ама никога. Тя долкова зор докато влвзе. То не беше, че няма да прави коалиция с Борисов,то не беха чудеса. Какви реформи бе всички във власта крадете като за последно и съсъпвате дуржавата безвъзвратно.

18

реалист

преди 8 години

По интересно е кой фалшифицира писмото. Може би съдебните реформатори. Ако са те, значи са са същите като задколисието, с което се борят. Мерси за реформата им.

17

И да го видя,

преди 8 години

няма да го повярвам! Тази е по-лакома за власт от Боко, Цоко и Лила, взети заедно! Вече се вижда в Брюксел 2018 да председателства ЕС...не чакайте отказ от кокала. Ако видите подписан документ, той със сигурност е фалшив!

16

Анонимен

преди 8 години

Някой силно се е пошегувал.Кунева аут от властта?Да,бе,тя едва се докопа до властта и сга да я напусне.Няма да стане.Менторката от екрана и трибуната в НС да я изпратите в къщи-абсурд.

15

А

преди 8 години

ТАЗИ,ЛУКАРСКИ И МОСКОВ ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ ВЛАСТТА -ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ...ТА ТЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА Я ВИДЯТ!

14

9К51

преди 8 години

Пустата държавна баница много, много сладка бре ... не се пуска, докато не я изритат от трапезата ... толкова години чака да се вреди ... вие сега пък да минела в опозицията ... знаете възгласа на бай ви *** .. "бай *** опозиция... ама де, де, деее" .. да не е луда, няма власт няма пачка, така е поне тука на Балканите!

13

ББ

преди 8 години

Върни са *** Мигленче! Щи Овелича заплатата малко,де върни са мааа!!!!!

12

марко тотев

преди 8 години

Де тоя късмет ама надали.Както казало кучето - какво ми е наред та и оная работа да ми е отпред.По голям карък от българския народ няма, другите народи чат-пат случат на свестни управляващи ама нас няма да ми огрее НИКОГА!

11

оставка

преди 8 години

няма да изтърве кривоустата кокала, да не е луда! И без това повече няма да е толкова близо до мечтаното място на министър на правосъдието.

10

Ха-ха

преди 8 години

Тая крива захапка и да иска да пусне кокала на властта няма как да стане!

9

маке

преди 8 години

с кунева или без новио началник ке дойде американец некакъв ке е така казват а от тая Кунефа и Бойко файда йок какво кае началнико ке го слушкатя бре женооооооо сипи йош една кана вино опааааааа тва май не беше за тука

8

zeus

преди 8 години

Що ли нещо не вярвам за този хакнат мейл, по-скоро за 20 минути е имало тлъст превод по банковата сметка ;)

7

Анонимен

преди 8 години

Много е хубаво за да е истина.

6

Недоразбрал

преди 8 години

"Лидерът на ДСБ Радан Кънев веднага след това" - веднага след кое? След като Кунева "пратила" мейла или след като Иванов подаде оставка?Ако е първото, ще е голям майтап - един хакнат мейл ще вземе да събори властта :)

5

Анонимен

преди 8 години

цецко 6те апартамента бързо им е отхакнал мейла. продажна уфтцъ.***!