67

Hohoho

преди 8 години

Ясни са ми практиките още от някога на леличките в градините - храната за децата си я носеха вкъщи, а на децата крещяха като на диви ***. Нищо не се е променило.

66

Татко

преди 8 години

Да светна тези, които не са гледали предаването на М. Цветков. Адвокатът на родителите на детето като представител на семейството не подкрепя тезата за Мая. Изводът и решението на родителите да оставят детето си в градината идва след като са взели всички мерки да изяснят случая с помощта на специалисти.

65

Татко

преди 8 години

... и още нещо. От репортажа по Нова Тв разговорът е много добре балансиран/поделен между Мая и адвокатът на семейството на детето - предполагаемата жертва на насилие. Обаче в медиите (почти всички хибридни медии като ПИК и др.) разговорът е отразен много едностранчиво и очернящо - абсолютно тенденциозно отразяване. Абсолютно едностранчиво и целево.

64

val

преди 8 години

Ми да си гледат децата вкъщи тогава кифлите. И да си ги възпитават сами. Майка ми е детска учителка и с очите съм си виждала как 4 годишно дете нарича помощник възпитателката 'овца дебела' и показва среден пръст. Няма да го ударя лииии! Има отвратителни деца, но вината е на некадърните родители.

63

Анонимен

преди 8 години

Нали герберас.тите си гласуваха частните учебни заведения да бъдат финансирани от държавата, сега им дреме....Жалко, но факт - така ни дерат базсрамните и безкрупулни днешни псевдодържавници!

62

Венета

преди 8 години

Предполагам е СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНА историята. И двете ми деца израснаха там, дори дъщеря ми още е там за предучилищна. Познавам всички и съм абсолютно убедена, че не е така. Децата ми винаги са ходили там с желание, познавам и доста други родители и никога никое дете не се е оплаквала. Не вярвам на Мая!

61

злоупотреби

преди 8 години

В детските градини изобилства от порочни практики. Пращаме децата там да се социализират, да учат в тяхна среда, да общуват със себеподобни. И повярвайте, деца се гледат много лесно, и колкото повече токова по-лесно става. На тях им трябва стриктен режим, внимание и занимание. Но проблема е в педагозите, които вместо да усвояват и прилагат добри и прости начини на възпитание изопачават, преиначават добрите методи с цел лична изгода. Малко са тези които наистина са добри учители.

60

Анонимен

преди 8 години

До 63Аз съм, бре, таман си точа триончето, за да кръцна палченце...

59

печалба

преди 8 години

Когато целта е само печалба без непрекъснато обучение и наблюдение над персонала резултата е здравето - психическо и физическо на децата ни. Заради една такава безхаберна госпожа детето ми получи комоцио и счупен зъб след посещение в детската градина. Беше нападнато от друго дете - хиперактивно , което госпожата закриляше защото беше финансово стимулирана от родителите му. След скенери и т.н. обикаляне по доктори за щастие ни се размина, но до днес живея с онзи ужас и болката на детето ми.

58

Татко

преди 8 години

... дете на взимане в края на деня. Много пъти съм надничал през същия прозорец и децата дори не забелязват, защото много хубаво си играят. По случая веднага са уведомени всички родители и в отговор на този скандал ще поставят камери като всеки родител ще може дистанционно да гледа как върви животът в детската градина. Много, ама много подозрително (и това е основното пропукване на историята на Мая) е, че в стаята не е имало никой. Няма как да го повярвам това.

57

Божо

преди 8 години

До BURZUMИдиот е всеки, който нарича другите "***" !!! Защо пишеш в български сайт ??? Загубена работа !!!

56

Татко

преди 8 години

Детето ми е в тази детска градина и със сигурност е било в стаята, когато това се е случило. Смея да твърдя, че това или е измислица с определена цел или е преекспонация (чудовищна и неадекватна). Детето ми много ахреса градината още от втория ден след постъпването си. Досега по различни неформални и формални поводи сме се виждали с много от родителите на децата. Някои от тях вече не са в детската градина, но много от тях все още са там. Няма как да повярвам на това. Не съм видял недоволно ...

55

до 60

преди 8 години

Роза, ти ли си?

54

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа режат ги с ножове, бодат ги и пр. Аз до V група влизах с рев в групата, въпреки че майка ми работеше там.Просто не можех да понасям реда, исках да си правя квото аз реша. Сега синът ми ходи с голямо желание, групата е много задружна и в детската е уютно и приятно.

53

Бау

преди 8 години

До 60Нали им се плаща бе психо. Да не го правят от добро сърце. Що за глупост.

52

Анонимен

преди 8 години

Абе, като са толкова гадни детските градини и като са толко прости госпожите що със зъби и нокти драпате келешчетата ви да са там? Ако всички цвъркачи си отпишат децата ще останат достатъчно места и персоналът ще може да си върши работата по-спокойно... ама не ви стиска, а?

51

Анонимен

преди 8 години

Ако детето ви не желае да посещава детска градина, след като е преминал адаптационният период, то може да сте сигурни че там се случва нещо.

50

Анонимен

преди 8 години

Миналата седмица имаше статия за въоръжен грабеж в магазин.Заплашвал жената с нож,има го заснет на камера.После го пуснали защото обещал да не "прави повече така".

49

Анонимен

преди 8 години

Майката е "видяла" насилие над дете,то и кучето на спецчастите подушило взривно устройство,ама нали.....видяхме резултата!Доказателства госпожа,доказателства!Откъде да знаем дали някоя конкурентна градина не ви плаща за черния пиар.

48

Анонимен

преди 8 години

Задължителен психо тест за всички възпитателки през една година. Стресиращо е да се работи с много деца.