158

Анонимен

преди 8 години

Откога детските учителки започнаха да правят икономически анализи ,военни действия и да разбират от всичко ?Този професор най-напред да си научи правописа ,погледнете му в страницата във фейсбук .

157

Анонимен

преди 8 години

Александър Иорданов/така нареченият БАХОР/си е един *** човек които мисли елементарно и по акъл може да се мери само с президентчето ни.Това са национални предатели .Не политици.Истинският политик е умен човек които може успешно да лавира сред гигантите в интерес на държавата.Тези двамата са папагали които повтарят едно и също което са им наредили господарите им.Преди 25г се кланяхме на едни а сега на други Просто нищо не се е променило.Национални предатели.

156

Анонимен

преди 8 години

Тези български власти са роби на Запада. Продават българи и България!!!

155

Анонимен

преди 8 години

Каква коалиция бре ще изкарат пилота виновен и готово. Пет минути да не се обадиш като те търсят на всички честоти значи си пълен ***.

154

Анонимен

преди 8 години

Ако България ще влезе в коалиция с Турция срещу Русия, Бойко и Ко няма да имат прощение от братски руски народ!

153

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен За СУ-24 турки ответят!ИСТИНАТА и някои други..............

152

искам да попитам

преди 8 години

До Анонимен207българите не бягат от страната си ..??????????????

151

Анонимен

преди 8 години

То русофилите не можете да мислите. Просто повтаряте каквото са измислили в Москва.

150

Анонимен

преди 8 години

До + ВМОРОвец + Та те руснаците бягат от страната си ..защо ли?? Fitch прогнозира отлив на капитали от Русия през текущата година в размер на 120 милиарда долара. За сравнение заместник-председателят на Централната банка на Русия Ксения Юдаева обясни, че предварително прогнозираният отлив от Русия през тази година е бил 100 милиарда долара. Но в резултат на санкциите, през втората половина от годината икономическият растеж на Русия може да се забави, очакват експерт

149

Анонимен

преди 8 години

До владетеля КОГАТО НЯКОЙ ГОВОРИ ИСТИНАТА ЗА РУСИЯ ГОВОРИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ...ТАКА МИСЛИМ НИЕ РУСОФИЛИТЕ!!

148

+ ВМОРОвец +

преди 8 години

Русия е естествен стратегически съюзник на България в политически аспект! В духовно-културен план също е ясно - обща е славяно-православната ни ЦИВИЛИЗАЦИЯ (!), няма защо да припомням, освен за исторически непросветените лаици. Другото са празни приказки с оттенък на меркантилен нихилизъм на неадекватни хора като Плевнелиев, Иво мИнджев, Коритаров, Ал. Йорданов и тем подобна национална плява.БОЛГАРИЯ - РОССИЯ ВМЕСТЕ НАВСЕГДА!!!

147

владетеля

преди 8 години

АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ Е ПРЕСТЪПНИК И БАНДИТ ЗА БЪЛГАРИЯ,ГОВОРИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ,КОЯТО ОБЕЗЛЮДЯ,НАВСЯКЪДЕ СЕ ШИРИ МИЗЕРИЯ И БЕДНОТИЯ.ИМА ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА.ТОЙ МИЛЕЕ ЗА САЩ И ЗАПАДА,НО ТЕ КАКВО НАПРАВИХА ЗА БЪЛГАРИЯ-АБСОЛЮТНО НИЩО И КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА ОТ ТОВА??.ЗАЩО ТАКИВА ХОРА КАТО ТОЗИ ГОСПОДИН ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НАРОДА НИ И ДА ГО ЛЪЖАТ.ЯСНО Е ЕДНО ,ЧЕ ТАЗИ ВЛАСТ ОБСЛУЖВА САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИТЕ,КОИТО ПЛЮЯТ СРЕЩУ ХОРАТА,КАТО ГИ ОГРАБВАТ И УНИЗЯВАТ.ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ?

146

Ala_Bala

преди 8 години

По-добре Русия отколкото Америка!

145

асдд

преди 8 години

Те са наши и ний сме техни.Ако не братя ,то сме поне братовчети.Огромна част от украинците и европейската част на Русия са с български корени.Дори и в Швеция има институт за тракийския произход на шведите.Херодот:"От всички хора най-голям е тракийският народ - разбира се, след индийците; и ако ги управляваше един човек и бяха единодушни, биха били непобедими и далеч най-силни от всички народи по мое мнение. Но това е непреодолимо и невъзможно за тях и никога няма да стане; затова са и слаби."

144

Анонимен

преди 8 години

РУСНАЦИТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И Я ВОДЯТ ОТ МНОГО ГОДИНИ, А ВСИЧКИ РУСОФИЛИ СА ЧАСТ ОТ ТАЗИ ВОЙНА. ТЕ ОБИЧАТ ПОВЕЧЕ РУСИЯ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИЯ. АМЕРИКАНОФИЛИТЕ И ТЕ СА СЪЩАТА СТОКА.

143

Анонимен

преди 8 години

До по-далече от Русия Зависи и от гледната точка - отношението към Русия, от политическа преценка,е едно, а отношението към обикновения руски човек, е, струва ми се, съвсем друго нещо.Ами, я да видим дали пък Плевнелиев няма да излезе прав? Я да видим , как се оказа НЕправа Ангела, която покани не ангели, а дяволи.Я да видим Европа, а и самата Русия, когато в 1938 наблюдаваха спокойно как вилнееха терористите на Хитлер и се окопитиха, когато беше мнооого късно ?!На нищо ли не се научихме?

142

Анонимен

преди 8 години

САЩ ни купиха и ни имат за роби, ЕС ни изобразиха като тоалетна чиния, Русия ни припознава за братя. И двама ............. се опитват да ме убедят ,че това е ужасно лошо.

141

Анонимен

преди 8 години

А, какво да правим с контингента който въобще без ум ?

140

555

преди 8 години

Господин 10% - върни ограбеното!!!

139

king_for_a_day

преди 8 години

239 - "...Ами, не съм чул политик от ЕС или САЩ с подобно изявление !..."Да ти припомня ли думите още на Чърчил?