57

Възмутен

преди 8 години

На калпава ракета космоса й пречи?

56

ДЪРТ ПРЪЧ

преди 8 години

Охооо...да ми падне както е в тая вана, да я разпоря с големия салам!!! Ще я тъпча цял ден и пълня!!!

55

Ами сега ?

преди 8 години

Ако дойде някой при Мене, и не намрази баща си и майка си, жена си, чадата си, братята си, и сестрите си, а още и собствения си живот, не може да бъде Мой ученик.Лука 14:26 Интересно, нали ? За не разбралите, това не е цитат от корана !!!

54

Аз

преди 8 години

***!

53

ХАХА

преди 8 години

До - 84Да, Исус е бил обрязан, но много малко се коментира това и малко християни го знаят .... някак неудобно е :) Потомък по плът на Авраам, прославян в Новия завет, Исус Христос бил обрязан на 8-ия ден от неговото раждане и му дали името Иисус, наречено от ангела (Лука 1:31, 2:21)Още от IV век Обрезание Господне е честван като тържествен Господски празник, с който приключва 8-дневния кръг на Рождественските дни.Та тез които псуват обрязаните всъщност псуват .... Кой ?

52

До63

преди 8 години

Много си прав ама и ние се правим на дръж ми капата

51

tonygl

преди 8 години

Нещо не разбирам: Приятели на Хасна разказват, че тя имала репутация на купонджийка. Вечно пиела и пушела, често сменяла мъжете, с които излизала. Но след като Франция забрани бурките на публични места Хасна показала "тъмната си страна" и дори спряла да ходи на работа.Значи купонджийка пие алкохол, но ходи с бурка и след като и забраняват става лощо... значи мисюлманка да пие да сменя мъже е светлата страна и да ходи през това време с бурка е светлата страна?

50

Анонимен

преди 8 години

Охх котиоо

49

P

преди 8 години

Do 69 b Persia/ Iran niama Arabi :)

48

янко

преди 8 години

най обичам да любя дебеланки като адел,охааааа

47

Анонимен

преди 8 години

Ей, тая мацка е направо бомба!

46

Анонимен

преди 8 години

а ние ще доживеем ли да четем грамотно написани текстове." полицай " в множествено числостава полицаИ. Окончанието за мн.ч. в бълг език винаги е -И. т.е не полицаЙте, а полицаите.

45

знайко

преди 8 години

Жена!!!Намали оборотите,ше почупиш маникюра!!!Нема да мое ти намериме Мъж!!

44

Ястреб Великилепни

преди 8 години

Мерси

43

АТАКИСТ

преди 8 години

до 64Брачед, живял съм 15 години сред гад.жали! Мога да ти заявя едно: Тия пот.урчени българи са най-лиц..емерното племе на тази земя. Хем казват, че са българи и милеят за Родината си България, хем КОПНЕЯТ до дъното на костите си един ден тук да стане турско- да ни завладее Турция! За тези га.джали Турция е Родината им!Вярвай ми- 15 години съм живял сред тях.Знам им мисленето.Това е м.ръсна с.***! М..ангалите са 5 пъти по-безопасни от тия защото нямат гръб!Тия имат- Турция!

42

з н а й к о

преди 8 години

Не си от най лошите...да си ми жив и здрав!!!

41

Горан

преди 8 години

От времената на кръстоносните походи е съвсем видно, че и християните са били много откачени на тема религия и са убивали в името на бога, обаче това поне е останало в средните векове, докато за исляма, сега са средните векове. Тя нали е и най-младата религия...

40

Ястреб Великолепни

преди 8 години

То злото не умирга лесно ;)

39

до 63

преди 8 години

Какъв западен свят бе момче!?! Арабския свят не е ли имал империи? Ти за Персия чувал ли си? За Османската империя чувал ли си? Владеели поробили са много народ. Арабите отдавна са се ояли и никога земя не са давали. Запада е върнал земите на поробените, всички колонии на Европа са върнати доброволно на поробените. Турция не е дала 1 метър без бой. Ето сега 30 милиона кюрди живеят поробени в Турция, но Турция не им връща земята и свободата. Как връща мюсулманин, никога.

38

Анонимен

преди 8 години

От всичко това става ясно, че тази Хасна е изтрещяла, извратена, ку...ва и мечтата й е била да отиде при 77 девствени, на.дървени момци, които да я оп.раскат (модерен лаф напоследък). Такива са всички джихадисти. Затова преди да бъдат убити (ако е възможно) им наврете нещо дебело и грапаво отпред или отзад (в зависимост от модела), за да умре с кеф.