9

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

САЩ помагат на Турция, Турция помага на Ислямска държава ...Следователно САЩ помага на Ислямска държава. Факт !

8

ами

преди 8 години

При нас също има цензура каквато и при Т.Живков нямаше и то точно в този сайт,направо те изтриват сакън да не назовеш нещата с истинските им имена,но ще говорим за Турция........бетер сме от тях......

7

Mich

преди 8 години

До Анонимен 20Разрушените държави по-добре да не ги броим, защото съм сигурен, че САЩ са начелно място в света по разрушени държави или казано по американски смяна на управлението и поемане на по демократичен път.

6

Анонимен

преди 8 години

С тази статия заприличахте на стенвестник с махленските клюкарки и папагалите, които драскат коментари и повтарят в един глас. Ердоган, макар и подъл е действащ президент, както и Плевнелиев. Вярно че и двамата имат трески за дялане, но не така селташки и грубо и присмехулно. Присмехът не е най-уместното отношение към тези хора.

5

Анонимен

преди 8 години

Ам-Гъл с тая плешива русолява косица, втренчени лукави сиво-синкави очички и джуджешко ръстче най-много прилича на ....Ха познайте де?Жокер - и по характер си приличат.

4

Анонимен

преди 8 години

Кой се гаври с Ам-гъл?

3

!

преди 8 години

И в БГ има закони според които не можеш да се гавриш с президента, но то нашето нещо дето изпълнява тази длъжност си е гавра само по себе си.

2

ЖороПърви

преди 8 години

Турският парламент НЕЗАБАВНО да приеме Закон за обида на Величеството Ердоган! Смърт на враговете на Ердоган!

1

Анонимен

преди 8 години

до 3Е как да се респектира от някой тоя фанатичен б.о.***, като хамериканеца стои зад него???????