23

до 9

преди 8 години

Не се присмивай, щото в момента БГ е на първо място в Европа по нарастване на държ.дълг, в тройката в света след 1-2 африкански страни.Скоро ще се връща с лихвите, не знам дали "*** кифтета", ама съвсем скоро със сигурност "чи ривеш".

22

Анонимен

преди 8 години

не са им 2 пъти по-високи цените, на някои неща да, но бензинът не е 2 пъти по-скъп!..

21

Анонимен

преди 8 години

Какво ги плюете хората. Правилно правят, че излизат на протест а не като нашите мизерстват вече 20 години понеже си мълчаливил

20

АТАКИСТ

преди 8 години

До 27 Само два пъти са по-високи цените им от нашите(надявам се си го казал с ирония ), но гръцкия пенсионер има достойнсто и стачкува заради тия 300 евро пенсия. Тук ако минималната пенсия стане 300 лева нашите пенсионери от комунисти ще станат веднага герберасти, а камо ли да си говорим за стачки!

19

Анонимен

преди 8 години

10 евро ште убъниш гъркиня а май сия скрешил с българка ве улиговрен

18

Българин

преди 8 години

Имате алтернатива - да се научите да живеете с 300 евро или да ***. Сигурен съм, че ще направите правилния избор. Нашите пенсионери живеят с по 80 евро на месец.

17

До 28

преди 8 години

Какви 10 евро за опъване на гъркиня, бе. Те трябва да ти плащат по 1000 за вредни.

16

биров

преди 8 години

Пълна помия стана и в Гърция,преди имаше синдикати които защитаваха правата на човека,сега е джунгла.Всеки да се спасява.Тук можеш да опънеш гъркиня за 10 евро,до там се стигна.Оказа се че хубавия живот в гръцко не бил заради ЕС,а заради кредитите,които щедро са били отпускани от нашите приятели от Германия и Франция,срещу скромни лихви,приватизации,и отваряне на пазара(тоест допускане на западните монополи които затриха малкия частен бизнес)Сега си искат и парите и лихвите,и още приватизации :-

15

Анонимен

преди 8 години

Прави са, цените в Гърция на всички всекидневни стоки са 10 пъти над нашите

14

Анонимен

преди 8 години

Можетееее, можетеее, гъцки ***!

13

Анонимен

преди 8 години

Ми, елате да опитате с 300 лева.

12

edarbiznes

преди 8 години

Аз давам на мойте работници по 500 стотака и те в огъня влизат за мене. Тез мързеливи гърци лежат и 300 евро са им малко.

11

Анонимен

преди 8 години

до 16Има и друг момент- много българки гледат на гърци с добра професия родителите им. Майка ми е в Гърция и слугува на една баба за 550 евро. Синът й лекар и може да си го позволи. На бабата пенсията била 500 евро- била работничка в текстилен завод 20 години. Но много паднаха и заплатите на нашите горкички роднини в Гърция дето се борят за по-добър живот. Преди 8 години майка ми взимаше за същата работа 800 евро пак от обикновено работническо семейство, но със син адвокат. Т'ва е от кухнята..

10

дебелогъз депутат

преди 8 години

сакън българските пенсионери да не чуят тая новина защото тука те трябва да се гордеят с 157лв и 40 ст на месец минимална пенсия и то с стаж-37г.

9

...

преди 8 години

Ще призная,че гърците наистина са зле,когато някои грък дойде да гледа болната ми баба!Ама едва ли някога ще стане.

8

Анонимен

преди 8 години

до 12Наште баби и с 200 лева пенсия кътат хилядарки за черни дни...сякаш като умре ще има значение как ще я погребат и в какъв ковчег. И се стиска и яде само кисело мляко картофи и хляб и си мисли , че със скатани парици й е леко на душата .

7

Анонимен

преди 8 години

до 6Коректно е да кажеш, че приравнено с цените на стоките и услугите им това 300 евро в Гърция се равнява почти на 300 лева у нас. Е, 300 лева пенсия в България пак е малко откъдето и да го погледнеш, камо ли пенсия от 180 лева дето взима баба ми която е била 38 години прогимназиална учителка, а не някаква си чистачка с метла. Срам и позор!

6

EEEEEE

преди 8 години

Е НЕ ЗНАЙТЕ МНОГО,ЗАЩОТО НАШИТЕ ЖИВЕЯТ С 75 ЕВРО И МУ СЕ РАДВАТ НА БОЙКО

5

Каджаров

преди 8 години

Минете на драхми и ще вземате по 30 000 .

4

Анонимен

преди 8 години

Споко, след време ще свикнете и с по-малко от това.