156

Анонимен

преди 8 години

До мнение197Според правилата самолетът се предупреждава, когато наближава чужда територия. Подобни провокации са честа практика с цел проверка на системите за въздушна отбрана на противника. "Говорят турските въздушни сили. Вие се приближавате до турското въздушно пространство, напуснете незабавно".Турция твърди, че това предупреждение, се е повтаряло на всеки 30 секунди в продължение на 5 минути.Истината е някъде по средата.

155

Анонимен

преди 8 години

202 - Гледаш на нещата прекалено черно-бяло. Да не помагаш на руснаците в никакъв случай не означава, че помагаш на ислямистите.

154

Анонимен

преди 8 години

САЩ обявиха, че вече щели да врътнат кранчето на ИД и нямало повече да ги спонсорират. Дали това ще важи и за феновете на ИД и Турция у нас (те добре се познават с плюенето си по Русия)?

153

Анонимен

преди 8 години

Дори и да са дали предупреждение, руският пилот никога не би го признал публично, защото иначе Путин ще заповяда да избият семейството му.

152

анонимен

преди 8 години

Добре де, и да е навлязъл на турска територия с какво е заплашил Турция.Всички знаят защо са там руснаците, а те имат и подписан протокол със САЩ за избягване на инциденти. Турците като са го свалили на кого помагат? Щом не на руснаците значи на терористите? Или Ердоган го е яд, че пропада бизнеса на сина му с откраднатия петрол от ИД?

151

до 195

преди 8 години

Руснаците имат всякакви самолети ама ти явно не правиш разлика между тях.Да се свали бомбандировач никога не е било кой знае колко трудно. По тази причина обикновено те са придружавани от други самолети, които да ги пазят. В случая не е било така, защото ИД и другите там над които сипят бомбите нямат авиация. С 907 км в час за 17 те секунди самолета е изминал едни 4, 250 км. Друго е да вземеш близалка от бебе вместо от татко му нали....

150

Анонимен

преди 8 години

Излиза че турците стреляли по руския самолет хей така за кеф.Ако така може да се стреля по руски самолети значи изобщо не им дреме.

149

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБойкот на Турция. Гърция е за предхочитане

148

мнение

преди 8 години

не знам кой лъже,не съм бил там. Но се вижда от клиповете как руският самолет пада почти вертикално след като е улучен. Как става тогава да го улучат на турска територия, а да падне на сирийска?Турците казват,че самолета се е намирал 17 сек на тяхна територия и 10 пъти го били предупрудили.Може ли за 17 сек да отправиш 10 предупреждения?Който има глава да мисли...

147

Анонимен

преди 8 години

бе кой им даде на турците самолети.те тирове не умеят да карат.....

146

Анонимен

преди 8 години

До П.ПетровРусия да затвори небе но над Сирия

145

Анонимен

преди 8 години

Ха да видим сега феновете на ИД и Турция как ще продължават да плюят по Русия и руския пилот. Като толкова ви харесва убийците от Анадоллука, ами заминавайте си там, в България нямате работа!

144

Шоп

преди 8 години

Егати *** е тоя "пилот".Той се изака на сичките руски хваби, колко били уникални оръжията и самолетите им.Как така нямат бордна система са индикация на вражески ракети, как така руските радари не са видели двойката ф-16 в близост. Егати *** рузки....

143

Анонимен

преди 8 години

Пилотът ще каже това,което са му наредили да каже.Друг е въпросът дали това, което е казал е действителността!

142

Анонимен

преди 8 години

Ракетата се вряза в опашката на самолета ни внезапно. Ние дори не сме я видели, така че да направим противоракетна маневра, заявил е пилотът.Нещо не е наред. Как е възможно пилотите да не видят, че са прехванати ? И да не се опитат поне да реагират.

141

Анонимен

преди 8 години

Още като спасиха пилота, не съм се и съмнявал, че стреляли "без предупреждение".

140

Българин

преди 8 години

Е сега нашите политици да помислят за България, а не за да се надупват на Обамчо. Довършване на оградата, възобновявяне на южен поток, увеличаване на туристите и мн. др. Да ги видим българи ли са или *** !!!

139

Анонимен

преди 8 години

Нали се сещате че радарите на крайцера Москва са пуснати над цяла Сирия вече? Нали се сещате ако един турски изтребител влезе в Сирия даже и на 1 километър какво ще последва? С- 400 и от турския изтребител ще остане само стопена ламарина по територията я на Сирия, я на Турция. Само гледайте! Тия скапаняци успяха да вбесят Путин. Е, ще си го получите, шалвариии!

138

Анонимен

преди 8 години

Като чуеш ДУР ще спреш панял ***

137

Анонимен

преди 8 години

НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ! С ТАЗИ ТОЛЕРАНТНОСТ ВИДЯХТЕ ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ ЗА 26 ГОДИНИ. ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА НАПРАВИ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ! НЕМОЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ А С НАС ДА СЕ ОТНАСЯТ КАТО С ***. РАБОТИМИ НА МУТРИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И НИ КАЗВАТ ЧЕ ТАКА ТРЯБВАЛО ЗАЩОТО ЩЯЛИ ДА ДОЙДАТ ИНВЕСТИТОРИ! Е КЪДЕ СА ТЕЗИ ИВНЕСТИТОРИ БЕ МУТРИТЕ? ЗА 26 ГОДИНИ ОСВЕН МОНОПОЛИСТИ ДРУГИ НЕ ВИЖДАМЕ. ПРОДАДОХА НИ ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ГРАДЕНО ЦЕЛИ 45 ГОД