31

Анонимен

преди 8 години

Така, така! Те с Армани и Картие, на почивки на Малдивите, а ние ще погасяваме старите и новите заеми! Пада ни се. Ум царува, ум робува, ум патки пасе. То ние и за патките не ставаме!

30

Анонимен

преди 8 години

И кво ся, бспето и Каракачанов против, а любимците на народа-за. Ей, пак ли Ореха е виновен? Хайде всички в хор като папагали. Комунистите са виновни Ореха, Нинова, червени бо*клу*ци, червени бо*клу*ци, защо гласувате против, а популисти такивааааа. Червени бо*клу*ци..... Следващите да продължат.

29

Анонимен

преди 8 години

Зобмирани, заплатите ви ще са най-ниски в Европа докато не изринете чуждите шпиони от властта. И докато не виждате че не Волен, а вие, избирателите на олигархичните партии сте доста по-перковци. Честит ви данък чипс, сланина и квото там Му дойде на акъла.

28

Анонимен

преди 8 години

Олигархията и простата, най-простата част от българския народ искат заплатите на чиновници и депутати, на полицаи и лекари да са ниски колкото може повече, за да могат олигарсите да ги купуват най-евтино и да газят радващия се *** впиянчен и полудял дял от народа.

27

Анонимен

преди 8 години

И какво от това. Голяма работа. Пада ни се. Само плюем по форумите и вкъщи им редим родата до девето коляно. Еми нормално е. Ток ще вдигат, винетки, данъци и такси-общински по нареждане на гуруто, стани- седни, вредни храни, здравни осигуровки, данък ракийка, градинка.... и още предстоящи изненадки. Разбира се, че няма да си замразят заплатите, пък да не дава Господ да ги намалят. А вие оФцете пак гласувайте за тукв*оча.

26

Анонимен

преди 8 години

Заплатите на депутатите били най-ниските в Европа! Ами нашите, на обикновените работещи и пенсионирани българи, на кое място са? Когато допринесете с труда, мисълта и интелекта си народът да заживее достойно и спокойно, тогава ще мислите за сравнения с Европа! Срамувам се заради вас, защото представлявате и мен. Не заслужавате да гласуваме изобщо!

25

Анонимен

преди 8 години

Тея *** ежедневно крадат милиони и пак заплатите са им малки. Народни изедници. За всичко ще им се поиска сметка.

24

Хубаво кадро

преди 8 години

Наредени - стол до стола, юнак до юнака.

23

Ами да!

преди 8 години

Те много работели, затова трябвало да си повишават непрекъснато заплатите. Пък ние само седим и люпим семки според тях, изглежда! Сега и Бисеров да си върнат да седне до добрите си другарчета, че колко време вече е без пари, горкият! Уж спорят, но когато стане въпрос за заплати или за нови скъпи коли, са умилително единни. Блазе ни с такива наши представители, уважаеми сънародници.

22

Анонимен

преди 8 години

Нещо друго да сме очаквали от тези хора? На фона на все по-голямото обедняване на народа, как да не им се радваш?

21

Анонимен

преди 8 години

За свещи да ги харчите тези увеличения господа депутати.

20

всс

преди 8 години

нека депутати които са ходели воиници да гласуват по съвест ако имат .

19

Дедото на баба Куна

преди 8 години

Тази вечер баба Куна изби рибата . Прегракна да реве , че вече няма за другарите гювеч , а трябва да работят и да си плащат всичко. Бабо Куне каквито и призиви да даваш с главни букви никой не ти вярва , защото си от мафията на Позитано 20 . А тази мафия е най мразената в България. Сипи си една ракия-менте и лягай .

18

Анонимен

преди 8 години

Президентът на Русия Владимир Путин е подписал указ за намаляване на своята заплата с 10% през 2016 година. В указа същата мярка е приложена към Дмитрий Медведев и още няколко висши държавни служители, съобщи агенция "Интерфакс".

17

БАБА КУНА

преди 8 години

ХОРА ЖИВЕЕМ ЛОШО ТОЧНО ЗАРАДИ БАНДИТИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ. ТОВА СА НАГЛИ И НЕГРАМОТНИ ХОРА НАЧЕЛО С ПРЕМИЕРА И НИ СЕ СМЕЯТ В ЦЯЛА ЕВРОПА. КОЙТО Е МИНАВАЛ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ПРЕЗ РУМЪНИЯ СИГУРНО Е ВИДЯЛ, ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ РАБОТЯТ, ЧЕ В СЕЛАТА ИМ НЯМА ПРАЗНА КЪЩА И ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА СА ТАМ. В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ УПРАВЛЯВА ДИРЕКТНО МАФИЯТА, МАФИЯТА ГЕРБ.

16

Анонимен

преди 8 години

Такава злоба и завист могат да имат само другарите , които са свикнали цял живот на безплатни софри и незаслужени пари. На всичко има край другари както дойде края и на БСП .

15

ПДД

преди 8 години

Права беше Сара Пейлин,когато заяви,че с ядрените бомби трябва да се почне първо от България...

14

niki

преди 8 години

На президента му почина детето,на Софиански му почина внукът....тези безбожни наглеци не се спират пред нищо и не осъзнават че възмездие ще има.

13

Анонимен

преди 8 години

С радост ще ви положим всички в братски депутатски гроб.

12

veskatodorova52

преди 8 години

Не мога да разбера,как може да има хора в България,които си сравняват заплатите с тези в Европа...Кое ви е като във водещите държави в Европа?И депутатите:около Нова година винаги си обсъждат основно заплатите.А защо не обсъдят да си намалят бройката.Не са ли малко доста множко за населението на България и какво толкова работят?Важни са резултатите!