147

Анонимен

преди 8 години

Забранете религията на тези питекантропи!!!! В Япония е забранена. Ням джамии, няма маймуни, няма разните там Алаху и дедо му Мохамед.Който посмее да проповядва тая античовещка религия -белезниците и в панделата!!! Чиста работа.

146

Партизанката

преди 8 години

Сащ са туморът на човечеството-отстранете го-и ще премахнете меланоми и ракови клетки(ИДИЛ,Киевската хунта,талибаните).В случая,хирург ще бъде Русия,а негови асистенти-Китай и Иран.Дано операцията мине успешно!

145

Анонимен

преди 8 години

или ще ме послушате или ще има още много реки от кръв като тази.... затова се издава закон всички жители на Европа да не са мосулмани, тези които искат да останат тука вземат друга религия задължително християнка. Останалите които се крият тука и не искат да си сменят религията и вярването си да се избият, без милост!Настоящото зло може да се победи само със зло!

144

Анонимен

преди 8 години

Време е за мъже ! Време е за железни юмруци а не меки китки като Плевнята дето официалното му коментар реве !Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой С фашистской силой тмною, С проклятою ордой. Пусть ярость благородная Вскипает, как волна! Идт война народная, Священная война!Дадим отпор душителям Всех пламенных идей, Насильникам, грабителям, Мучителям людей! Пусть ярость благородная Вскипает, как волна! Идт война народная, Священная война!ЧАРШАФИ ЩЕ ХВЪРЧАТ СЕГА !!!

143

vivian

преди 8 години

ужасно е, но само лидер като чичкото с мустачките може да избави Европа от създалото се положение.Германците не са и сънували, че ще плачат за Адолф, ама ето че и това се случи. Колелото на историята се върти .....

142

Шокиран

преди 8 години

Зверове!!!

141

Анонимен

преди 8 години

ромите-ха-ха ха-приличат на арабите

140

адолфь гитлер

преди 8 години

Чем я хуже Сталина? Ставте и мне памятник. Ще го пиша и на руски, за да ме разберат повечето в този сайт.

139

адолф хитлер

преди 8 години

Е, сега вече ще ми направите ли паметник? Европа е обединена, франсетата го отнесоха, руснаците и американците поддържат Европа срещу семитите, които всички вече мразят, нефта е евтин, наплив на роби от Азия, всички гледат към Канцлера в Берлин.................поне един малък паметник в България, че им върнах южна Добруджа.

138

Партизанката

преди 8 години

Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти! Цял свят оплака Париж, цял свят прокле комунистите, и нашата бедна журналистика и тя не остана надире, и тя заплака за бездушното и прокле разумното.Смешен плач!

137

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката е любимеца на хелзинския комитет .

136

стефан

преди 8 години

Дойде моментът,в който всички европейски държави трябва да напуснат оон и да си мобилизарат армиите,тъй като се очертава началото на третата световна война,за която Ванга говори.За съжаление епицентъра може да бъде пред нашите домове.Към момента всичко зависи от една жена на име Меркел,дано да се вземат правилните решения...

135

Анонимен

преди 8 години

сега онези хумористи от френското вестниче,дето рисуваха карикатури за сваления руски самолет как ли ще отразят новината..........

134

Анонимен

преди 8 години

На снимката - красив, млад и високо образован бежанец

133

Анонимен

преди 8 години

Спрете Джамията в Пловдив ?Дето " незнаете " кой я спонсорира !Това е Световния Халифат , воден от Ердоган. САрабия, Катар ..

132

1

преди 8 години

Не знам защо всички са потресени. В момента, в който полетяха бомби към братския сръбски народ в името на исляма всичко беше ясно. Не знам еврогейовете как си представят войната- сигурно как плющят пържоли , гледат как бомбят либия и сирия/лошият башар асад/ и мастурбират съсредоточено. Е, искахте война, получихте. Искахте исляма да работи в нашата индустрия- готово. Само дето те са в индустрията по убиване на неверника, а не в слугуване на неверника. Европееца се огъзи очаквайки целувка.

131

Анонимен

преди 8 години

Български гражданин е загинал в Париж, съобщиха опечаленото семейство. Става въпрос за Себастиян Проази. Той е на 37 години и е загинал при атентат в едно от кафенетата. Себастиян е работил до преди две години в Европейската комисия, съобщава "Стандарт".Майката на жертвата е българка, а покойният вече Проази има двойно гражданство.

130

бесен

преди 8 години

меркел е виновна тя ги повика тя ги пусна, тя продължава да ги вика , тя е морално отговорна за случилото се !!

129

Мнение

преди 8 години

Вероятни причини за възникване на исляма са природно климатични. Тоест друговерството е само предлог за войни за по- добри условия за живот.

128

БЪЛГАРИН!!!

преди 8 години

ТАЗИ ГРОЗНА ГЛЕДКА МОГА ДА Я СРАВНЯ САМО С ГЕНОЦИДА НА КОМУНИСТИТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ.........БЕЛЕНЕУБИЙСТВАТЕРОР!!!ЖИВКОВФАЛИТЛУКАНОВПРАЗНИ МАГАЗИНИ, ГЛАД!!!ФАЛИТ!!!ВИДЕНОВ7$ ЗАПЛАТАОГРАБВАНЕ НА ВСИЧКИ СПЕСТЯВАНИЯ НА ХОРАТА!!!ФАЛИТ !!!К.Т.БФАЛИТ !!!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ МИНАЛИТЕ ГРЕШКИ, ЗА ДА НЯМА БЪДЕЩИ ТАКИВА!!!!!СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДНЕШНИЯ ДЕН, ГРОЗЕН ДЕН!!!ЕДИН ОТ НАЙ-ГРОЗНИТЕ В ЕВРОПА!!!!!!!!!