127

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ни ги пробутвали тези навлеци за отглеждане и издръжка! Квоти - днес няколко хиляди, утре пак... Без тия!

126

Анонимен

преди 8 години

Давайте на всяка майка с образование остатъчно детски и жените ще започнат да раждат. Но тогава няма да има кой да работи за по 300-400 лв.

125

Каин и Авел

преди 8 години

Най-новия вицУчен от Бан - изкукуригал старецЧуди се как са продаде страната ни " за паница леща"Братоубиец

124

запознат

преди 8 години

В БАН има истински специалисти силно уважавани на запад. Ето ви го:bnr.bg/post/100629958Но гласът на тоя професор се заглушава упорито, защото това, което казва той, хич не е приятно. Но пък му се носи славата, че е предсказал и написал за това, което става сега, още преди 10 години.

123

Анонимен

преди 8 години

Не бе заселете маймуни . Така хептен ще преборите кризата. До колкото знам целта на борната с демографската криза е да има повече хора, не ***. А банаджията иска да вкарва *** да ползват нашите ресурси. Закриване на бан и 0 бюджет за догодина. Тази смешна оргазнизация падна на нивото на БХК да се скверни името им.

122

българина

преди 8 години

а защо учените от БХК не измислят как отново да станем 9 млн колкото станахме за 45г. ???? питам тези предателски ко та ???? ао не могат да измислят да хвърлят оставки и да се махат. проклети да са. тези *** не могат да задържар 40 000 българи годишно ще ме занимават с 7000 ***! лицемери

121

Тунджата

преди 8 години

От БАН да се гръмнат !

120

bobrov

преди 8 години

не мога да повярвам...учените от бан...идиотия....що не опитаме с борба с корупция в политиците,по-високи доходи за работещите хора(не по-големи помощи за неинтегрираните малцинства)...защита срещу работодателите на раждащите майки....и съм сигурен,че след само няколко години ще се видят смайващи резултати.....

119

Анонимен

преди 8 години

Закривай.

118

Анонимен

преди 8 години

Няма по голяма заплаха за нас от собствения ни елит. Давам си сметка, че народния съд е бил съвсем правилен. Има остра нужда от втора серия.

117

Анонимен

преди 8 години

Тези "мозъци" в БАН май требе да им спрат заплатите...вече ;(( Изкукуригали дъртаци !!

116

Анонимен

преди 8 години

Тия тикви от БАН да отидат някоя вечер да се поразходят малко по "мария луиза" и "цар симеон", за да добият реална представа за какво точно говорят, защото живота не е само теория...

115

Анонимен

преди 8 години

Забележете:на да върнем бесарабските българи,а да си вземем талибани!

114

Рали1

преди 8 години

До Анонимен 123,В предимно селска България,за 60 години много граждани се народиха,бре!Да подкрепим икономиката и селското стопанство на Франция,Македония и т.н.защото ние сме си бръкнАли с двете ръце в ....и не можем да произведем дори една крива краставица ли?Ами като дойдат и арабеските,какво ще правим,а?

113

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 126Местните атентатори са всъщност деца на други "бежанци". Както се видя, нито са се интегрирали, нито са допринесли с нещо за доброто на страната, която ги е приела. Много вероятно е и да не са работили, а да си живеят на гърба на данъкоплатците, същите тия, на които спретнаха атентат.

112

petko

преди 8 години

В БАН работят хора, който получават 500 лв.заплата. Смятаите какви учени са, щом не ги искат другаде за 800лв. Направилиса копи на политикта на Баба Меркел...само че тя вече не е актуална...немците вече я промениха.....*** И СИТНА РИБА СЕ НЕСВЪРШВАТ!!!!!!!!

111

ВИКТОР НИКОЛАЕВ

преди 8 години

БЕЖЕНКА ЩЕ ИМА ЛИ ПРАВО ДА СЕ ЖЕНИ ЗА ХРИСТИЯНИН???Я УЧЕНИТЕ ОТ БАН ДА ОТГОВОРЯТ ПОИМЕННО????ЗАЩОТО ЗНАЕМ В МЕНГЯНСКИЯ ЗАКОН САМО МЮСЮЛМАНИН ИМА ПРАВО ДА СЕ ЖЕНИ ЗА ХРИСТИЯНКА А МЮСЮЛМАНКА НЯМА ПРАВО ДА СЕ ЖЕНИ ЗА ХРИСТИЯНИН...

110

Анонимен

преди 8 години

БАН да траят, че и без това от тях полза никаква поне да не вредят! Значи няма да стимулираме раждаемостта, а с бежанци! Аз категорично отказвам като данъкоплатец да ги издържам тея!

109

Анонимен

преди 8 години

до126 Е нали тия местни някога са били мигранти!? Французи араби няма, както и руски неггър

108

Анонимен

преди 8 години

До ФактАтентаторите бяха само местни, досега не е имало терорист бежанец.