64

Справедлив

преди 8 години

Преди 1989 година, всеки нарушител на държавната граница беше застрелван на място без каквито и да било обяснения, а граничарите ни бяха награждавани за вярната си служба към България. Незаконното преминаване на държавната ни граница е престъпление (и преди и сега) и спрямо нарушителите трябва да се прилага закона.

63

Патриот

преди 8 години

Да се опомним докато е време! Грижата за бежанците е като жертва да се грижи за своя палач. Париж не е толкова далеч от София ... мислете докато още имате глави на раменете си как да опазим живота и държавата си. Незабавно екстрадиция на всички бежанци от българска територия - впрочем те не могат по закон дори да се наричат "бежанци" защото България не е съседна територия на техните страни. Те са нарушители на държавната ни граница и като такива са престъпници съгласно всички законови правила.

62

къв фашист

преди 8 години

До Анонимене волен когато издигна на власт дпс !!! за каква чиста нация радува тоя?? популист е

61

не е точно така

преди 8 години

До 123от тези над 100-на жертви когато са били живи поне половината са изпитвали съчувствие към така наречените бежанци, със сигурност някои от тях са били за оказване на натиск върху правителството да приема и интегрира уж бежанците . така ,че коствено сами са си постлали каквото сега са пожънали. жалко за останалите 50 % които са били против тази инвазия.

60

Да избегнем злото

преди 8 години

Нужно е незабавно да затворим границите си за бежанци, ако ще цялата ни армия и полиция да бъде наредена по границите ни. Всеки опит за незаконно навлизане на българска територия трябва да бъде наказван съгласно закона - нарушителите на държавната граница да се ликвидират на място. Влезлите до момента бежанци да бъдат екстрадирани по най-бърз начин, а всякакви бежански центрове и излишни харчове на гърба на българския данъкоплатец да бъдат закрити. Нужен е нов суров Закон за защита на държавата!

59

Анонимен

преди 8 години

Абе той и Волен Сидеров откога ви предупреждава ,но тук слугинските медии го изкараха луд , фашист , незнам си кво ...

58

Реалист

преди 8 години

*** лидери Меркел, Оланд и Камерън са 100% виновни за смъртта на невинните хора в Париж. Те разрешиха на т.нар. "бежанци" безконтролно да влизат в ЕС и да безчинстват, превръщайки едни цивилизовани общества във вертепи връщайки ги с векове назад. Цялата *** трябва да бъде върната откъдето е дошла и като иска мир и просперитет нека положи усилия да го постигне в собствените си държави, а не да чака Европа да ги храни, лекува и издържа доживотно за сметка на своите данъкоплатци.

57

Анонимен

преди 8 години

До ШопКай ти дава наркотиците, бе седераcкa латерна? Нагло, дебелооко същество!

56

Поп Грую

преди 8 години

Вжте им оръжията на тези клоуни, бе! Това е Ruger Mini-14s, патрон 5.56×45mm!!! Това е "тояга" от 70-те!!! Самозарядна карабина на 45 години!!! Oh, la-la!!!

55

Праз

преди 8 години

До праз....,Ако не помниш и в Австралия се случиха подобни неща, макар и в по-малък мащаб. АУ и НЗ са част от запада. коментарите ми са напомняне, че представата ти за света е опростена и пълна с глупави твърдения. Не за да убедя теб, а за да напомня, че такива като теб с обикновени кресливци упражняващи се в кръчмарси кръстоносни походи.

54

Анонимен

преди 8 години

Петък 13-ти... терористите не са избрали тази дата случайно..

53

Балканджи Йово

преди 8 години

И да затваряте граници....късно е вече. Ча*лмите са навсякъде из Европа. Пелете свещ или сменяйте религията като във "Време разделно". Туй дето Караибрахим не го направи с ятагана си ще го сторят бойците на Ислямска Държава. Бъдете истински българи, мразете си, правете си мизерии един на друг и проклинайте държавата си.

52

Исак Леви

преди 8 години

Шалом, шалом,мултикултурализъм, феминизъм, разврат, порнография, Европейски съюзи, Хелзински комитети, Отворени общества.....навсякъде са нашите организации. Като тумори сме плъзнали из Европа и няма да мирясаме докато не я унищожим. Затова спонсорираме Ислямска Държава, нека християни и мюсюлмани да се мразят и избиват. Израел има свещеното право да съществува, защото сме богоизбрани, а вие сте ни слуги.

51

Анонимен

преди 8 години

Предупреждение: Ако някой до вас извика : Аллах Акбар, вече е късно за бягане...

50

Анонимен

преди 8 години

По време на Варшавския договор беше по-сигурно! Факт.

49

Моше от Хайфа

преди 8 години

Враговете на евреите - християни и мюсюлмани.Затова - ние евреите ще спонсорираме тероризма, за да може нашите врагове християни и мюсюлмани едни с други да се избиват.В Талмуда ни е записано, че имаме Богоизбрани и имаме свещеното право другите да *** заради нас.

48

Праз

преди 8 години

До българин"Българино", защо мразиш свободата?

47

1

преди 8 години

Виктор Орбан още през септември тръбеше, че така ще стане, френския премиер го сочеше с пръст, че не е прав!

46

анонимен

преди 8 години

кой е упълномощил краварите оланд и меркел да свалят правителства и да убиват ръководителивсеки народ сам си избира съдбата налагането на евроценности доведе до тези трагедиижаждата за печалба от петрола и оръжието доведе човечеството до това състояние краваритеса на 20000 км от нас какво се бъркат във всичко кой ги е викал сега да плащат на турция 3милиарда за лагерите на нейна територия българия няма да плаща

45

Праз

преди 8 години

Обичайните простотии включвщи сорос, ЦРУ и Шарли са си тук. Пичове, вие не разбирате или не харесвате на какво се основава превъзходството на Европа над много други части на света, а се самоназначавате за нейни защитнициА наричането на политиката на Европа нехуманна е леко казано смехотворно. Нехуманно сравнено с чия политика? Ами общо взето с ничия, но от хора купнеещи тоталитаризъм да ги спаси от житейското им нещастие не очаквам да разберат това. Очаквам само опорни точки.