11

Анонимен

преди 8 години

убиват решат на рет но досека етин единсвен убит или ранен евреин няма

10

Анонимен

преди 8 години

какви са цветовете на малийския флаг , от фбука знаят ли ...след като вчера , половината бяха аз съм кучето дизел , парижанин , шарли и т.н пропаганда и манипулиране на масите

9

Анонимен

преди 8 години

Освободени са част от заложниците които са рецитирали Сури част от Корана и трима са убити.Същото беше и в Париж попитали в концертната зала откъде си и един отговорил от Чили и го пуснали.На мушката са хора от Америка,Франция,Германия и най-вече от Израел(повечето убити в Париж са евреи) появи се новия Ф....р.

8

Анонимен

преди 8 години

Наред с борбата срещу терористите трябва да ожесточаваме и санкциите срещу Русия. Kартината на окупираната от руски войски Украйна припомня няколко истини, главната от които е, че само заедно Европа и САЩ могат да запазят либералната демокрация като централна доктрина за организиране на световните дела. Само една Атлантическа икономическа свръхсила може да устои на икономическите бури, като НАТО трябва да гарантира "твърдата сигурност" на този съюз.

7

до двуличници

преди 8 години

кой смяташ е отседнал в хотел "Радисън" според теб?

6

Мумпел

преди 8 години

Мали, Мали...

5

Анонимен

преди 8 години

"с автомобил с дипломатически номер." Е много ясно - черен с жабогрифи! На ислямска държава. Новата дипломатическа мисия на ислямска държава в Мали завърши ....

4

Двуличници

преди 8 години

Това са втора ръка, защо въобще пишете за тях в новините.Виж, ако бяха американци или западно-европейци, поне 1 седмица това щеше да е водеща новина и половината свят щеше да скърби. По-префърцунените българи щяха да купуват букети и да ги носят пред посолствата. Но за някакви *** от Мали... не си струва.

3

Анонимен

преди 8 години

не видях и една профилна снимка със знамето на Мали във Фейсбук... защо така?

2

Je suis parisien

преди 8 години

Ами сега "умните и красивите" да занесат цветя и плюшени мечета и др. пред най- близкото посолство на Мали?

1

Йордан Б

преди 8 години

"те са навлезНАли..." е диалектен и неправилен израз, г-це Пейчева. Казва се "навлезли".