13

Западноевропеец

преди 8 години

Болен знае, че най-хубавите наркотици са в НАТФИЗ! Нали самия той е голям специалист в тази област! Пък вие ни занимавате с тока на депутатите!!! :-DПишете нещо за Болен, че да се посмеем на агента от КРЕМЛЬ!!! :-D

12

Анонимен

преди 8 години

tia kradat tok za vka6ti samo za da im e tolkova golqma smetkata za osvetlenie

11

В крак с технологият

преди 8 години

Милен Михов от П атриотичния фронт пък припомня, че компютрите трябва да се изключват в края на работния ден.Компютрите могат да се настройват да се включват/изключват в определени часове/дни. Могат и да се настроят да се изключват след зададено време неактивност. Не ми казвайте, че никой не се е сетил за това, ако ще пестят от компютри ...

10

В крак с технологият

преди 8 години

Причината според Настинмир Ананиев от Реформаторския блок се крие в това, че има много делегации и посетители в сградата и няма как "да се върви след тях", за да се гасят лампите.Решението се нарича датчик за движение. Струва 10-15лв и е подходящ за коридори/тоалетни/чакални и т.н. Може да се настройва да се пуска само вечер, ако помещението има прозорци. Решението го има от години.

9

Anonimen

преди 8 години

tochica/r/13328 dobro e

8

Уга Буга

преди 8 години

Това е, защото сме *** и още не знаем какво точно означава думата ефективност. Вече има LED осветление както и датчици за движение. С една лека инвестиция сметките ще паднат драстично отделно, че LED-а не иска поддръжка и има години живот! В дългосрочен план излиза адски изгодно. Но кой да мисли. *** ли?

7

Анонимен

преди 8 години

Тез,нашичките-многоз високоволтови ве ... Тц тц ...

6

Анонимен

преди 8 години

На кой овчар му пука за мнението на стадото за него !?

5

Анонимен

преди 8 години

Значи 1000лв на месец мин. работна заплата били много1000 лв . на ден и то само за ток са нищо.........има нюанс

4

123

преди 8 години

Просто не знам как целият народ да ги дондурка тия безверници.Най-много 50 депутата в малки офиси и без барче вътре да ми ядат с цени от 80-те.

3

анонимен

преди 8 години

Ако съкратим 100 депутата, ще спестяваме близо 40 милиона за 10 години. Ако успеем да намалим и корупцията в управлението ще спестим милиарди.

2

teo

преди 8 години

ТЕЗИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, АКО МИСЛЯТ ПОНЕ МАЛКО ЗА НАРОДА - СВОЯ РАБОТОДАТЕЛ, МОЖЕ ДА СЕ ИКОНОМИСАТ ПАРИ ОТ ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА, КАТО СЕ МЕСТЯТ ВСЕКИ ПЕТЪК ПРИ ПАРЛАМЕНТАРНИЯ КОНТРОЛ НА КОЙТО ПРИСЪСТВАТ ПО 5 - 10 ДЕПУТАТА В ДРУГА ПО-МАЛКА ЗАЛА, КЪДЕТО ЩЕ СЕ КОНСУМИРА ПО-МАЛКО ЕЛ. ЕНЕРГИЯ, А НЕ ПО 1000 ЛЕВА ЗА 10 - 20 ДЕПУТАТА И МИНИСТРИ!!! ЦАЧЕВА, ТОПКАТА Е В ТЕБ - ДЕЙСТВАЙ, ОК???

1

дебелогъз депутат

преди 8 години

а депутатските коли колко, а депутаските почивки,престижни манекенки и лични секретарки.