134

predator

преди 8 години

Мypзилки, ще духате супата, третата световна започва скоро. Събудихте гигантите НАТО, САЩ и Турция, сега се молете и то не да остенете живи - това няма да се случи. Молете се за бърза смърт.

133

predator

преди 8 години

***, казахме ви, че 3-тата световна ще започне много скоро, вие си мислехте, че е майтап. Събудихте НАТО, САЩ и Турция, които дремеха. Сега се молете.

132

Buchinski

преди 8 години

Haide,molete se n'a Boga,che inache za drugo ne vi biva,nacija od michoci.

131

Анонимен

преди 8 години

Е толко ли я закъсах те от към идеи бе другари . До там ли я докарах те пропагандата че вече използвате и името на баба ванга светла и памет . Как не ви е срам бе и тва ми били борци за православна вяра . Е толко сте и християни ,милиционери прости

130

Родолюбец

преди 8 години

Всичко е предречено в светото Евангелие, в Откровението на св. Иоан Богослов!А на всички гадателки, врачки, екстрасенски и останалите служители на дявола - АНАТЕМА!

129

Родолюбец

преди 8 години

Всичко е предречено в светото Евангелие, в Откровението на св. Иоан Богослов!А на всички гадателки, врачки, екстрасенски и служителки на бесовете - АНАТЕМА!

128

Кашпировски

преди 8 години

РУСИЯ КЕ ПАДНЕ2 0 1 6

127

Родолюбец

преди 8 години

До анонимен 147Душата ми е изпълнена с любов към Истината и с ненавист към всяка лъжа и измама, като тази на снимката по-горе!

126

Родолюбец

преди 8 години

КОЙ е служител на дявола и бесовете? Вангелия Гущерова и всички останали гадателки, врачки и екстрасенски, как кой!

125

Анонимен

преди 8 години

Прочитайки заглавието, с надежда допуснах че статията ще е иронична, показваща Ванга като това което всъщност е - една прехвалена и изкуфяла шарлатанка, на която приписват какви ли не "предсказания".Уви, останах разочарован. Явно българина има крещяща нужда да вярва на такива хора.

124

Живко Марков

преди 8 години

Никой гадател предсказател оракул и какъвто щете не предсказва по години.Нему се явяват факти събития имена не години и дати.Преди 60г.по Бг. ходеше слух че зълтата раса ще залее света.Де ги.Защото ай са минали в руско ай са се изпарили.Ако помни някой този момент.

123

анти

преди 8 години

До Анонимен"но тоталитарната машина, разбирайки за нея, против волята и я принуждават да им съдейства"Горкичката. Направо си е била слушалка на ДС (КГБ) Ванга. Никой не може да ме убеди в противното!А измислената й "църква" е гавра с религията.

122

Анонимен

преди 8 години

Прочетете книгата на племеничката и Красимира Стоянова за Ванга и пак говорете. Хора, които не са прочели и една книга много ме кефи как вземат отношение. Жената представя всичко за нея от първо лице, напълно безпристрастно, гледайки на нея като на своя най-близка роднина. Безспорно е, че Ванга е някакво чудо, спасила от страдания хиляди хора, помогнала е много, има удивително верни пророчества...но тоталитарната машина, разбирайки за нея, против волята и я принуждават да им съдейства

121

анти

преди 8 години

До АнонименБили са вярващи, ама в Бащицата. Руснаците са изостанало и дивашко племе.

120

Анонимен

преди 8 години

глупости на търкалета

119

Анонимен

преди 8 години

Единственото което със сигурност е предрекла Ванга е че Русия ще спре да съществува през 2016 год.

118

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 149Руснаците се и са били винаги вярващи ...дори по времето на комунизма !*** в Русия и ще се убедиш!

117

Анонимен

преди 8 години

Постоянно се спекулира с нейни изказвания. Халифат-малифат, на кого го е казала, кога, има ли доказателства за тези преписани предсказания. Баба ми е ходила при нея. Нищо съществено не и е казала. Аз пък имам резерви към източниците от които черпи. Май не Бог и говори ами накой с рога!

116

Анонимен

преди 8 години

Някой иска ли да се обзаложим, че Декември 2016г. ще има ЕС, а руснаците ще търсят заеми от Китай?

115

майорски

преди 8 години

До Анонимен 147 ти си го измисли това или си чел в "Жълт труд" ...Щото аз четох в същия този весник , че от Израелските служби са идвали и са казвали на Ванга какво да пророкува и какво не !