22

Анонимен

преди 8 години

Договора е не само заробващ той ще забрани и селските градинки,няма да имате право да си сеете на село.Тази планета вече е покорена от окултният елит и Израел,тази планета все повече прилича на психодиспансер.Толкова са подвластни всички правителства по света ,че даже и не смеят да пледират за мир,даже и това не смеят да искат,да поведат хората с искане за мир

21

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Има ли смисъл нещо да се чете,каквото кажат "краварите" това ще стане.

20

Анонимен

преди 8 години

Самите американски потребители до скоро протестираха ,че на етикетите на хранителните продукти няма основна информация като състав, консерванти,хран. добавки и др.За гмо да не говорим.Сигурно обикновените граждани са отвратени точно като нас.

19

Разбирач

преди 8 години

Не разбирам защо се газирате на тема секретност на преговорите. Да, това са търговски преговори и докато не са приключили, подробностите по тях трябва да са тайна, защото на света има и други формации, освен преговарящите в конкретния случай. Вие казвате ли на съседа преди да го заведете пред блока да му покажете новата си кола и да го гледате как зеленее. Не че и след това му казвате точните условия на сделката, де. Признайте си, ще ви олекне

18

говори Биг Брадър:

преди 8 години

Ако не подпишете - ще ви пратим още бежанци!

17

Евролюб

преди 8 години

Да, тайна стаичка не звучи красиво, но поне ще отнеме думата на популистите, които накрая ще кажат "не знаехме", "не разбрахме". Нека си поемат отговорността за решенията, защото те са част от законодателния процес в ЕС.

16

Анонимен

преди 8 години

Спасявайте се по селата, докато е време! Запасявайте се със семена на истински растения и садете!

15

Анонимен

преди 8 години

Накрая ще ни забият по един чип в ръката като ***. за тях сме просто една ферма. Човешкият живот не струва пукната пара! Сатанисти!

14

Анонимен

преди 8 години

Eдно време имаше Политбюро, но ЕС го надмина по идиотизъм. Шепа хора решили, че са богоизбрани и направиха ЕС с бюрократичните му философско-бездарни структури. Готвят създаването на една обща колониална маса, по подобие на Римската Империя - роби и войници. Ако си мислят, че тези дето идват от гз на географията са дошли за да работят, нещо са се излъгали. Те в съседните им богати държави ги неискат, но нали Европа е щедра за помощи.

13

НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ

преди 8 години

"Прозрачността е част от концепцията на Брюксел да тушира слуховете и съмненията,че търговското споразумение със САЩ ще намали стандартите за качество и безопасност на продукцията в ЕС, ще пусне през задния вход ГМО и месо с антибиотици на европейските трапеци и ще ощети правата на работещите"ДА, ТОЧНО ТОВАЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ! ФАКТА, ЧЕ ДЕПУТТИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ ПРОЕКТИ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО БЕЗ ДА МОГАТ ДА ГОКОМЕНТИРАТ НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ!!! ЕДИНСТВЕОТО, ЧЕ АК ИМАТ БИЗНЕС,ЩЕ МОГАТ ЕВЕНТУЛНО ДА СЕ НАГОДЯТ

12

избор в тъмното

преди 8 години

Това ми прилича на информиран избор от страна на-родните предатели както се опитват да ни убедят само дето избора е между въжето и сатъра , а резултата на края е ясен.

11

говори САЩ

преди 8 години

Аз си помислих че стаичката като в Биг Брадър, директна комуикация с Големия Брат да видиш каква е следващатат ти мисия като депутат... то не е шега, сигурно така си е в действителност. Те тези идеи ги вземат от "реалния живот"

10

Глупости на куб..

преди 8 години

..."тайна" ,"тайна"......КОЛКО ДА Е "ТАЙНА" ---И ОТ КОГО,БЕ...ХА,ХАААААААААААЩото нямате там руски доносници ,ли..??!

9

аз съм против

преди 8 години

За протокола - 1/6 000 000 от България е против.

8

Анонимен

преди 8 години

Колко от депутатите ще чатат преди да натиснат зеления бутон. Те нашите са чукчи, не са четачи , а глсувачи

7

Анонимен

преди 8 години

Че те за този договор американците създадоха ЕС. едно е да принудиш едно правителство да подпише, друго 28-30 правителства...САЩ не бързат, те си имат еврейски стратези

6

Анонимен

преди 8 години

Та то няма смисъл да четът нашите депутати--те са готови на всичко-най продажните са...

5

Анонимен

преди 8 години

Тези всичките потайности са за "ползу роду"....Вервайте им.

4

Анонимен

преди 8 години

общоевропейски референдум. За бежанци пари има, за пряка демокрация няма!

3

Анонимен

преди 8 години

500 милиона европейци са против, 5000 депутата са за, познайте кой ще надделее. Ей това е Европейският ви съюз. Една зле прикрита маша.