220

vb

преди 8 години

Двулична масти@

219

Ярмак

преди 8 години

турците със сигурност ще видят майката на кускя...

218

древен българин

преди 8 години

До Анонименруснаците говорят стар български език, а не ние славянски. кои други славянски народи говорят като нас и тях? май няма такива...

217

А

преди 8 години

Когато руски самолет е свален от Турция над Сирия - това е защита на сиверенитета. Когато турски самолет е свален от Русия над Сирия - това е агресия. Всъщност нищо такова просто Реджеп Таип Ердоган е алчен, нагъл, жаден за власт, лицемер....

216

активист на БСП

преди 8 години

ОБАЧЕ СПРЯ ТУРСКИТЕ САМОЛЕТИ НАД Сирия,а ага ?!!!

215

Ok

преди 8 години

Ужасни комунисти затова сме на това положение бедност свърши СССР няма го вече разберете това

214

Анонимен

преди 8 години

Нахален фес.Време е да го свалят или ще им подпали миндера на комшиите.

213

Aeon

преди 8 години

Изстрелят ли тополите, ще никнат гъби в анадол.

212

Анонимен

преди 8 години

И ако нашата историография стане реална и истинска, а не лъжлива, България ще заеме едно много сериозно място. Тя не само че е член на ЕС, но ние говорим на славянски, макар и наложен насила. Освен това сме християни повечето от нас. Остава само да си напишем истинската история.

211

CIA

преди 8 години

Славянизирането на Българите е също Руски Проект

210

SS

преди 8 години

този долен сатрап, ненавиждан от самите турци, пак се е изпуснал !Самият той вече просто не може да се усети в каква гнусна хамериканска марионетка се е превърнал

209

Анонимен

преди 8 години

По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат. Ние говорим за азбука, но тогава сигурно 1000 души са могли да пишат. И ако искаш да научиш нещо, ти се налага да говориш на славянски. Това е добър ход на Източната римска империя, за да унищожи България.

208

Анонимен

преди 8 години

Второто българско царство си е куманско. Масово прабългарите, които остават да живеят тук, са поставени в много тежки условия като крепостни селяни, които нямат право да ходят никъде. Плащат данъци, работят като роби. Останалото са кумани, които са заселват тук, както и антите, които се завръщат. Всички династии от Второто българско царство са кумански.

207

Анонимен

преди 8 години

А Русия няма ли да се защити бе фес долен!

206

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 263Може би предпочитате ислямизацията на България?

205

Анонимен

преди 8 години

Президента на Сирия се казва Асад, а не Ердоган, а Сирия е държава, не ти е турска провинция, така че ако нарушиш сирийското въздушно пространство, изобщо не можеш да говориш за права и суверенитет.

204

Barni

преди 8 години

Очевидно става ясно, че за г-н Ердоган свалянето на чужд самолет над турска територия / та дори прелетял над едно нейно гранично ръбче само за няколко секунди!/ е "право на законна защита на турското въздушно пространство", а свалянето на турски боен самолет над чужда територия е "недопустим акт на агресия срещу суверенитета на Турция". Интересно, щом като мисли така този мислител, защо е забранил полетите на турската авиация в небето на Сирия?

203

VB

преди 8 години

Турция се опитва да използва НАТО, като инструмент за постигането на целите в експанзивната си външна си политика.

202

Анонимен

преди 8 години

Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

201

ррр

преди 8 години

До Анонимен260Много поздрави от Балканджи Йово!