94

Бранник

преди 8 години

Украна вчера получи антибатарейни американски радари- неоценима помощ от братята зад океана- Слава УкраIни, Слава США!!!Няма да забравим, няма да простим!Сделка с дявола (москва) няма да има!

93

Срещата Обама Путин

преди 8 години

5 Патладжана проси помощ от Путин6 САЩ се изнася от близкия изток и с това на ИДИЛ се слага край.

92

Срещата Обама Путин

преди 8 години

5.САЩ и неговите съюзници от НАТО няма да допуснат повече ядрен шантаж от страна на Русия.

91

Срещата Обама Путин

преди 8 години

3.САЩ ще покажат неопровержими дказателства, че в Украйна има руски войски, които ще бъдат използвани в международен съд срещу престъпна терористична дейност на Русия на територията на Украйна.4.САЩ са запознати с предварителната версия на доклада за МН17 който ще бъде публикуван през февруари. Този доклад ще доведе до международна заповед за арест както на полковник Гиркин, така и на Путин, Шойгу, Матвиенко и други споменати в него.

90

Срещата Обама Путин

преди 8 години

1.Молбата на Путин(изказана на срещата на ООН) да бъдат размразени негови лични сметки в американски банки, няма да бъде удовлетворена. В момента тече активно разследване за финансови злоупотреби което води директно до Путин.2.Ако до 31.12.15 не бъдат изпълнени минските договорености за предаване границата на Донбас на Украйна ще има нови санкции от САЩ и ЕС срещу Русия.

89

Анонимен

преди 8 години

Русия може да спаси Европа но само след като всички еврокомисарки направят по 1 cviркa на Путин.

88

циника

преди 8 години

165, наивен отговор. Какво влияние имат западните медии сред 1 милиард мюсюлмани по света?Нулев! А там е полето на битката-защото 1 милиард индоктринирани от една катарска телевизия хора са ужасно оръжие дори и за най-подготвената технологично цивилизация. Колко е подготвено да устои европ. общество говори онази случка от вчера,когато две пиратки накараха няколкостотин човек в Париж да изпотъпчат от страх поставените от самите тях цветя и свещи и да покажат колко близко са до масовата паника...

87

циника

преди 8 години

shopp, хайде спри се! И на слепите и глухите стана ясно, че такъв дневен ред - удушаване на Русия няма да има. Световните медии и големите политици от великите сили показаха ясно в какво се сътстои този дневен ред - унищожаване на ислямизма. Демонизацията на Русия се провали. Останахте само някакви маргинали, които с ураджийски патос продължавате да "воювате" с москва.Но когато съзнанието отказва да се съобрази с реалностите се стига до параноидно разстройство

86

МаМунио

преди 8 години

Ч що да ги не мразим? Бради ,ислам,глави се режат всеки ден и само разни с чаршафи по улиците.

85

МаМунио

преди 8 години

до 157 :още малко Василев ,още малко ще почне патаклама като хората ,но онуй в Ирак със Саддам не ще да се повтори вече.

84

МаМунио

преди 8 години

На тоя американец много му се иска някой да им извади кестените от огъня и да им изчисти *** дето изпона*раха из Африка и Близкия изток.А ако може някой да пробва да им опатка ИДИЛ и след това Русията и да додат в 59тата минута на бял кон шъ е най добре.И като гледам поне донякъде има шанс да им стане играта.Два пъти го правиха тоя номер но сега дали ще се получи?

83

циника

преди 8 години

154, те са проблем в много по-голяма степен на Западна Европа. Сами по себе си не могат да бъдат заплаха, но съчетанието от финансов ресурс, политически чадър и огромно идеологическо влияние върху 1 милиард човека дава огромна власт. Властта не е само ядрени ракети, властта е също и идеология, която съчетана с пари може да унищожи всяка една система.Как да се обясни това на десетокласник?

82

циника

преди 8 години

Shopp, много си наивен. В СА имаме държавна религия, което е съвсем различно от това религиите да бъдат контролирани от държавата.Защото друг начин светската държава да се предпази от амбициите на съответните вероизповедания няма.Катар притежава една от най-влиятелните медии в света, притежава огромен финансов ресурс и се ползва с политическия чадър на Вашингтон.Напълно достатъчно,за да посееш хаос на няколко континента.Но Щатите ще отрезнеят лека полека...без да ги е еня за чувствата ви shopp

81

циника

преди 8 години

Shopp, много ти е посредствено пердставянето. Обясних ти каква е разликата с джамиите в Русия - под контрола на държавата. Сюжетната линия очевидно е нещо което съществува единствено в твоята глава 9 онова което си превърнал във фикс-идея очеизвадно не съвпада с дневния ред на човечеството. Свиквай да живееш според обективните обстоятелства, а не според субективните ти копнежи, защото второто води до лудницата

80

Членска карта №7

преди 8 години

Абе, кажете нещо за панкреаса му... Това с психологията няма да ни стресне... Или поне ни подплашете с евтиния петрол и скорошния край на Русия :-)

79

Анонимен

преди 8 години

До ?"Обама изтъкнат в речта си , че бавно ще унищожават И.Д"Станала е грешка на спиич райтърите на Обама. Трябва да се чете:Бавно ще унищожаваме Русия, чрез санкции и икономическо задушаване и изолиране.

78

Членска карта №7

преди 8 години

до 134На мен пък ми допада психологията му!!!

77

циника

преди 8 години

128, няма нищо лошо в това да се построят джамии за вярващите хора, особено ако това е под контрола на държавата, а не на външни фондации и молли (все пак светската държава не отрича правото на религиозни убеждения, а само забранява посегателството върху светския ред). Приключването на московския "империализъм", както виждаш не е на дневен ред - нито Обама, нито Оланд се занимават с руския "империализъм". Така че по-кротко - това което е твой копнеж,очевидно не е занимавка за света

76

Членска карта №7

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...То ако беше така, нямаше така да се разбърза цялата прогресивно общественост... Бавно, методично до 6 месеца Асад с помощта на 30 руски самолета ще прегризе гръцмула на хранените ви опозиционери! Знаете го и затова пищите на умряло!

75

циника

преди 8 години

126, нали разбираш как изглежсда това което казваш за организираните от "дребничкия хуин" атентати. Върви да споделиш своите познания и прозрения с големите служби - поне ще ти осигурят качествено лечебно заведение! Атентатите са част от ислямизационния процес