16

ГЕРБ Крадец

преди 8 години

Чрез ПОЛИТИЧЕСКА РЕПРЕСИЯ към ГЕРБ ТОТАЛИТАРИЗЪМ

15

КуКлуКла

преди 8 години

Това нещо може да се случи само в България ....и може би Сомалия или Свазиленд ..........осъден , доказан престъпник вместо да търка нара ....говори за арести на хора които даже нямат смислено престъпление ! Какво значи хулиганство ? Нито са були някой нито са крали .....+ не знаех че влизането в НАТФИЗ е строго забранено !?

14

<><>

преди 8 години

Ето такива ни управляват , арестуват и се разпореждат със съдбите ни ! Ето такива си пълнят гушите със заеми които народа ще връща !

13

Анонимен

преди 8 години

Само да припомня, че този заврян зет докато слухтеше и се правеше на велик, извърши няколко показни ареста. Сега трима от арестуваните осъдиха България в Страсбург за около четиридесет хиляди евро всеки. Крайно време е всеки простоват милиционер, да носи персонална отговорност за действията и некадърността си.Също като лекарите от ТЕЛК. Вземете му апартаментите, за да покрие щетите които е нанесъл,включително и неговия приятел, оня титан на мисълта, ръгал кетчъра като обезумял,рачко с отвертката

12

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Таушан такъв ;)))

11

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Хапартаментите Цецкооооо. Хапартаментитииии :)))

10

ХХХ

преди 8 години

Най големия т*шак в България .....Цв Цв ....Б.Б....Пеевски и Местан .....да искат ареста на Сидеров !? .....някак си не си ли вкарват автогол по този начин ми се струва ? Ама за техен късмет народа е заспал и номера ще мине ! Цв Цв е осъден само да припомня и трябва да лежи в затвора , а не да управлява държавата и да говори за арести !

9

Анонимен

преди 8 години

Как смее да се изказва тоя крадец, подслушвач и убиец??????

8

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

ЦЕЦО КРАДЕЦООООО, ТИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ НА СИ В ПАНДИЗА НЕЩАСТНИКО!!!!!!!

7

факт

преди 8 години

Абе,май си разчиствате сметките помежду си..И Цацаров е най-много за арест и затвор..Дори само заради това ,че беше начело в раздухването на истериите около банките и събарнето на Корпоративна

6

Валентин

преди 8 години

Поредният престъпник, който ни учи на морал и правова държава. А трябваше вече да гниеш в зандана яйцеглав крадец.

5

Анонимен

преди 8 години

Цветанов как имаш наглосттта да се показваш пред хора!

4

Анонимен

преди 8 години

Теб и изпълненията ти, човеченце, сме ги виждали много пъти вече по време на предходния мандат на ГЕРБ, когато се подвизаваше като министърче.България плаща и ще ти плаща маса пари за обезщетения от подобни арести с изпълнение тип американско долнопробно криминале.

3

Чоко

преди 8 години

Ти още хората ограбващи старите пенсионери не си ,,арестувал,,пък камо ли цялата ви ,,шайка,,

2

s

преди 8 години

И аз бих те тикнал да гниеш в панделата, доказан престъпник нагъл, ама си цъкаш свободно. А Болен Ага е ясен, поръчка след поръчка. И докато ти Цецоу си мръсен престъпник, Сидера си е просто клоун.

1

Анонимен

преди 8 години

ТОВА ГО КАЗВА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК