86

Анонимен

преди 8 години

Baba Vanga beshe kazala, che Tyrcia shte vzeme chast ot Balgaria.. Taka che podkrepqite teroristite turci, qnki i eu.. Samo si slagate vrata pod noja.

85

Vizantiicite

преди 8 години

shte si vzemem li Konstantipol i Kipar sega?

84

Анонимен

преди 8 години

Владимир Путин: Разбрахте ли сега какво направихте?30 септември 2015

83

Анонимен

преди 8 години

Големия.малак комунист в кремъл си развали отношенията с европа заради украйна ,с турците пък заради сирия сега тръгнали да строят бази в близост до япония . Абе другари ми тоя цирмаджия в москва какви върши или като си намали заплатата с някоя друга рубла и и на обикновения руснак ще му стане по добре . Боже господи тоя чисто се е сбъркал а и годината е сбъркал сега е почти 2016 и едва ли бедните руснаци ще го търпят още дълго

82

Анонимен

преди 8 години

Когато турция играеше играта на путин и пълнеше европа с мигранти ердоган беше добре . Еми другари медала има две страни какво да се прави . А иначе на руснаците скоро ще им писне от глупавите войни които с нищо.не допринасят за нормалния начин на живот на руснаците . Идил е поредното оправдание на големия малак комунист да да шантажира света само да не стане като с турция да досетят и там другата страна на медала

81

Spartacus

преди 8 години

Радвам се че навреме се усетиха и развалиха дослука. От турците само гадости и подлост може да очакваш. Пък и най-сетне света чу истината. Сега само някой много *** може да вярва че не правят алъш вериш с крадения петрол.

80

Анонимен

преди 8 години

До русофилите не забравяйте как путин пред ердоган ни унизи повтарям точно пред ердоган когато ердоган се съгласи за туристи поток, тогава путин най важно каза че му е писнало от тези българи, но турците не са като нас, да се продадат за единия тръбопровод, който им навлиза в териториите го свалят, та дори и да е несваляем този СУ от военно космическите сили на РФ

79

Анонимен

преди 8 години

Руснаците виждаха побратимяване на братските християномюсюлманкси рускотурски народи с прегръдки и целувки в устата миналата седмица със строежът на чернобили в Турция и стратегически газопроводи за Германия, а тази седмица след многократни предупреждения на турците и наглостта на руснаците, турците свалиха бомбандировача им. Руснаците искат от многото вместо отмъщение и извинение не получиха и Путин в безсилието си забрани на туриститеда почиват в Турция

78

Анонимен

преди 8 години

Война между меки руски и анадолски китки не може да има !

77

Анонимен

преди 8 години

Кога ще се започват да гледаме сеир ?

76

Перперикон

преди 8 години

Хайде на бас, че Ердоган няма да изкара мандата си! Той няма да се извини-очевидно е, но Путин има достатъчно средства да го направи смешен пред света и народа му. Турците няма да изгладуват оставането му на власт,по това се различават от руснаците и от великите нации. А най-вече човека на си струва.

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 133 "Какви башибузуки? Били сме братя по оръжие и сме клали руснаци" Братя по оръжие- българи и турци- заедно клали руснаци? Много интересна идея!

74

Анонимен

преди 8 години

Да и от тия над 100 турски строителни фирми, сигурно поне 100 са само подизпълнители. И лъвския пай отива при някой намазан руснак. Така че не плачете за това рашки.

73

istanbul

преди 8 години

До АнонименКакво толкова станало, пак ще карат на сланина, водка и картофи, умрял светът за турската бира и гадните им домати. То ако бяха качествени Путин нямаше да ги забрани, щеше да измисли друго да ги санкционира. 6te6e da izbira severnokoreyski za6toto sa sotsialisti4eski ,kakto kazva6e navrameto georgi partsalev... ama nee tam rabota ta de .to4no i tova go kazva6e ..mir na prah ta mu ..

72

мнение

преди 8 години

Омръзна ми да ме къпят с хладка вода! Руснацине щели да спрат да пият бира и нямало да почиват в Турция - каква трагедия! О, боже! Ай стига бе... дайте малко по-сериозно. Турците били измислили бирата??? и да се печеш на плажа??? Един наш известен поет е издавал мноого отдавна по турско време едно издание или стихотворение, простите ми... старост-не радост, което се казваше "Смешен плач"! От Дойче веле и *** да го прочетат!

71

Анонимен

преди 8 години

Личната история се ползва, защото има психологически ефект, но реално не е представителна извадка и си е само някаква лична история.

70

ceci_

преди 8 години

безумна статия, все едно няма да има кой да замести гастарбайтерите-строители?!?

69

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова станало, пак ще карат на сланина, водка и картофи, умрял светът за турската бира и гадните им домати. То ако бяха качествени Путин нямаше да ги забрани, щеше да измисли друго да ги санкционира.

68

Мишо Бирата

преди 8 години

То пък тая бира ефес -много гадна,както и цитрусите им.

67

Анонимен

преди 8 години

Къде щели да почиват Руснаците?Ами България,Гърция примерно