152

Българин от Германия

преди 8 години

Не мога да проумея тези младоци които мразят Русия, какво лошо те ЛИЧНО са видяли от Русия и на кого ще разчитат, ако Турция реши да завладее български територии, или пък да наводни България с араби и африканци. Защо тези русофоби РАБОТЯТ СРЕЩУ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РОДИНАТА СИ, или може би България не е тяхна Родина ?

151

Българин от Германия

преди 8 години

Токущо съобщиха по немската телевизия, че АМЕРИКАНСКА експертиза установила свалянето на СУ-24 над СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ. Предполагам е документирано от НАТО-вски радари или от космически спътници.

150

егати

преди 8 години

Толкова е елментарно хаха пресякъл е неправилно и е свален след това кво се правят всички на луди айде нова студена война :)

149

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 170Ти се извади най големия специалист бре, Помисли малко преди да ръсиш глупости.Ако са се отклонили от вятъра защо не са отговорили на опитите за връзка с тях.

148

Анонимен

преди 8 години

много интересно - как имаше камера насочна в небето точно там където на 6 километра височина (самолета е с размер на точка) бе бомбардировача та да заснеме удара?Определено изгледа като подготвено! Това е захода за кацане на летището - всички самолети при определен вятър минават от там - и турците добре го знаят.

147

Анонимен

преди 8 години

До мммАми да беше служил бе ланкооолу ! Щеше да знаеш много неща, а сега ...../ по 37.60 евро взимам за такива лескции /

146

ммм

преди 8 години

интересно, какво би разказал спасилият се пилот... не му разбирам много, но се питам, колко време и каква траектория, като километри, предвид и въздушни течения, височина и куп други неща сигурно, може да прелети катапултирал човек... колко е навлязъл самолетът в турска територия, щото пилотът се е отзовал в сирийска... общо взето, много неизвестни има за нас, но едва ли за участниците в това...

145

Анонимен

преди 8 години

До Помнещ отдавнаНа този "български" "генерал" внуците му - МУТАНТЧЕТА сега пищшат тук с любов за Русия !?

144

До троловете

преди 8 години

абе такива, колко долара ви дадоха , че продължавате да ръсите тъпотии по адрес на руснаците. Те като нямат място в гражданската война в Сирия, какво правят там американски съветници, турски разузнавачи, араби от Катар и СА. Кой купува нефта на ИД и ги финансира? Обществена тайна е - синът на Ердоган /турския президент/ сега вдявате ли защо свалиха руския самолет - не защото е преминал границата, а защото е унищожавал турски цистерни с контрабанден петрол. Ама ви това няма да го осъз

143

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСамолетът е разтоварил бойния си товар над ИД и се е прибирал празен. Русия не бомбардира турски територии и не е в състояние на война с Турция. Каква опасност представлява празен бомбардировач при тези обстоятелства?- - - - Ти на коя седалка седеше в този самолет та видя че е празен ????Смешковци ! Смешковци ! Смешковци !

142

Помнещ отдавна

преди 8 години

Спомням си когато през 1986 год. гръмна Чернобилската АЕЦ, Тогава българските комунисти скриха този ужас от народа и изкараха хората, барабар с учениците и децата от детските градини на 1 май на манифестация под радиоактивния вятър и дъжд. Тогава се намери един български социалистически генерал, който пред Дойче Веле заяви, че бъгарите били толкова задължени на Съветския Съюз, че и да били умрели 3 - 4 милина българи малко щяло да е! И сега има такива ***, да им *** ***!

141

Анонимен

преди 8 години

Предвид колко често руските самолети нарушават нашето въздушно пространство в така наречените си рутинни полети през Черно Море изобщо няма да се учудя ако турците се окажат прави!

140

до Край

преди 8 години

Естествено, че има - не дават и пиле да прехвръкне. Какво по-добра сигурност от това?

139

Анонимен

преди 8 години

Те Русия и предния път не си признаха...но след няколко дена го направиха. Сваляй *** и толкова.

138

Анонимен

преди 8 години

интересно, какво ли ще каже спасеният пилот... нали единият останал жив... не знам на какви отклонения и колко далеч може да се приземи пилот при катапултиране от мястото на същото... той паднал на сирийска територия... колко е навлязъл руският самолет в турска територия и колко е летял пилота, че да падне в сирийска... ??? все интересни неща...

137

бобо

преди 8 години

До АнонименНе си остър

136

Анонимен

преди 8 години

До КрайПреди два месеца се обсъждаше Турция да пази българското небе. Още ли има мераклии.=========къф ти е проблема? Като решат и свалят наред щайгите на алкохолиците.

135

Анонимен

преди 8 години

алкохолиците нямат навигационна система. Не им е за пръв път да не знаят къде се намират.

134

по темата

преди 8 години

МЕДИИТЕ ОТМЕСТВАТ ГЛАВНИЯ ВЪПРОС:Турция защитавала ли се е или е извършила акт на агресия?Щото нарушенията на турски самолети по гръцката граница надвишават ХИЛЯДИ!Гърците ако сваляха всеки втори самолет, сега Турция да е с делтапланери!

133

аааа, не така

преди 8 години

До АнонименКъв вътрешен конфликт бе аланкоолу, в Сирия са се намъкнали ислямисти-терористи от цял свят, подкрепяни от ФАЩ и европедалите.