142

Austin Powers

преди 8 години

Най-вероятно ушанките са прекратили всички полети докато се наумуват какво ще правят оттук нататък.

141

Божо

преди 8 години

"Русофили", как точно вашият тотем путин спира емигрантската вълна към България ???!!! Вие българи ли сте , или путинови лакеи ??? Много ме е яд на американската политика към диктаторските режими като цяло, а тя е "ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА" , но това не е причина да се блее колко е велик кремълският диктатор !!! Той е същият като всеки друг диктатор - в името на властта не го е грижа за никакви жертви !!! За съжаление , Европа върви към лошо !!!

140

Б.Борисов

преди 8 години

Турция винаги е била и ще бъде враг на България!

139

кара кольо

преди 8 години

е с това видео ще видите АЛЛАХ ако все още сте живи

138

Анонимен

преди 8 години

Тука явно има повече фесове от самата турция. За това ли умряха Левски и Ботев. Не народ а ***

137

попа

преди 8 години

стагайте кубинките, задава се война , уви :(

136

Анонимен

преди 8 години

убийците на пилота ще бъдат издирени един по един.въобще не се съмнявайте..бедна ви е фантазията!

135

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКой знае колко бомби и ракети е изсипал руският самолет над нещастните сирийци и що народ е избил, щом не искат "да допуснат'' пилота му до сирийска земя?Какви нещастни сириюци бе?! Ти луд ли си? Тия са убили бял човек, точно като теб и мен, говорещ и пишещ на кирилица. Роден от християнска майка и отгледан от православната вяра!Ти видя ли какво са го направили човека бе?! Тея мародери нещастни са убили твоят БРАТ! А ти ми говориш глупости!!!Какво става с тая България?! Хораааа!

134

Некой си...

преди 8 години

Турция е най-добре да не дразни мечока.

133

Божо

преди 8 години

Представям си украински самолет да прелети над Крим какво ще му се случи !!! "Русофили", защо сте толкова плоски и сиви !!! Не виждате ли, че путин има интереси в този конфликт, и те са срещу нашите , български интереси , а именно да се спре МОМЕНТАЛНО ТАЗИ МЕСОМЕЛАЧКА !!!! путин има интерес от войната, защото Европа се дестабилизира , путин има интерес от войната, защото се подмазва на иранските сатрапи, путин има интерес от войната, защото има интерес от повишаване на цените на петрола !!!

132

Анонимен

преди 8 години

Е, честно! не мога да си представя, че Щатите не са били уведомени от Турция! Не мога да си представя, че са стреляли на своя глава, все пак са в НАТО!

131

до Пьотр, Масква

преди 8 години

Хаха, намали малко водката, Русия е регионална сила със затихващи функции - за каква трета война говориш? Трета Чеченска? Хаха!

130

Анонимен

преди 8 години

Не знам, дали турците знаят какво направиха току-що?!?Това е ВОЙНА. Война срещу ИДИЛ. Този самолет е излетял да бие терористи, а сега вече ЯСНО се видя, кои са ятаците на терористите - ТУРЦИЯ!Долу ТУРЦИЯ! Ако НАТО се намеси на страната на турчолятата, ще си обяви сама края на своето собствено съществуване. Ако стане война, отивам да се бия срещу башибозуците! Късам си БГ паспорта!

129

Ами , смей се ..178

преди 8 години

Подкрепяме Турция , разбира се....ЗАЩОТО СА НИ СЪЮЗНИЦИ И КРЪВНИ БРАТЯ С НАШИТЕ МЮСУЛМАНИ!ПОДКРЕПЯМЕ ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!На Русия сме и яли вече попарата....НЕ НИ ТРЕБВА ПОВЕЧЕ!!!

128

2013

преди 8 години

Тия "бунтовници" вместо да крещят "Аллах акбар", да вземат да се покрият по най-бързия начин, защото те ще са първите които ще пострадат. Русия директно няма да атакува Турция, защото е член на НАТО, ама тези туркмени ли са, какви са, ще го отнесат яко.

127

Читател

преди 8 години

Какво пък сега е Сирийска бунтовническа армия? Тази, сводобната,размита от Ал Нусра, Ал Кайда и Ислямска държава... Но понякога и четирите воюват помежду си. Правилно ли разбрах?!

126

Анонимен

преди 8 години

лелеееее какъв бой ще ядат турците!А какъв гигантски бой ще ядат бунтовниците!!! Малеееее ос*аха се!Грозно!!!

125

Анонимен

преди 8 години

Половината подкрепят турските действия,които може и да са правилни а може и да не са.Въпроса е , че подкрепяте Турция пред Русиа , което е смишно.

124

Аз Малдив

преди 8 години

Уважаеми съграждани, гнус ме е, че живея в една страна с вас - готови сте да сложите фесове още преди да са ви го отпрали от зад. Дори не искам да можете да пишете на български - направо драскайте на арабски. Кенефчийски душици!!!

123

Божо

преди 8 години

Европа няма правилно решение на тази касапница !!! Америка си стои зад Атлантика на топло, Кремъл и Турция умишлено затягат конфликта, за да изнудват Европа, иранските и саудитските сатрапи се опитват да си преразпределят територии, а обикновените хора се насъскват срещу европейската цивилизация, която изобщо не им е виновна ???? Светът е полудял, а всички , които имат бизнес интереси в Сирия, са истинските терористи !!!