25

Анонимен

преди 8 години

Добре е след като поляците ремонтират МиГ-овете, за първото следремонтно изпитание в полета да участват Ненчев, Местан, Симеонов, Рада Д....а и любителя-пилот гербераст - Краси Велчев !

24

Алах

преди 8 години

Ще накажа тоз Местан АЗ, затуй че не спазва корана и пие шейтанската напитка Огнена вода (Столичная). Никакъв мюсюлманин не е. Ще му пратя главорези от ИД.P.S. Но поне има добър вкус.....признавам му го.

23

Неадекватеен

преди 8 години

Предстой изключване на Турция от НАТО, и тогава ли, ще е натовец? Безумие бе позицията на ДПС и Корман Исмайлов подкрепяйки Ердоган и Давитуглу. Посмедният си призна, че лично е дал заповедта.

22

Бан Янука

преди 8 години

И газ да пропикаете фактите са налице - все по-малка зависимост от Русия, все по-далеч от имперските и апетити. Отървахме се от МИГ, скоро ще се отървем и от руския газ и неговото "кранче". Остава да се отървем и от Атака и БСП и ще станем бели хора. На *** ще ви направим резерват - Бузлуджа да си хлипате по соца там, понеже все пак и вие имате права а ние сме демократи.

21

коко

преди 8 години

Щом руските партии в парламента се тръшкат значи сме на прав път.Атака,АБВ и Бсп или това което е останало показаха нагледно на чия хранилка са.

20

Предателите

преди 8 години

Ходете му целунете Путин по члена!!! Човека ви каза ще им продам най-новия су-35 нов с 5 години гаранция 30мил$... Вместо да дадете 115мил.$ за Ф-16 двора употреба т.е рециклиран!!!

19

въйййй комундурето

преди 8 години

След Зафиров и съпартиецът му Румен Гечев обвини министъра, че с този ремонт излага на риск живота на летците, защото било със стотинки по-евтино.каква света вода ненапита било!?!? мноо отговорно глеат на нищата, когато нищо не им влиза в джоба!

18

Анонимен

преди 8 години

Сега Пеевски от ДПС ли е последно, щото неговите сайтове са руски адвокати номер 1 в България?!@ Или избира парите за южен поток по този начин...

17

ПРЪВ НАТОВЕЦ

преди 8 години

пък пиеш водха. А за свинското нещо да кажеш. Дисагите и чупката или към Брюксел или Анкара. Нямаш място в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

16

Таня

преди 8 години

Чернокосите са за предпочитане пред русите.

15

Tina

преди 8 години

Чудесно! Още едно престъпление, за което ще отговарят...

14

Анонимен

преди 8 години

Доган беше много вреден, но тоя Местан по-често се държи адекватно.

13

Анонимен

преди 8 години

Местан е плъх, който прокарва про-турските и про-ислямистки интереси в България. Зад гърба му естествено Доган, подпира го така леко, с връхчето по ...

12

Анонимен

преди 8 години

А неустоъките на договорите ги плаща народа заради необмислени юридически въпроси

11

НЕ СТЕ КОМПЕТЕНТНИ

преди 8 години

А какво по дяволите правите тогава в ПАРЛАМЕНТА. Като не разбират от нищо само на лакардии за ЕВРО не знал каква си солидарност плямпат. Так навремето първо почваха с благодарности към Партията и лично на другаря ЖИВКОВ. Ама ***! А в РБ ги има 100 %

10

Анонимен

преди 8 години

Да ги ремонтират в Полша и да качат на самолетите Местан,Ненчев,Плевнелиев и да летят,летят,летят!!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си много глупав да не разбереш, че тук става въпрос за комисионни. Още от началото на министър Ненчев му личеше, дори по физиономията, дори по изказванията, че ще загуби доста пари за собствения си джоб. Толкова ли изглупя народа , че не го вижда това. Тук не става въпрос за русофоби и русофили. Основното за това правителство е да ни ограбят. Престъпно правителство, не може да се очаква от човек , който е бил в тези среди, да ни осигури благоденствие.

8

Спартак

преди 8 години

Да го запитам аз Радан Кънев като е такъв натовец и иска откъсване от Русия, защо НАТО не превъоръжи основно българската армия с най-ново и модерно американско оръжие включително и самолети, и тогава дебатите къде да се ремонтира техниката тутакси ще отпаднат. Отговори ми, о Радане Дълбокий....

7

Анонимен

преди 8 години

Щом руските мекерета вият на умряло, гадните червени хиени, значи нещата отиват в добра посока!

6

Кочо

преди 8 години

Полша няма да ремонтира двигателите на самолетите, а самолетите. Полша ще смени двигателите с тяхни, които са конструирани и произведени в Полша и могат да бъдат подържани от поляците без никаква съветска намеса.