28

М.А.

преди 8 години

Що за глупава статия. Всъщност това, което се казва в нея, е че възприятието на хората, е че е по малко мъжествено да не ядеш месо. Което е глупав стериотип. Аз лично съм вегетарианец от 15 години, а баща ми цял живот. Да си част от целия този бизнес и геноцид над животни, затворени цял живот и третирани в брутални условия, само да си задоволите лакомията и че ви било вкусно, и когато е пълно с алтернативи в магазина е просто не морално.

27

Анонимен

преди 8 години

Този изследване е фалсифицирано и платено от олигарси. Вегани нямат нито едно същественно различие от други хора!

26

Фесконтрол

преди 8 години

Хора, да бъдем толерантни и да дадем на рез.аните пищови по една свинска глава за Коледа!

25

Фесконтрол

преди 8 години

Новият пророк Боката забрани яденето на пържоли, то е вредно за вашето здраве! Можете обаче да правите гей бракове.

24

На Буров чичата

преди 8 години

Не ядеш ли пържоли,не може да си шперплатиш женицата...

23

агент провокатор

преди 8 години

Под мъдрото ръководство на другаря Борисов, много ще трябва да ядат въздух за да оцелеят!

22

АТАКИСТ

преди 8 години

Домашна черна + бяла липа , пърлена топла кожичка от прасето да си откъснеш и чист балкански въздух!А на вегетарианците- да духат супата с броколите!

21

Анонимен

преди 8 години

OT KAKTO YAM CHISTO PECHENO MESO SE CHUSTVAM PODOBRE I KATO ME VIDAT NEKADE SE VRAZUMYAVAT DA NE STAVAT POBOISHTA!!!PONEJE NE E ZDRAVOSLOVNO ZA ORGANIZATORITE!!!

20

Деси

преди 8 години

Глупости на търкалета! Всичко си е до човека. Някога и аз мислех така, докато не срещнах един охранител ,здраво момче и с очуда разбрах, че е веган.

19

Анонимен

преди 8 години

Do 18Вегетарианецо, ела вдигай по 10 тона чувала на ден като мен и да те питам дали ще си вегетарианец след първия месец. Чак жена ти ще иска да ти дава месо, не душата ти само.

18

доктор Фройд

преди 8 години

Веганите може да не са мъжествени,но (w)агините са си женствени!

17

Лекар

преди 8 години

Ние хората сме всеядни животински същества.Създадени сме за да се храним със всичко, и месо и растения и всеки които върви срещу природата означава че, води НЕ здравословен начин на живот. Вегетарианството помага за едно но вреди на много други неща.Консумирайте всичко в умерени дози ,спортувайте и здравословни проблеми няма да имате!

16

Анонимен

преди 8 години

ХМ,ВКУСНО ЗВУЧИ ПЪРЖОЛИ,КЕБАПЧЕТА,КЮФТЕТА КАРНАЧЕТА,А ПОПАЙ НЕКА *** СПАНАКА И СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ ЩЕ СТАНЕ КАТО АНИМАЦИОННИЯ СИ ГЕРОЙ.

15

Анонимен

преди 8 години

Едно е сигурно, не яжте филии с мас. Освен ако не горите от желание да заприличате на оня простьо-милиционер със струйника.

14

Анонимен

преди 8 години

Вегетарианец съм от 8 години. Изминавал съм стръмен 42 км маршрут в родопите от 21км нагоре и 21км надолу за 2 дни с едно преспиване. Повечето месоядци го гледам само с колите сиходят в планината... осират всичко и се връщат обратно в града. Еми няма кааво да говорим повече.

13

Анонимен

преди 8 години

Напълно нормално е да изглеждаш гей, пък било то и месояден на фона на 150 кг. кравари и 98 кг. им съпруги. Тук вегетарианската кухня няма нищо общо според мен.

12

ha ha

преди 8 години

Вегетарианството не е за всеки, много зави си от кръвната група, а и "Няма отрова има доза" така, че всяко нещо с мярката си, не трябва да се прекалява нито с едното нито с другото.

11

Ангел

преди 8 години

Основния източник на мъжкия хормон тестостерон е червеното месо,ако си Веган и не използваш никакви хранителни добавки,билки като Бабини Зъби и др., в дългосрочен план няма да ти става.И в леглото ще си гола вода а от там ще се изпедерастиш.Така че Веганите са или импотентни или обратни!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Ела вдигай всеки ден по 10 тона чували като мен в склада, та да те питам дали ще я караш само на моркови и зеле!

9

toi

преди 8 години

ТРЕВОПАСНИТЕ СЕГА ЩЕ СКОЧАТ ДА СИ БРАНЯТ ВКУСНИТЕ ТРЕВИЧКИ,А НИЕ ЩЕ БОРИМ РАКА С ХРУПКАВИ ПЪРЖОЛК.