69

Анонимен

преди 8 години

Жалка поръчкова статия.Александре, радвай се, че Русия воюва там, за да не дойде джихада при нас. Хич не сме далече.

68

бай Иван

преди 8 години

Ердоган заявил,че ако се докаже далаверата му с петрола от ИД,щял да си подаде оставката.Че кой ще докаже,след като вкарва в затвора опозицията си,като генерали,журналисти,кюрди и т.н.Той и Хитлер имаше опозиция,но до края на войната беше избита...

67

Анонимен

преди 8 години

Руската инвазия ? Знаете ли какво означава инвазия бе нагаждачи?

66

Анонимен

преди 8 години

Истината е ,че Западът не познава Русия - затова я и подценява. Смъртоносно е да се подценява руският военен гений и това редица прехвалени пълководци на Запад са го изпитвали на гърба си. За да не си изпати, тоя път завинаги, Западът трябва да преосмисли стратегията си и патриотичните елити да отхвърлят диктатурата на ционизма, която ги е яхнала. Това така или иначе ще стане, но ще е късно и войната ще се наложи да променя закостенялото мислене на западняците.

65

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Русия, САЩ, Китай, Франция, Великобритания, Германия, Турция, Ирак, Иран, Суадитска Арабия и множество други се борят срещу около 35 000 джихадисти от Ислямска държава!Здравия разум казва, че не всички се борят срещу ИД, щото ако беше така, ИД нямаше да съществува вече...Вместо това, част от тези държави подкрепят ИД, защото ако не бе така , ИД отдавна да е няма! И така нататък, и така нататък.....

64

Живко Марков

преди 8 години

Видях резултатите.Сега е момента нашти бирчеди да ги пратим там да бирът джиляжу.Ама сичките.

63

442

преди 8 години

Много философи се крият зад мониторите, а когато стане въпрос за "нашата" страна пак си стоите уплашени и мълчеливи, защото така са ни научили големите батковци САЩ и ЕС!!! ;/

62

Анонимен

преди 8 години

"руснаците избиват жени и деца"..Да, така е , те избиват.... но не всички. Само - брадати!

61

Ярмак

преди 8 години

От западните лидери единствено Бисмарк е успял да вникне в руската народопсихология, четете го интересни неща е казал...но Хитлер не го послушал и си строши главата...руснаците са странен и не разбираем народ но нападнеш ли ги жална ти майка...

60

Анонимен

преди 8 години

Инвазия!Още малко и ставаме братя с ИД! Явно и на някои наши политици им се ще да намажат от евтиния петрол!

59

Анонимен

преди 8 години

Турската брегова охрана е започнала учение в Мраморно море, което е свързано с Черно море чрез Босфора и чрез Дарданелите с Егейско море.Съответно руските кораби вече чакат по няколко часа да преминат Босфора.

58

weiss

преди 8 години

До 134Не може да пишеш дАржава и да искаш някой да те чуе. Трябва да започнеш отново от трети клас, после ела и напиши нещо за световната политика.

57

Анонимен

преди 8 години

Руски гъзoблизци,я разтълкувайте 19-та снимка. Тези ли са ИД, които така успешно бомбардирате?

56

Анонимен

преди 8 години

Турция разположи по границата със Сирия радиоелектронни комплекси Koral. И неутрализира руските C-400. Руските ракети са "слепи и глухи".

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 115И какво да гледаме баба Ванга е казала какво ще стане в Сирия казла е нещо и за последния президентин на САЩ, ама няма кой да види.абе ушaнко кирливa, що си мислиш, че българите сме *** като алкохолиците и трябва да вярваме на всички простотии излъчени по руските СМИ?

54

Анонимен

преди 8 години

И къде е инвазията?

53

Анонимен

преди 8 години

Какво да гледам ? Русия избива сирийците ???

52

Анонимен

преди 8 години

До С Русия в сърцетоСледващата дума, чието значение трябва да научите е "лакей".лакей, в смисъл близaч на руски зaдници.

51

Анонимен

преди 8 години

Добра рекламно-дезинформационна галерийка са ни подготвили американските пропагандатори... Браво!Обаче нещо не видях снимки от бомбардираните от САЩ държави...В Ирак избиха около милион мирно население - хей така, съвсем демократично, не като Русия. От Виетнам насам, САЩ непрекъснато някъде убиват някого (предимно мирни граждани), а сега тук леят крокодилски сълзи, със събрани снимчици от тук тук и от там.Защо ли?

50

Анонимен

преди 8 години

На 9-ти май, когато гледах парада ми направи силно впечатление, че дори малките деца носиха рисунки и снимки на своите дядовци загинали във Великата отечествена война, както рунаците наричат втората световна. Смятайте, че тези хора винаги са готови за война, дори напусналите милиони руснаци ще се върнат веднага, за да защитават Русия. Това нещо не се съобразява от питкоумните управници на НАТО. Народът на Русия е едно цяло братче.