131

Анонимен

преди 8 години

До Румбов руската военна доктрина е записано:"При каквото и да е нападение срещу Русия(дори конвенционално) следва ядрен отговор."След като всеки знае колко са лабави руснаците в конвенционалното оръжие какво друго да напишат? Опитват се да плашат гаргите, а разни пъпчиви младежи им вярват.

130

Анонимен

преди 8 години

до 247 НА КОЕ НИВО СИ НА ПОДРАБОТКАТА ? ПЛАТЕН ЗАПАДЕН К.ЛА.КЬ..ОР

129

тролгеносен

преди 8 години

На джуджето постоянно му трябва враг , че да сплотява мужиците. Ако няма враг току-виж са се замислили за мизерията в която живеят. Ама и нали са *** мужиците, на тях им дай само знамена, маршируване по паради и дрънкане на оръжие. В *** са си добре. Като има картошки и самогон ко му тряа повече на чиляк, а? :))

128

Анонимен

преди 8 години

До Румбоот гледане на тв алфа виж докъде си се докарал - мозъка ти е шлифован като билярдна топка. Тия умнотии с ядрените войни на атакизките сборища ли ги чу или така пише на листчето от руското посолство?

127

Румбо

преди 8 години

До Смертъ РоссииВоенната доктрина на Русия е публикувана официално и не представлява тайна като цяло.Секретни са детайлите,което е естествено.Всеки може да я прочете и да си направи изводите.Лично аз бих предпочел САЩ и Русия да се унищожат/отслабят взаимно и Европа да се освободи от пагубното им влияние!Турция също е излишен елемент в Европейския пъзел!Но хубавите неща не стават лесно или въобще не стават....

126

Смертъ России

преди 8 години

До РумбоРумбо, много ги знаете доктрините на *** бе.Веднъж така един ми разправяше за доктрината да не се допуска чуждо оръжие на въоръжение в РФ и му затворих устата като му показах болтова карабина Щаер в публикуван от него клип за мощта на руската армия.Тия некадърни *** ще бъдат смазани от НАТО ако се наложи, набиите си го в съвеЦките тикви.Руснаците не са войници, те печелят само ако някой ги подкрепя а те дават милиони жертви за тоя що духа.

125

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 234 Някой се е отдал на мечти!Победа за САЩ и НАТО няма как да има!Не за друго,а защото в руската военна доктрина е записано:"При каквото и да е нападение срещу Русия(дори конвенционално) следва ядрен отговор."Това е планът за действие.Дори и да се получи провал,системата "Периметър"ще се погрижи да няма победители!А колко са добри намеренията на САЩ спрямо Русия вече видяхме при Елцин,няма нужда от бодряшки глупости!Редуциране на населението(до 20млн) и колонизация-това е плана

124

Анонимен

преди 8 години

Е няма по-*** сгaн от руската! Явно глада добре им се отразява, щом спират вноса от Турция. Ще рупат шишарки и гилзи :)

123

Румбо

преди 8 години

Отношението на Русия към Турция ще е индикатор за намеренията на Путин в глобален план.Ако се тръгне към изостряне на конфликта,значи ядрената война е неизбежна!Ключов е въпросът дали Европа ще участва,около това се върти интригата!Защото всеки,който пряко се ангажира на страната на САЩ ще бъде изпепелен!Затова американците полагат неистови усилия да подчинят ЕС,за да го използват като жив щит срещу Русия.Руснаците пък се стремят да убедят Европа,че подкрепата за САЩ е самоубийство.Такива ми ти

122

до 232

преди 8 години

ТИ ЦРУСКАТА ИСТОРИЯ ЛИ ЧЕТЕ,МАЙ НЕ ПОМНИШ,ЧЕ ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ СА В СЪЮЗ СЪС СУЛЕЙМАН ПАША.И ВСИЧКИ КАКТО СЕГА И ТОГАВА СА СКАЧАЛИ НА РУСИЯ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ИСТОРИЙКАТА СЕ ПОВТАРЯ.ПОСЛЕ ИМ Е ПИСНАЛО И СА ТРЪГНАЛИ КАТО ЩЕ СТАНЕ И СЕГА....ЩЕ ВИ СМАЧКАТ ПРОТУРСКИ И ПРОАМЕРИКАНСКИ ПОДЛЕЗУРКОВЦИИ.

121

АННА ЦОЛОВА

преди 8 години

БЕЗМИСЛЕНА СТАТИЙКА ОТ СЛАБ ТАКА НАРЕЧЕН ЖУРНАЛИСТ.А НИЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ КОЙ ПИШЕ ПОД ПРОЗВИЩИТО ЕЛКАААА....

120

тролгеносен

преди 8 години

Айде стига с тези опълченци, дружини и т.н. Франция Германия и Англия се избиваха само преди 70 г. Сега са почти една държава. Никой не мрази другия. За сметка на това всички ненавиждат руснаците.

119

до 214

преди 8 години

Русия не е водила война за България а за собствените си интереси - проливите. Ако ни обичаха толкова, нямаше да чакат 5 века. Решението за война се взима от великите сили. Дали руснака или някой друг, война щеше да има. Четете си историята, ама истинската, а не КаГеБистката.

118

Анонимен

преди 8 години

Затваряй.

117

Анонимен

преди 8 години

Руски помиари ,престанете с това освобождение ! 200 000 българи са загинали за освобождението на Българи. Това е българо-турска война ,не руско-турска както е според сталинистките учебници.

116

seira

преди 8 години

КАКТО СЕ КАЗВА: "СЕГА Е МОМЕНТА!"СЕГА Е МОМЕНТА КАРДИНАЛНО ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА С КОРАБОПЛАВАНЕТО ПРЕЗ БОСФОРА, НЕЗАВИСИМО ОТ "МЕРАЦИТЕ" НА ТУРЦИЯ!!!

115

мазепа

преди 8 години

До Анонимен7400 са опълченците в Самара, които сформират самостоятелна дивизия. По-голямата част от опълченците са в останалите части на руската армия. Общата цифра е около 30 000. ..........(и не е нужно да си отговаряш сам).

114

Анонимен

преди 8 години

Сега турците като затворят Босфора за руски кораби руснаците да им сложат отстрани по две ракети С-400 , че да могат да прехвърчат над него:))))))))))))

113

Анонимен

преди 8 години

Няма съмнение че при пълномащабна война обединените сили на НАТО ще бъдат унищожени в рамките на 10-12 часа. Въпроса е какво правим после.

112

мазепа

преди 8 години

До АнонименДоброволците в Руската армия бяха 30 000 от 2.7млн. население на България. Партизаните бяха 2500 от 6.5 млн. българи.