102

Тео

преди 8 години

Това изказване е Висша форма на цинизъм.Личи си,че турците започват да омекват,но е малко късно.Русия е огромна страна,граничеща не само с ЕС и Турция(по море).Настъпаха мотиката и тепърва ще ги боли.Защото едно от нещата,които не могат да се върнат е изстреляния куршум.Ердоган си показа магарията и сега ще пати.За да предприемат такива стъпки от Турция,значи от НАТО много здраво са ги настъпили и сега са на балон.Жалко за загиналите момчета в борбата срещу тероризма.За турция - да се оправят!

101

Анонимен

преди 8 години

Подкрепете Бойко Марешки и ИДИЛ,заредете във бензиностанцията им във Варна.Моля ви подкрепете контрабандата от терористи

100

Анонимен

преди 8 години

Писна ми от Русия и Турция!

99

Анонимен

преди 8 години

Не ми се вярва Иран да си развали отношенията с Русия и да почне да доставя газ на Турция! От залива- с танкери- соленичко ще им дойде! От Азербайджан- добре, ама Саакшвили вече не е на власт в Грузия! Да не говорим, че и в Азербайджан не са много амбицирани да си развалят отношенията с Русия! Пък и всичко това- ще отнеме няколко години! Ами дотогава- какво правим?

98

До нфб

преди 8 години

Ако нещата, които си ги изброил са толкова прости, защо не ги направите в България? Русия може да е голяма като територия, но и тя като България страда от недостиг на пари. ФАКТ !!! Има голяма армия с многобройна военна техника, но 70% от тази техника е остаряла и е за скраб. Там почти нищо не се произвежда. 80% от износа и са нефт, газ и различни руди.

97

Анонимен

преди 8 години

Москва не вярва на турските сълзи. Какво е направено е направено, и днес трябва да плащат за всичко. Турция ще плати много скъпо за тяхното беумие. Днес Турция спря всички полети и други движения в посока на Сирия. Честито, руснаци!

96

Анонимен

преди 8 години

АБе явно затова турската империя е паднала.Просто не могат да наклонят вина и да приемат че те са виновни/което по между другото си е така- да свалиш самолет без предупреждение и то над чужда държава и при това на най важният ти партньор и световна сила- абе въобще криворазбрана работа/

95

:-)

преди 8 години

Туркитата се опитват да се измъкнат като мазен пехливанин, ама не им се получава. Време им е да ядат руските сопи.....

94

До Българин

преди 8 години

И ти ли си главорез от ИДИЛ? Ердоган ли ти плаща? С парите от сирийска нефт? Или с парите от търговия с роби, жени и деца - езиди?

93

обективен

преди 8 години

НФБ, ами то това дето си писал да се прави, вече се прави ако не си разбрал! Поразрови се малко и ще се убедиш!

92

НФБ

преди 8 години

До Оня с коняРусия да прави колхоз и до лятото да произвежда собствени зеленчуци а до три четири години и плодове.Да увеличи отглеждането на пилета. .не се изисква нищо особено..Може да не са щастливи но ще са вкусни и няма да ги купуват от Турция. .Собствено производство на прасета..една *** ражда 10 прасенца..до три четири години ще се само задоволяват. .Бойкот на Турция и сащ. .

91

Анонимен

преди 8 години

Ам те самите турци нямат интерес от това да секне притока на газ от Русия! Откъде ще вземат от другаде?

90

Калина

преди 8 години

"..Давутоглу смята, че е несправедливо само те да носят отговорност..."Дали не предупреждава американските си дружки, че ще ги издаде, задето го накараха да участва в заговора и да свали самолета?

89

обективен

преди 8 години

До 117, Какво да се чува, то след редицата насочени против Крим действия отстрана на Украйна, ако посмеят и да стъпят в Крим някой от последователите на ***, узурпирала властта в Киев, то кримчани ще ги пребият с камъни! Интересно е, че хунтовците се опитват да дестабилизират Крим чрез кримските татари, а с украинците в крим въобще даже и не общуват! Как да общуват- те украинците в Крим изобщо не искат и да чуват за хунтата, дето е на власт в Киев!

88

Оня с коня

преди 8 години

То и за Русия отношенията с Турция са приоритет. Вече една седмица ги шамарът икономически с приоритет.

87

don

преди 8 години

турция ще бъде разделна на три ви казах преди годинаОще не мога да разбера защо бюрократите от брюксел които много добре знаят как турция изкупува петрола от ислямска държава на си мълчат и нас ни налагат ограничения и са готови да им дата над 3 милиарда е това е наглост просто ЕС се разпада за какво е да подкрепя мюсюлманите а ми то бежанеца има повече права от нас

86

Анонимен

преди 8 години

Е то защото кюрдите са първи дружки с турците, затова се стрелят като каубой и индианци в дивия запад :)

85

xaxa

преди 8 години

в ерата на интернет и социални мрежи да играеш честно с открити карти е най - добрата политика.най - силното оръжие на Путин.Да, управлението на днешна Русия не е перфектно но са на верен път и в крайна сметка си имаме нов световен господар.Колко години избран от световните медии за номер 1 и колко процента одобрение от целият свят трябва да има един политик за да не разбере човек че тук имаме една уникална личност.перфектен лидер и държавник.Путин е това което са Меси и Роналдо във футбола

84

Давутуглу

преди 8 години

Лошо ми е....

83

Анонимен

преди 8 години

При такива инциденти нищо не е случайно.А в "случайните" неща винаги се вижда смътносянката на дългата пръчка отвъд океана.