5

Анонимен

преди 8 години

Журналисти като Фалачи и Сидеров със своите предсказания са неудобни за правителства поставени от САЩ за да лижат краварски ***. Учудвам се , че книгата на Фалачи е издадена от журналист работещ в проамериканската телевизиа Българиа ON AIR.Тази телевизия е една от многото лижещи *** на Султана. За сведение на плиткоумните думите на Фелачи означават , че войните се печелят само от мъдри военни пълководци от миналите векове. Сегашните западни лидери без Орбан и Льо Пен нямат нямат акъла.

4

Анонимен

преди 8 години

Не думай! И сега кво? Ще ги плашим с ракия и сланина ли, или смели хаштагове в интернет? Голям мерак за възраждане на Римската империя. Мултукултурните общества не могат да съществуват дълго. Отворихме границите в Европа с ограничения за нормалните хора, а пускаме всеки от ***'ната си, че даже и пари сме приготвили, за неговите нужди.

3

Анонимен

преди 8 години

Всичко, което твърди в книгите си за исляма голямата италианска писателка и журналистка Ориана Фалачи, се потвърждава. За съжаление, няма я вече за да й се извинят и поискат прошка тези, които я наричаха расистка и какво ли не още. Знаеха, че е права, но не им се искаше да го признаят, пък и беше по-удобно да превъзнасят "културното разнообразие", вместо да защитят Европа.

2

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Изводът: Хитлер не е бил ***.

1

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Не ни трябва Фалачи, а палачи, които да отсекат главата на тая зла ламя наречена ........