60

Анонимен

преди 8 години

Идолопоклоннически неволи....

59

1

преди 8 години

Както е добре известно, Вартоломей е един духовен човек. Него плътски неща като имане например не го интересуват !

58

Анонимен

преди 8 години

Не е Роско, търсете кой го предложи за орден. БАН по инструкции от Русия.

57

Анонимен

преди 8 години

Значи този орден Стара Планина не струва 5 пари :) Иначе е съвсем нормално да ни се подиграват. С такава администрация и овцете в кошарата сигурно ни се смеят

56

wild horse

преди 8 години

Дайте му още един български орден първа степен. Скапаният Поплювко да се изправи и да каже за какви заслуги награждава разни мерзавци с най-високо отличие?

55

Анонимен

преди 8 години

Какво плюете всичко Вартоломей?Да не би в България да има богослужение на гръцки в църквите?!Какво искате да стори човека?Ако беше папата,дума нямаше да обелите!Защо не си погледнете Синода,БПЦДОН,и клировете!Защо не си видите Николайчо Лудият,Неофит крадеца,мутрите в расо Евгений и Силвестърчо,тариката Гавраил Търновски,Галактион Мошенника,Фори Светулката?!Имаше трима достойни-Кирил Варненски,Максим,и отец Иван от Нови хан-ала що помия се изля отгоре им.Смешници сте.

54

ядосана

преди 8 години

Връщаме се век и половина назад май, а? Ако това значи повторно събуждане на заспалия български народ, нямам нищо против.И следващия път никакви почести за този господин.

53

Анонимен

преди 8 години

Време е вече за смяна на вселенския патриарх.

52

КУКЛОВОД

преди 8 години

КОГАТО РУСИЯ НЕ Е ЗАД ГЪРБА НА БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ВИ ПОДРИТВА КАТО МАЛКИ ПОМИЯРЧЕТА.

51

Анонимен

преди 8 години

За Вартоломей, Вартоломеева нощ!

50

Анонимен

преди 8 години

Еми литургията трябва да е на гръцки език защото когато гърците са създавали европейската цивилизация и са провеждали олимпийски състезания през 776 преди христа ние българите сме се люлели на клона хванати с опашката, диви и варвари без азбука и писменост до 9-ти век след христа!

49

ЦК на БКП

преди 8 години

Прецедента Плювналиев какво мисли по въпроса ???

48

и да и не

преди 8 години

До АнонименСладур, не народа го е наградил, но народа, т. е. всички ние, носим своята отговорност и вина, че избираме и търпим такива "политици"! Да, продажни и подли са! Не мислят и не работят за хората и държавата! Крадат! Но ние сме тизи, които ги калесваме за управници и ги търпим вече 26 години все едни и същи и с едни и същи мизерии! Та затова сме си прости!

47

Анонимен

преди 8 години

АЙДЕ СЕГА ПЪК СМУТ НИ ВКАРВАТ И СРЕД ПРАВОСЛАВНИТЕ -ПОМЕЖДУ СИ ДА СЕ СКАРАМЕ....НЕ ВЗИМАМ НИЧИЯ СТРАНА -ЦЪРКВАТА ДА СИ ГЛЕДА БОЖА РАБОТА ЗА ДА СМЕ ЕДИННИ И ТОВА Е

46

Анонимен

преди 8 години

И защо да сме просто племе българите? Народа ли закачи орден на гръцкия поп? Истината е другаде - политиците ни са продажници и предатели. Правите ли разлика между народ и политик?И не сте ли забелязали, че през последните 20 години ние и политиците ни никога не сме на едно и също мнение?

45

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев и Стефан Воденичаров от БАН не само трябва да подадът оставки ако имат изобщо някаква мъжественост в тях, но и незабавно да напуснат пределите на България и никога повече да не се връщат !

44

Анонимен

преди 8 години

Вземете му сега ордена.

43

Ф.С.В

преди 8 години

--Веднага му дайте още един орден "Стара Планина 1 степен - защото ние сме единствената нация която дава ордени на хора които работят срещу България и българската нация -Защо Плевнелиев награди това алчно *** ?Докога ще се раздават най висока степе ордени на хора работещи срещу българските интереси -КОЙ ще бъде отговорен за това - По достоен за орден е всеки българин спасил човешки живот - отколкото тези които са наградени - Махнете пионката на ГЕРБ -това не са политици - това са *** !!

42

атеист по неволя

преди 8 години

Ами като сме прости, това заслужаваме!То бива *** на ***, ама чак толкова.....!!!! Кой ги би на този *** да му дават орден....!? А Светия синод изобщо и по принцип си дава заето по всякакви въпроси. Исках да се оплача от поведението на един клисар в "Света София", така и не можах да открия на кого и как. Просто са глухи и слепи и се правят на умрели лисици. Е, как човек да ги уважава и да изпитва респект към църквата!?

41

2013

преди 8 години

Плевнелиев е пътник, той втори мандат няма да види, ама внимавайте на следващите президентски избори, щото този който покани Вартоломей и по чиято инициатива го удостоиха с орден се кандидадтира за президент. Говоря за Стефан Воденичаров, председател на БАН.