24

нова версия

преди 8 години

В Немските медии се появи нова версия. Че Обама бил яко критикуван от американската общественост за неговото бездействие в Сирия. Че всички похвали са за Русия и за Путин. За това Обама решил да сблъска Русия с Турция. Като наказание за Русия. И казал на Ердоган, че ще го прикрие.

23

погр ебален агент

преди 8 години

Не е вярно, че ИДИЛ няма военно-въздушни сили. Това са ВВС на Турция, които неприкрито подкрепят главорезите от ИДИЛ.

22

Фесконтрол

преди 8 години

Петагонът да го дух@!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Това на снимката ли е Мишел Балданза?нищо чудно,те дамите им така изглеждат.И въпреки,че ИД нямат самолети,ракетите са за Турция и останалите,които имат самолети и подкрепят терористите.Много е просто.

20

Анонимен

преди 8 години

На тия не им ли излязоха мазоли на езиците да повтарят едно и също на всеки час. Ба** кукувиците.

19

До 3ти

преди 8 години

Защо не се пробват ! Ако им стиска !На третият ден Северна Америка ще заприлича на повърхноста на Слънцето !

18

Анонимен

преди 8 години

Турция е държава военнопрестъпник!

17

Анонимен

преди 8 години

До Ъхъ: Ако не си разбрал вече ИД и бунтовниците срещу Асад са едно и също нещо.

16

Анонимен

преди 8 години

Лицемери долни ! Те може всичко да правят и да се оправдават като малки деца направили пакост а другите не !

15

Ъхъ

преди 8 години

Руснаците отидоха да бият ислямска държава, а унищожават опозицията на Асад. Рано или късно ще почне войната, като толкова ви е важен Асад, почвайте я вече и да се свършва. Но нито едните, нито другите им стиска за това. То не е само да лаеш, след като неможеш да хапеш. Американците ядоха бой във Виетнам,а руснаците в Афганистан, нищо че са велики сили,и разполагат с ядрено оръжие.

14

Ганчо

преди 8 години

И какво стана сега. Руския самолет може да бъде свален с ракета. За останалите било забранено. Господа сега ще видите какво значи да разсърдиш една държава знаеща да воюва. Турските самолети сега ще стоят по летищата, защото ще ги целнат още на пистата. Бомбардирали тези дето разстреляха пилото. За тези само вече в минало време да се говори - те вече не съществуват. Мисля, че земята им е разорана и там в следващите 20-години няма да расте нищо, камо ли някакъв живот.

13

Анонимен

преди 8 години

Не очаквайте Русия и Турция да влязат във война. Не се радвайте на конфронтацията. Нека Турция да прибере самолетите си за обслужване за известно време. Нека настъпи мир.

12

Анонимен

преди 8 години

И как си го представяте без тези ракети, Турците да о=повторят свалянето на Руски самолет, а вие да ги подкрепяте !!!Много добре знаете, че няма как да се случи, ако искахте да няма такива ракети отдавна да сте накарали Турция да се извини и да даде гаранции, че няма да се повтарят такива случай.Но не вие предпочитате да ревете като ощипани моми, ето защо сега ще искате разрешение да летите над Сирия. Това е логично следствие от собствените Ви действия и бездействие.

11

Анонимен

преди 8 години

Искам да има екшън. Айде да почват вече. Кой ще открие ядрената дискотека?

10

коко

преди 8 години

Когато човек си има работа с си купува презерватив.

9

до 3

преди 8 години

Коментарът ви е като на детиняк раден след 1990 година с жълто около устата но не от младост а от ежедневно хранене с ла.на.

8

Паметлив

преди 8 години

"Кучета и котки-може,малки прасета-не!"Американска им работа!Щом Турция може да сваля руски самолети над СИРИЙСКА територия,значи и руснаците могат да правят същото с турски и други самолети!Всъщност,руските ВВС са единствените ЗАКОННО действащи в Сирия!Всички други нямат формално основание.Ако затворят небето над Сирия по молба на сирийското правителство ще е 100% законно действие!НЯМА резолюция на ООН уреждаща чуждата намеса в Сирия!

7

БРАВО

преди 8 години

РУСНАЦИТЕ НАПРАВО МИ СТОПЛЯТ СЪРЦЕТО ОТ КЕФ !!!

6

Румбо

преди 8 години

До АнонименДо 2 Не бери кахър за руските разходи!Руснаците няма да тръгнат да ескортират всеки бомбардировач,а само тези по границата с Турция!Освен това може и да започнат зонови бомбардировки-вече си имат идеалното оправдание!

5

ВЕЧЕ БЕЗ ПОЛЕТИ

преди 8 години

на турски самолети в небето на СИРИЯ. А Ислямските банди до границата с ТУРЦИЯ ги бомбят с особено внимание след свалянето на руския СУ24. Руските медии пишат, че през турската граница вече няма да пуснат и 1 цистерна без да я унищожат. Същото се отнася и за керваните с оръжие от ТУРЦИЯ за ИДИЛ