10

ТОЙ КАЗА:

преди 8 години

Следя новините, чета редовно всякакви статии, и антируски, и антиамерикански, и проруски и проамерикански....И истината някак си убягва! После взех да си правя анализ на събитията и случващото се! До като Русия и САЩ не могат да се разберат за един единствен човек под името Башар Асад, Европа бива унищожавана чрез бежанска криза от мюсюлмани. И кой е печелившия от това?! Ами именно тези , които "се карат" за Сирия - САЩ и Русия...Не знам каква е крайната цел , но Европа пада на колене...

9

Анонимен

преди 8 години

"Ако иска т.н.правителство може да респиктира тази мръсотия исляма..."Ще я "респиктира", що да не я "респиктира"!

8

БХК

преди 8 години

Това е ужасно нарушение на човешките права. Ще заведем дело срещу Франция за незачитане на човешките свободи и за екзекуция без съд и присъда. И в тази връзка това е новата ни номинация за човек на годината.

7

@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Удобно, много удобно за властите да покажат , че ги има и че не стоят със скръстени ръце! Да, ама истината е тъжна! Само след няколко дни се прави мащабна "показна" акция...."Мозъка" е убит... Не е ли много удобно това! Убиват някакъв *** и казват, че е главатаря, ама за съжаление той е мъртъв и не може да даде никаква информация...Да, след тази акция, французите си викат - да има държава и те се грижи за нас и ни пази...Да, ама не! Щото ако го правеше, нямаше да допуска въобще бежанци!

6

Анонимен

преди 8 години

Дано не е станала грешка в идентифицирането

5

Анонимен

преди 8 години

ТАКИВА КАТО ТОЗИ СА В ЦЯЛА ЕВРОПА ВЪВ ВИД НА БЕЖАНЦИ. БАБЕТО МЕРКЕЛ СИ НАПРАВИ И СЕЛФИ С ТЯХ. ИМАТЕ ЛИ СИ НА ПОНЯТИЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КАТО СЕ ОРГАНИЗИРАТ ТЕЗИ ОТ 25 ДО 40 ГОДИШНИ С КОИТО СЕ НАПЪЛНИ ЕВРОПА. ТОВА СА НАД 800 000 ЧОВЕКА???? КАКТО Е КАЗАЛА БАБА ВИ ВАНГА ЕВРОПА КЕ ИЗЧЕЗНЕ. А ТЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПОРАДИ МЕКИТЕ КИТКИ И СЛАБОУМНИТЕ МОЗЪЦИ КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ. ЕВРОПА НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ. ЕВРОПА УМРЯ.

4

Анонимен

преди 8 години

ДО 2ИСКАШ ДА КАЖЕШ ОБУЧЕН ОТ САЩКИ. ЩОТО РАША ГИ ГЪРМИ ВСИЧКИТЕ А САЩ ЖАЛЕЕ ЗА ОБУЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ "УМЕРЕНИТЕ" НО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ ЧЕ И ДРУГИТЕ СА ТЯХНА РОЖБА. САМО ТИ ИЗКУКУРИГА НЕЩО НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ...

3

Анонимен

преди 8 години

Обучен от рашки???

2

BN

преди 8 години

Мръсният дивак как държи свещената книга с гадните си ръце. Заради тея животни, 2 милиарда мюсюлмани в света сме поставени в положение да се обясняваме заради вярванията си.

1

Западноевропеец

преди 8 години

Още един обучен от рашки е бил убит!!! YES