393

Анонимен

преди 8 години

Е другари ами президента ще излезне прав като каза че русия ще търси конфликт на балканите ,все пак турция е част от балканския полуостров. Айде сега обиждайте го пак

392

Анонимен

преди 8 години

На мюсюлманин вяра да нямаш. Без значение в коя част на света се намира и на какъв пост е. Двуличието го засукват с майчиното си мляко.

391

Мислейки си

преди 8 години

Да поразсъдим логично! Кой печели? Не е нито Турция, нито Русия. За мен това е заповед дадена от някой много Натовски военен, чак задокеански. Защо? Ако Турция и Русия оптегнат или скъсат взаимоотношенията си ГЕРМАНИЯ НЯМЯ ДЯ СМЕЕ да се включи в коялицията с Франция, а вече и Англия. Знаете, че *** в Германия са много и Германия ще предпочете неутралитет. Това е ку..енски номер, целящ отново да дестабилизера Европа. Дано се усетят умните глава.

390

Анонимен

преди 8 години

Изтегляне на руските туристи от Турция, замразяване на енергийните проекти и може би нов шанс за нас. Или и сега Тиквата ще се оправдава с "началника"?

389

ha ha

преди 8 години

Ммм даааа, някой май ще продължат да си използват газените лампи, защото са много "хитри"

388

Анонимен

преди 8 години

Руският самолет е бомбардирал колона с цистерни с петрол идващи от ИД към турската граница. Вероятно Синът на Ердоган, който търгува с джихадистите ,вероятно е бил много притеснен. Последвала е съответна реакция на турската страна ,която е изпратила Ф 16 и са разстреляли руския самолет над Сирия. Турция с това действие показа едно- тя е на страната на ИД! Има ли изненадани? Да заявяваш лицемерно, че се бориш срещу ИД и да свалиш самолет, който е бомбардирал ИД!!

387

забравили са

преди 8 години

Вари го, печи го, турчинот си е турчин. И друга поговорка ми идва-пущи прасето под одъра, то се качи отгоре. Щото, напоследък покрай бежанската криза си повярваха, че са хванали некой за шлифера. Турция ако си мисли, че НАТО ще влезе във война заради нея, жестоко се заблуждава. Свалянето на самолета беше безкрайно *** постъпка, доказваща за пореден път, че Турция не е мръднала циливизационно от 5-6стотин години насам.

386

Анонимен

преди 8 години

ЕМИГРАНТИТЕ ОТ СИРИЯ ---ЗАПОЧНАХА ДА ИДВАТ , СЛЕД ВЛИЗАНЕТО НА РУСНАЦИТЕ ТАМ...!ВСИЧКО Е ...."РУСКО МАСЛО" и "АРАБСКИ СОЦИАЛИЗЪМ" ---НА АСАД!!!ТОВА Е НАЧИНА ---ДА РАЗБИЯТ ИКОНОМИКАТА НА ЗАПАДА и ЕС!!!ЗАПОМНЕТЕ:"ПРИ КОМУНИСТИТЕ И СОЦИАЛИСТИТЕ------НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА"!!!!!!!!!!!!!!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!!

385

няма да има прошка

преди 8 години

Руснаците ще стиснат зъби и може да замълчат ,но в никакъв случай няма да им простят . Тепърво фе$овете ги чакат изненади на които няма да могат да отговорят и никой няма да може да им помогне.

384

Анонимен

преди 8 години

Лошото другарю е че забравиха цели 45 г да си отидат от . Берлин и стени сториха и хора убиваха

383

Анонимен

преди 8 години

Турция и страните от персийския залив да се изчегъртат от картата и тероризмът сам ще си отиде.На всички, които са много радостни ,че фесовете са гръмнали самолета, ще им кажа, че скоро ще се изправят срещу 3 милиона имигранти и тогава ще благодарят лично.

382

киевстар

преди 8 години

Русия, ще си мълчи, за случая, и ще затворят темата, турския поток ако го спрат, увисват!! ако турция затвори босфора пак увисват, от къде ще подържат армиятя в сирия през владивосток или през суецкия канал, и с египет не са добре така че русия няма избор ще мълчат и ще си трайкат, нямъд достъп до сирия от никъде другаде

381

Sasho

преди 8 години

Българските русофилчета си мислят че рашаните са най великите войници. Затова в битката за Берлин на всеки убит немски войник се падаха 5 руски. Турците много пъти са бъхтели алкохолиците. Добре че беше нашето опълчение да ги спре на Шипка за да спечелят войната иначе я бяха пак загубили. А да и в най тежкия момент на връх Сжети Никола , рашаните избягаха и се върнаха чак когато Радецки доиде а българите умираха но не отстъпиха..

380

Анонимен

преди 8 години

*** другари що ревете толко ми самолета летял ли е нар . Турция летял е . Е аз ако реша да се разходя в дома ти въображен до зъби ти руски другарю с кафе ли ще ме посрещнеш

379

Анонимен

преди 8 години

Rusia da napravi saschtoto s turzite s tija tur4alja ne Mislat li sa pilotite 4e imat Sem. Deza Tova sa mene e ubiistvo

378

Анонимен

преди 8 години

boj po gadjalite

377

GOMOR

преди 8 години

Братушките ако се бяха вслушали в думите на Пленелиев Тероризъм ще борим с образование... щяха да си научат географията и да не си карат авионите над чужди страни.Тия дето ни скараха с Русия са национални предатели, не че ги харесвам тия сатрапи ама ни дишат във врата а натото е на май..си в п..ката.Лека им пръст на пилотите.

376

Ласи

преди 8 години

Много защитници на джихадистите има в сайта.Но така е .Ние българите сме били винаги дупедавци.Турците свалиха /което ще им се върне тъпкано/руски самолет вие пишете простнащини.

375

Sasho

преди 8 години

Аааа Капуткин, Турция не е Украина да си правиш каквото си искаш или България. Сега пyк започна да плаче. Било нож в гърба и други простотии.

374

Вангелия

преди 8 години

туркия ке падне.