11

засада

преди 8 години

Било е засада. Защото обикновено самолетите-нарушители ги принуждават да се приземят на някое летище. За да арестуват "нарушителите". А този са го чакали от засада. След като руснаците удариха нефтените кладенци на ИДИЛ и прекъснаха потока от евтин петрол към Турция, турците решиха да си отмъстят.

10

Ангел

преди 8 години

Абе Атанасов ,вземи се хфърли от някъде.Ситуацията просто е задължително да ескалира.Крайно време е да ги пратим при девиците им, всички моджахидини!!!За България трябва да бъде чест, че географското ни положение ще ни въвлече в дейно участие за прочистването на света!!!

9

Анонимен

преди 8 години

До 13 Нa турчулятaЗа съжаление не са се спасили пилотите!!!Единият го има вече на видео,мъртъв с индивиди крещящи около него "Аллах акбар"!!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Израел и Мосад също са на страната на Саудитска Арабия тоест Стрелят по всичко живо което иска да им Отнеме Завоюваваните Петролни Залежи в Сирия и Ирак Терористите са те Турция също

7

МЕСТНИТЕ СОРОСОИДИ

преди 8 години

изглеждат много притеснени. РУСКАТА АРМИЯ е близо

6

Анонимен

преди 8 години

На чия страна е Турция? Не защитава ли Турция Идил? Абсолютно справедливи въпроси.

5

Анонимен

преди 8 години

Само не разбирам как е бил над територията на Турция самолета, а е паднал в планини в Сирия? На кой GPS-a му не е верен? Или Хасан е опушкал Ваня на сирийска територия? Това му се вика провокация. Кой е предполагал, че ще станем свидетели на трета световна война в 21 век? Папата е прав, започна се.

4

клечката

преди 8 години

По-точният въпрос е КОЙ ще изтегли късата клечка?! Мнооого да внимават, да не стане като предните няколко пъти!

3

Анонимен

преди 8 години

Ха сега,кой даде българското небе да се охранява от.............???Какво правим сега бре,медузи???Хайде дръжте се като верен партньор на НАТО,какво сте зациврили за един свален руски самолет!!!!Ей,страхливци,страхливци,*** и *** до къде ще я докарате с тази политика не знам!!!!

2

Aнонимен

преди 8 години

Добро утро! Турция както и Саудитска арабия подкрепят ИДИЛ и показаха това много пъти.От къде мислите че минават каналите с които се финансира ИДИЛ. А нашите *** в НС къде са тръгнали да си врът носовете където не им е работата.Съсипаха армията сега трябвало да сме притеснени, ***!

1

G

преди 8 години

Тоя кой му иска мнението?