70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 103 поне от обща култура ще знаеш че не случайно се НАРИЧА СЕДМО СВЕЩНИК бе кух анти семит

69

Анонимен

преди 8 години

До аз не съм шарли 102 това на снимката какво е бе сляп руски ***

68

Анонимен

преди 8 години

Ако обърните карикатирата с главата надолу ще видите еврейския свещник

67

аз не съм шарли

преди 8 години

карикатура за атентатите в Париж няма ли? За руския самолет имаше щото..

66

Анонимен

преди 8 години

Нарисуваха карикатура за взривения от терористите руски самолет, очаквахт, че ще направят същото и сега....

65

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДИМСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ В ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ ТУК ДОРИ САМИТЕ КАМИКАДЗЕТА ЗНАЯ, ЧЕ И ДА НАПРАВЯТ АТЕНТАТ СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ!!!!!-----------ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС НЯКОЙ ДА ИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ Е АКО ГРЪМНАТ БУДА И ДАЙ БОЖЕ ДА Е СКОРО!!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Добре, бе! А вие какво предлагате? Да се изпокрием от страх, да развеем белите знамена и да се надяваме ИД да не ни ... много?! Страхотна си е карикатурата и изразява типичния френски дух. Дори и в най-гадния момент хората намират сили да се надсмеят над нещастието си и да продължат напред, а не се крият като мишки в ъгъла и не си мълчат както би направил един друг народ в подобна ситуация.

63

Анонимен

преди 8 години

Смела карикатура.

62

Анонимен

преди 8 години

ДОБРИ СА ПРИЗНАЙТЕ ГО !!! :DПАК ЩЕ ИМА ВИСОК ТИРАЖ!

61

ivailo1403

преди 8 години

До LethianDreamКва лекция изнасяш бе ***, ти и малко дете едва ли можеш да научиш на нещо.

60

LethianDream

преди 8 години

Анонимен, за съжаление ми се иска да си прав, но съм убеден, че над 95% от населението на планетата ще го натиснат :)) Моите морални устои ги няма, сигурно затова му изнасям лекция на русофилския ***, който се кефи и желае смъртта на другите. :)

59

ivailo1403

преди 8 години

До LethianDreamМалко ме интересува какво мислиш за мен... А на хора като "журналистите" от тоя френски *** , които хулят Бога и се радват на покушението срещу руския пътническия самолет пожелавам единствено смърт, защото това заслужават.

58

Анонимен

преди 8 години

LethianDream, замисли се за своите морални устои щом смяташ така. Много хора няма да натиснат проклетия бутон, разбира се! Защо този негативизъм?

57

LethianDream

преди 8 години

А ето и какво се случваше на главния герой в това разказче "Бутонът"- естествено натисна бутона и по сметката му влетяха 1 млн долара, а на следващия ден му съобщиха, че съпругата му е загинала при нещастен случай на някакъв перон (поне според беглите ми спомени)...Оригиналното заглавие е "Button, Button" на Ричард Матисън, а ако не ви се четат няколко страници текст, може да гледате филма с Камерън Диас от 2009 "The Box", там бяха добавили нови моменти..

56

LethianDream

преди 8 години

до ivailo1403 - братле, показваш колко си назад, като се радваш на смъртта на някой.Преди много години, бил съм на десет години, прочетох един малък разказ в списание "Космос" - "Бутонът". Историята е, че получаваш кутия и ако натиснеш бутона един човек някъде по сумира, а ти получаваш 1 млн долара. Най-страшното е, че сега едва ли ще има хора на пръстите на пръстите на едната ръка, които да НЕ натиснат проклетия бутон ;))

55

Анонимен

преди 8 години

Туй бяха чарлстони, дядо Пешо. ;-)

54

ivailo1403

преди 8 години

До мдаНищо че ти много си обикалял и видял, пак говориш глупости.

53

Анонимен

преди 8 години

Шарли Ебдо беше едно малко вестниче с фен-клуб от няколко хиляди читатели, съществувало във Франция от 45 години. То е предназначено за ограничен кръг от хора, не е масово. Както и тестовете на death metal бандите или на пънки и рап групите не са предназначени за всички уши. Това е свобода на словото. Цялата тази публичност, която му се дава е вредна. Все едно сутрин, обед и вечер по телевизията да се тълкува какво са искали да кажат Хиподил в новата си песен.

52

Мк

преди 8 години

до 78Ако френското правителство е на място трябва да направи много други работи, но точно това не.

51

мда

преди 8 години

До ivailo1403Ако бяхте от хората които са пообиколили щяхте да разберете точно за какво говоря... Явно сте от хората които не са си показвали носа от "в къщи"... :)