9

ПФУ!

преди 8 години

Тая *** червена гад защо ни я тикате в очите?!?Тия а взривиха Света Неделя, сега ще ми разтягат локуми против тероризЪма!!Аре у Сибир, ***!

8

Гочо

преди 8 години

Докато целия свят е обхванат от страх и решава ,как да се обедини срещу това зверство ,превзело света,нашия Плевлю ни плаши с кибератака от Русия.това ако не е плод на болен мозък и национално предаелство,какво е тогава.На времето такива ги пращаха на съд.Падението на един долно ...бен "Президент"-позор за нацията.

7

Анонимен

преди 8 години

Русия подкрепя Хизбула дето взриви летище Бургас. Всички са в играта и се цакат взаимно с атентатчета. "Започна се, шахматната дъска е наредена", сами познайте кой го е казал!

6

гениална концепция

преди 8 години

Гениалната концепция на пожарникаря: дюнерджийниците ще пазят кината и сладкарниците.

5

без страх

преди 8 години

Не ме е страх от бежанците. Страх ме е от пълната липса на компетентност на управляващите. Липсата им на способност да решават проблеми. Вместо това се занимават с показно рязане на ленти, с предсказания и с гнили оправдания.

4

Анонимен

преди 8 години

А у нас ядеме шашльк и пиеме водка аре на здраве

3

ТОЯ ДА ДАВА АКЪЛ

преди 8 години

щом се похвали, че е довел ТИКВАТА на власт. *** да открие още някоя друга дюнерджийница и най-вече в Банкя и на Дондуков да го пази него и ПЛЕВЕЛА

2

престъпно безхаберие

преди 8 години

Престъпно безхаберие на политиците, на полицията, на тайните служби. Политиците не могат да управляват. Полицията не може бързо да реагира. Тайните служби не могат да предотвратят престъпления.

1

Цветанка

преди 8 години

Логично е,знае се и се очаква и без да го казва Б.Аспарухов. Причините ги знаете!?....