41

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ ТУРЦИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ПОДКРЕПЯ "УМЕРЕНИТЕ" СИРИЙСКИ БУНТОВНИЦИ И ТУРКМЕНСКИТЕ БОЙЦИ, ЗАЩО И РУСИЯ ДА НЕ ПОДКРЕПИ С ОРЪЖИЕ "УМЕРЕНИТЕ" КУРДСКИ БУНТОВНИЦИ И БОЙЦИ?????? ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ

40

Анонимен

преди 8 години

И точно защото турция (не ми дава съзнанието да ги напиша с главна буква), подкрепя тюркмените, вчера Русия и Сирия 8 часа са ги бомбили без почивка. Та да знае турция какво е да сваля руски самолет в сирийско небе... Опитаха се да провокират Русия за удар по турция, с цел вторите да затворят проливите от Черно море към Средизмно море, обаче Путин пак ги надхитри, като удари по мазола на турция, която едва ли не счита тази територия за нейна. За капак удариха и конвой, и турция и гък не каза...

39

До 47

преди 8 години

Как кой, синът му! В нета има снимките на син му с двама от терористите. А наскоро той е станал директор на енергетическа компания. Целия нефт минава през него. ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПАДНА САМОЛЕТА!????

38

Анонимен

преди 8 години

Нещо ще стане в Турция много скоро.Явно има вътрешна борба. Първо самолетът е свален, което е чист автогол, после армията е в пълна бойна готовност, явно да предотвратят отмъщение на Ердоган към генералите. днес изненадващо не може да се мине границата, защото системите на турската администрация не работят?!?

37

Анонимен

преди 8 години

Много постна статия. Да бяхте написали и кой всъщност купува петрол от ИД. Ердоган назова имена, но про-руската "медия" днес.бг не го споменава това.

36

Шарли Ебльо

преди 8 години

Тоя е приятел на г-н Бойко Борисов. Скоро се прегръщаха и размениха братски целувки .

35

Анонимен

преди 8 години

трябва да трепем амуджите и българските дьомнета докато не е станало късно

34

Анонимен

преди 8 години

Абе и аз не разбирам защоо Ердоган сам ще си причини това. Армията е действала на своя глава. Ердоган е хитра лисица, не би си запалил чергата сам. сега е в много кофти ситуация на страничен наблюдател.

33

Анонимен

преди 8 години

Сега С-300 и С-400 автоматично ще прихващат всеки литнал самолет и автоматично ще отговарят на заплаха към руски самолети и нарушаване въздушното пространство на Сирия.

32

Анонимен

преди 8 години

Е, по-рано днеска другата *** каза че лично е дал нареждане. На кого да вярваме сеа?

31

ha

преди 8 години

С 400 ..I singing in the rain..of turkish airplanes..хахахаха

30

Анонимен

преди 8 години

Асад е умерен в сравнение с Ердоган.

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31 Дреме им на руснците за кюрдите, ИДИЛ, и вся осталая... На тях им трябва Асад, че иначе през Сирия ще минат тръбите за газ от Саудитска арабия, Катар и др. към Европа и ГазПром могат направо да го закрият.

28

Анонимен

преди 8 години

Няма пилот които да стреля без потвърждение от щаба си, особено в такава ситуация. Даже не знам дали натовските държави не трябва да се консултират с щаба на НАТО по задължение. Какви са тези автоматични стрелби?

27

Анонимен

преди 8 години

ГОЛЯМА ГРЕШКА СА НАПРАВИЛИ И СА ПОКАЗАЛИ СЪЩНОСТТА СИ...РУСНАЦИТЕ СА ЕДИННИ В МНЕНИЕТО СИ ПО СЛУЧАЯ...ПРЕКЪСВАТ И ПОЧИВКИТЕ СИ ТАМ .НА ЛЕТИЩЕТО АТАТЮРК НА ВЪПРОСА ЗАЩО СЕ ВРЪЩАТ КАЗВАТ "ТОВА ВИ Е ЗА СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ И УБИТИЯ ПИЛОТ.ПОВЕЧЕ НЕ НИ ЧАКАЙТЕ ТУК"

26

луд за връзване

преди 8 години

Тоя чува ли се какви ги дрънка за някаква автоматична реакция то по същата логика сега може да има една друга автоматична реакция и някъде по гробищата да започнат да бия глави в земята и да вият ,че някой си е акбар.

25

Анонимен

преди 8 години

М дааааааааааа. И сега влизането на турски самолет да бомби кюрдите дето се бият срещу ИД ще срещнати с протестна нота изпратена директно я от С 400 я от Су 27, я от Су30. А и Гърците вече точат зъби.

24

Не схвана

преди 8 години

Те му казаха от няколко места да деескалира отношенията си с Рися - той се напършил още повече. Май настъпва и двете мотики!

23

Анонимен

преди 8 години

Що бе, то добре стана - сега руснаците ги разпиляват в Сирия, а Ердоган го е страх да надникне да види ще се случва със сивите му вълци сега. Ни петрол получават, ни оръжия могат да доставят, ни да мачкат кюрдите.

22

Анонимен

преди 8 години

вие си гледайте собствения кюмес , а това което ще направи русия и турция си е техен проблем,не си избивайте коплексите на гърба на други държави.