55

Анонимен

преди 8 години

Проблема е агресията. Всяко дете си мисли, че трябва да е агресивно и, че момичетата се кефят на такива момчета.

54

АТАКИСТ

преди 8 години

до 66 Имаше имашееее такива като Ивелинчо. Беше пълно с такива в ТВУ-тата при бай Тошо!И оттам като излезе едно такова *** или излиза Човек или влиза в панделата, защото не се е променило!

53

Еди

преди 8 години

До Пилат ПонтийскиРаботата на учителя е да преподава. Работа на Родителите е да възпитават. Първите 7 са доста важни и те се усвояват най- вече вкъщи. От това, че на родителите не им се занимава да направят хора от малките си издънки следват подобни случки. По- рано е трябвало да го натирят този. Хората са казали " бий дупе за да не биеш гъзище".

52

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е никъде другаде, освен в семейството и родителите. Вижте се вие каква агресия има от коментарите ви по всички теми - агресивни, ксенофобски, какви деца могат да възпитат такива хора? Преходът направи българите изнервени, първосигнални, отключи лошите им страни и подтисна хубавите. Няма как да се очаква децата да не са такива, след като израства, слушайки как баща им псува като каруцар, крещи, иска да пребие този и онзи и иска да стреля по бежанци и т.н.

51

Ф.С.В

преди 8 години

-Всичко опира до "ценностите"-Преди време бях в Бангладеш - там децата на 5-7 г почват да работят тежка работа- цял ден чукат камъни за да направят чакъл - това им е стротелната борса за материали- по големите вадят пясък от реката -Беднотията ги е научила че трябва да работят -Повечето от тях не са виждали лаптоп -камо ли фейсбук или видеоигри- Единственото за което се борят е - храната -При нас първо няма нормални семейства- поколението родители е глупаво и комплексирано завладяно от вещомания

50

Shark

преди 8 години

Абе защо при "лошия" социализъм нямаше такива деца бе! Пак имаше буйни деца, ама никого не водеха на психиатър, обикновено родителите и учителите се справяха по подходящия начин. Ще ми обяснява бащата че детето било свръх активно, а в къщи такова ли е само да попитам. Или го възпитавате в послушание в къщи и да прави каквото му хрумне навън, така ли. Обикновено проблемните в училище деца имат проблеми в къщи, с родителите си, там търсете вината!

49

Анонимен

преди 8 години

..ако ще на Желю Ж.елев- президент беше тогава.

48

Анонимен

преди 8 години

от 61Казал й: г-жо ако не вземете мерки лично ще се разправям с тези *** и не ме интересуват на кого са деца, ако ще на Желю Желев!След това нито едно не ме докосна повече, а накрая на годината с двама от тия даже станах приятел.

47

Анонимен

преди 8 години

Каквито родителите - такива и децата.

46

Анонимен

преди 8 години

Във всяко училище е така. Проблема е, че учителите гледат и се правят, че не виждат.

45

Анонимен

преди 8 години

Аз влязох в техникум в града от село. Знаеха че съм селянин и затова започнаха в първи курс да ме обиждат съучениците ми. Нищо не им отговарях. И те понеже се чувстваха безсилни започнаха да ми правят "мечка" в междучасията. И то само 4 момчета от курса. Бяхме 15 момчета и 10 момичета. И търпях една две седмици и на едно физическо като ми се стовариха отгоре всичките и ми удариха един юмрук не издържах вече и се оплаках на баща ми. Той побесня че не съм му казал по -рано..говори с класната ни...

44

Анонимен

преди 8 години

До Пилат ПонтийскиКогато родителите са ***,не очаквайте детето да е лебед или божа кравичка!

43

Ф.С.В

преди 8 години

_ Няма дете което да не може да се възпита,,,- въпросът е дали родителите искат това- (ако са богати "надувки" е нормално детето им да е "свръх активно- термин извиняващ хулиганското поведение на малките богаташчета)

42

Анонимен

преди 8 години

Добре че още има такива бащи, а не пу.тьовци дето чакат да каже жена им какво да направят.

41

Анонимен

преди 8 години

до 53 ще ти нагънат физиономията. По никакъв закон не може да влезе Адриян в затвора предвид обстоятелствата. Съдиите да не мислиш, че ще вземат случая без всички обстоятелства покрай него?

40

Анонимен

преди 8 години

***, ако съм бащата на Ивелин ще аплодирам Адриян, че гпо е набил едно хубаво моето л.еке, защото аз преди това не съм го направил. За каква жена ми говориш?

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен45Държава има, и Адриян ще го разбере, като го нагънат отзад във Варненския затвор-мухахахахахаха!

38

Рапоня

преди 8 години

Удри да те уважават!

37

Мунчо

преди 8 години

Я да попитам-ако вашето дете удари друго, ще аплодирате ли факта, че бащата на другото дете може да дойде и да счупи черепа на жена ви, например?

36

Анонимен

преди 8 години

Шест години са търпяли това ла.йно Ивелин да тормози децата в училище и никой не взима мерки. Ха, дойде си на майстора това ***!Браво на бащата на Диян!