45

АТАКИСТ

преди 8 години

до 65Чебурашкин, ние атакистите винаги сме с истината- а тя както и е най-болезнената истина, така и най-голямата болка за такива като теб, защото ги удря право в сърцето! Истината на атакистите е най-чистата! А най-чистата истина е най-болезнена за б.о.клуците като теб!

44

Уточнение

преди 8 години

"атакист"---синоним на "полу-руско" или "българско ла"""о"...!

43

Анонимен

преди 8 години

до АТАКИСТЗащо да "няма основания" Порошенко да поиска помощ от САЩ или Турция- а Асад да може да повика Путин в Сирия? И какви са тези сълзливи "обяснения", че "живеели" хорошо, първата революция в Украйна кога беше? Ще ти подскажа - Оранжевата., която руските агенти унищожиха, а украинците разбраха, че с мир няма да могат да прогонят руския опупатор от страната си и дойде логично Майдана. Колкото до "добруването" под сянката на Кремъл, същото е казвал Киряк Стефчов за "сянката на Падишаха...

42

От Русия- с любов

преди 8 години

Русия не бърза, Русия работи спокойно и уверено. Тя отрезва петролните пипалцата на турски октопод, тя защитава небето в Сирия, тя спира турския бизнес в Русия. Но най-важното е , че Русия (и само-Русия!) разрушава терористите от Ближния изток.

41

Анонимен

преди 8 години

До НФСБЩе ти повярвам, когато го направиш за турските по-напред. Те редовно си навлизат в наша територия.

40

Анонимен

преди 8 години

До ЧебурашкаНека Потрошенко ги покани там. Тогава обаче ще се наложи да забрави за ЕС. А и самите украинци ще го обезглавят!

39

АТАКИСТ

преди 8 години

до 56Именно там е въпроса, че Турция няма никакво основание както и САЩ да защитават Украйна от Русия, защото преди 3 години си живяха нормално докато платените *** на САЩ не се намесиха.. Именно сега не ми сравнявай искането на Потрошенко да му спасяват *** господарите му от руснаците. Викаш Крим е законен украински полуостров? Не думай????Е , и да цвилиш безпомощмо Володя си го взе след 50 години . Питам добре ли е?

38

НФСБ

преди 8 години

53 TulskiБългарското не е руското, не е Русия запомни това и не говори глупости от червените ви НРБ- тефтери, с прозвището "учебници". Аз практически не вземам страна и нямам причина да вземам, този конфликт не касае пряко България и българите. Ти обаче си "патриот" руснак и затова те боли за майчицата ви Русия, е мене не ме боли и пиша как реално стоят нещата.Ще ти задам един въпрос, ако тази нощ руски самолет навлезе в българското въздушно пространство, ще наредиш ли да бъде свален? Аз ДА

37

Членска карта №7

преди 8 години

До 59Напълно нормална картина... Швеците в България са десен електорат и русофоби по дефолт....

36

Членска карта №7

преди 8 години

до 55 И като ходиш, ко!???Колите им ли имаш, къщите, или ти дават заем с 1% лихва!???

35

Членска карта №7

преди 8 години

До TulskiАз му вярвам, че е от НФСБ, там са точно такива като него. Усетили вкуса на грантовите схеми...

34

Анонимен

преди 8 години

50 АТАКИСТНещата са съпоставими и Чебурашката ви даде добър и поучителен пример колко е "легален" Путин в Сирия. Ако Порошенко покани Ергоган турските ВВС и войски за унищожаването на "републиките" ви в Украински (подчертавам това) Донбас Турция или Щатите няма ли да са легитимни там по сбърканата ви хибридна "логика"?

33

Анонимен

преди 8 години

Ходя си свободно из Европа и целия ЕС!!Русия ...да ми цуне г"""ът...!ТАМ --- ЗЛАТО ДА МИ ДАВАТ ,НЕ ОТИВАМ!!

32

Членска карта №7

преди 8 години

До 44Естествено, че има много неизвестни!Точна затова е тази провокация с цел да се вкара Русия във война! Щото нейната позиция в момента е желязна. Намира се в Сирия по покана на законното правителство. Помага с авиация(недосегаема за бунтовниците) на сирийската армия, бавно и методично пречупват съпротивата на бунтовниците. Това е причината, САЩ да бутат напред Турция с надежда да се заформи някаква патаклама и да сменят дневния ред!

31

АТАКИСТ

преди 8 години

до 38 Изпростяла Чебурашка...Да! Точно ако Потрошения покани турските м.ър.ши в Украйна СЕГА, Владимир няма да се чуди , няма да е с дилемата дали да убива свои украински събратя, а направо ще пуска ракетите си срещу тия турски отпадъци!

30

анонимен

преди 8 години

До БРАВО НА РУСИЯ!Ако искаш да ходиш свободно из Европа, ще трябва да благодариш и на Русия. Какъв ти е проблема с Русия? Защо не Германия или Франция а Русия?

29

Анонимен

преди 8 години

41 Амиииии съмнявам се, отговоре не е чак толкова сложен- Америка 6 САФ е само на няколко часа път от събитията, и още нещо как си представяш една война на Русия с Турция, с 50 самолета и 4 Ц- 400 ли ще защитите базата си в Сирия, или ще нападате през ...Кавказ уссещаш ли се колко глупаво звучиДа споменавам ли че турския флот в момента е по- мощен от Черноморския на РФ?Или вие ще трупате армии а НАТО ще брои звездите, айде по сериозно

28

Членска карта №7

преди 8 години

до 44В руската имперска армия, винаги е имало мюсюлмани, които са се биели срещу Турция!!! Дори във времена, когато Турция е олицетворявала Ислама!

27

Членска карта №7

преди 8 години

До 40Много ви е бърза мисълта, току скачате от Катар, та до 6 американски флот... Пък започнахме, как Русия не можела да се справи с втората армия на НАТО!

26

БРАВО НА РУСИЯ!

преди 8 години

НЕКА СИ ВОЮВА САМА В СИРИЯ!ЩОМ Е ЗАКОННО В СИРИЯ....НЕКА ВКАРА И РУСКИ ВОЙСКИ ТАМ!!НАС ЕВРОПЕЙЦИТЕ ----НЕ НИ ПУКА ЗА РУСКАТА ВОЕННА БАЗА !НЯМА ДА ПРОЛИВАМЕ КРЪВТА СИ ЗА ВОЕННИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РУСИЯ!ТАЗИ ВОЙНА --НЕ Е НАША!ТЯ Е НА ---ПУТИН ,КАДИРОВ ,ИДИЛ И АСАД!!!/...същите , които избиваха народа на Сирия --когато стачкуваха, по улиците...//..същите -които направиха къвавата баня в Париж../НЯМА ДА ИМА "ВОЕНЕН СЪЮЗ"-с РУСИЯ!КОЙТО ГО НАПРАВИ ---Е ПРОТИВ "СВОБОДАТА" НА НАРОДИТЕ.