97

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109 то в БГ да не е русия че да се фалшифицират изборите

96

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен108 искаш да кажеш 0.9% ха ха ха

95

Анонимен

преди 8 години

Болния,имаше нужда от терапия....Дано да е такава че дълго време да му държи влага.Не можеш да си разиграваш кончето..постоянно.Все някога ти излиза късмета.Че къде не се прояви...на магистрала Тракия,в Брюксел,В самолетА в натфиз....В един момент и на покровителите му им писва.Един циркаджия нищо повече.По лошото е това че има хора и в този форум които си дават палците за тази бита карта..СИДЕРОВ.

94

ДонКурЛеоне

преди 8 години

И НА СВОБОДА И В ЗАТВОРА ВОЛЕН СИДЕРОВ СИ ОСТАВА НОРМАЛЕН МЪЖ И СИЛНА ЛИЧНОСТ,А И НА СВОБОДА И НА ВЛАСТ ЕВРЕИНА РАДАН КЪНЕВ СИ ОСТАВА ЖАЛЪК ШЛЯКАН П***РАС С ПРЯКОР В ГЕЙ СРЕДИТЕ -РАДА ДЪЛБОКАТА .ТЕ ТАКИВА ДРЕБНИ ДУШИЦИ КАТО РАДАН-РАДА ДЪЛБОКАТА НЕНАВИЖДАТ СИДЕРОВ ,ЗАЩОТО ВИНАГИ МИЖИТУРКИТЕ ЗАВИЖДАТ НА ВЪЗВИСЕНИТЕ СИЛНИТЕ И СПОСОБНИ ХОРА.

93

Анонимен

преди 8 години

А смейте сега да излезете да протестирате!!!На един депутат с имунитет му разказаха набързо играта,камо ли на тези,които ще излязат да протестират по площадите!!!Защото и протеста е вид хулиганство,след като е насочено към законната/доколко е законна ние си знаем/власт!!По бързата процедура в следствения арест,по същата процедура с която мерите днес Сидеров и Чуколов УТРЕ нас ще мерят!!Ясна ли ви е картината,сега!!!Протестите и хулиганството стават най-голяма заплаха за националната сигурност!!!

92

Анонимен

преди 8 години

NАТАКА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ВЗЕ 3,10 % ВЪПРЕКИ ОГРОМНАТА АНТИ СИДЕРОВ КАМПАНИЯ И ВЪПРЕКИ ЖЕСТОКО ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ИЗБОРИ НА КОИТО ИЗБОРИ БЯХА ОТЧЕТЕНИ КАТО(НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ) БЛИЗО 600 ХИЛЯДИ БЮЛЕТИНИ КОИТО ПО (СЛУЧАЙНОСТ) БЯХА ВСЕ ЗА ОПОЗИЦИЯТА БСП И АТАКА,САМО ЗА АТАКА 191 ХИЛЯДИ БЮЛЕТИНИ СА ОБЯВЕНИ ЗА НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ.ТЕ ТОВА СА (ДЕМОКРАТИЧНИ) ИЗБОРИ ОПО ГЕРБЕРСКО РЕФОРМАТОРСКИ ТЕРТИП

91

Социолог

преди 8 години

Атака има 0.9 % ...Герб имат 39.9 % .Ако изборите са сега ГЕРБ ще управляват сами .

90

Анонимен

преди 8 години

Добре де аз видях на видеата как Волев яде само бой, що му взеха имунитета и го арестуваха..?

89

социолог

преди 8 години

Атака се свива до 1 % .ГЕРБ имат 39 % ....... Атаката продължава ли според вас.

88

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 94Научи правото, тогава коментирай.

87

мда

преди 8 години

Скоро ще свършат паричките за Алфа ,а накрая няма да има и за скандинавчета по форумите.

86

политолог

преди 8 години

Истината е че без шоуто през 2013 на Сергей Станишев Атака да я нямаше вече.Но тогава беше нужна на БСП иДПС в един последен опит да спрат окончателното издигане за диктатор на ББ.2014 онзи *** Близнашки вдигна цените на тока и така наля пак в мелницата на Атака.Тоя път няма кой да помага.

85

Анонимен

преди 8 години

Волен президент.

84

Горан

преди 8 години

Ами, и СССР да харесва Волен, все е тая... все е диктатура, роптае и той срещу полицейщината, но няма нищо против той самия да е виден неин представител, ама не му се отваря парашута, толкова изцепки сам си направи, че и тия дето го поддържаха вече не го щат... Главният проблем не е Сидеров, а цялата парламентарна система, и трибуна... Нека да им махнат имунитетите на всички, за да спрат да са недосегаеми, и да внимават много какви ги вършат от същата тая трибуна.

83

Атака се разпада

преди 8 години

Казвам ви пак .Атака по места се разпада.Големите играчи с магазините вече не са зад Сидеров и правят коалиции с Герб ,БСП и ДПС.

82

Анонимен

преди 8 години

До Всичко Мара втасала поне ще е с една стъпка по близо до това след като волен сложи пижамата на рае

81

Всичко Мара втасала

преди 8 години

И като го затворят Сидеров, България ще се оправи ли?

80

Анонимен

преди 8 години

До ти пък щото неси потомствен червен п ъ п е ш Дачков

79

до 95

преди 8 години

Абе тъпоъгълник ,какви комунисти те гонят още бе тутманик.Да ти кажа ли кой не си върна партийната книжка ,а напусна МВР защото беше верен на партията.-Б.Б. А кой е председател на Нар.събрание-Ц.Ц ,видна партийна фунционерка в Плевен ,да не тиизброявам други ,но най-много комунисти има в ГЕРБ и РБ сега,минали през много партии ,само и само з да са на власт

78

Волен

преди 8 години

Вторник 10ч.: "В Русия съм, в Русия съм..."