45

Fen

преди 8 години

За селянина с БМВ-то е ясно, но е очевидно също, че будния гражданин Джоков се е гонил лекичко с БМВ-то...през цялото време се движи с бърза скорост...Но както всички будни граждани - не виждаме проблема в себе си...

44

Bivsh Miekasht

преди 8 години

До МуняНяма нищо лошо да миекаш и да носиш черен анцунг. Какво е виновен човек, че там където се е родил се говори така. Макар и вече да нося много рядко анцунг, всеки път когато го направя си казвам " ех колко е удобно защо не го правя по често". Дайте да критикуваме сега и всички дами, които носят клинове ... според мен всеки може да се облича както си му харесва и не трябва да му пука, че в по-големите градове ще го изгледат странно. Има си места където има етикет за облеклото, но ...

43

Муня

преди 8 години

Студентски град....Библиотека,театър,велосипедна алея,сладкарница и т.н.Студентски град..Чалга клуб,мощни колимекащи младежи с черни анцузи

42

Офффф, брааат

преди 8 години

До фенщина нещоЗле ли си или само така изглежда?! Простотията няма нищо общо с BMW. В нормалните страни тези коли се карат предимно (не само, но в общия случай) от хора със стабилна професия, доход и т.н. При нас, пак не всички, но повечето, притежатели на такъв клас автомобили, в т.ч. Mercedes и Audi, са нереализирани житейски хорица, изплащащи ги по 10 години и каращи с малайзийски гуми, щото били "по-хубави" от другите. Това е. Иначе нищо лично. Колата си е хубава, просто *** я кара.

41

Анонимен

преди 8 години

Как пък в интернет всичките са примерни водачи а на пътя един нормален няма..........

40

5555555

преди 8 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИНе знам какъв монтански е,ама само може да му врътнеш една.....

39

stranen

преди 8 години

за пореден път годоказват БМВ НЕ Е МАРКА А ДИАГНОЗА

38

ицо

преди 8 години

В Ст.Град е пълно с такива ***,най-вече от тия малко мякащите с плоските капацуни,ако не са се разпознали ще вметна че БМВ-тата им които всъщност са им набори са предимно със сини номера....сещате се вече за кого става дума,а и наистина нямам обяснение как полицията търпи това нещо.

37

Кирил Софийски

преди 8 години

Какво искате да кажете ,че има и умни шофьори ли ?!?!?!?!?!

36

фенщина нещо

преди 8 години

Поредната безумна статия, в която без никакво основание се оплюват притежателите на БМВ. Без доказателства може да си приказвате каквото си искате, но никого няма да успеете да убедите в правотата си - дори напротив - ставате смешни и жалки.По същата логика и аз мога да кажа, че вчера един с Мерцедес караше със 120км в града и мина на червено. Но кой ще повярва на думите ми, когато няма с какво да ги подкрепя?

35

Анонимен

преди 8 години

Глупаво написана статия. Поне един линк към видеото да бяха пуснали.

34

redordead

преди 8 години

а може водачът да е гей, и някой леко като го подпира изотзадзе и той затова да се лашка от пътя - просто са мощни фрикциите..

33

Анонимен

преди 8 години

Сега КАТ е на ход!Чакаме информация какво е предприето.Що се отнася до наглото ***, то вероятно е било хем подпийнало, хем дрогирано и от малко научено да си живее по програмата "Тате носи, мама меси, да живей, живей трудът!"

32

Амчи

преди 8 години

те бенвето поначало така си се движи - на задно към канавката!

31

Анонимен

преди 8 години

BMW-то, задължително е купено " на старо "! Така простотията е пълна!

30

Анонимен

преди 8 години

Аз пък съм останал с впечетлението , че най-нетолерантни на пътя са *** с служебни автомобили и ги карат като крадени

29

Анонимен

преди 8 години

Никви 2000 лева винетка. Бих казал нула лева.... То като нямаш шофьорска книжка.. май и винетка няма да ти трябва.

28

vxcvxcv

преди 8 години

Тая държава само *** я оправя.

27

да пази Интуицията

преди 8 години

Те колите са за зелените хора,не за жълтите...

26

123

преди 8 години

забелязал съм ,че шофьорите на бмв са най-нетолерантните на пътя,пазете се далеч от тях