81

Анонимен

преди 8 години

Пак ли с тия глупости стига вече:)

80

Анонимен

преди 8 години

Защо ли не се вземат младите, та да не отварят работа на съдиите

79

Grom

преди 8 години

Любопитни са ми мотивите на съда... Който не е "предубеден"...

78

DIDI

преди 8 години

Ми на 40 години и девствена-определено си е за глоба!Даже в по-голям размер!Браво на такъв съдл

77

Анонимен

преди 8 години

Абе тия хора що се занимават с глупости ами не се ....................(радват) на живота.Тия още си живеят в стила на художествено-творческата интелигенция от татово време.Смешки.

76

Анонимен

преди 8 години

Както ставаше един приятел - Предпочитам 40 годишна девственица, отколкото 40 годишна, която от 16 годишна не може да си затвори краката.А що се отнася до това дали жената е обидена напълно я разбирам защо си търси правата. Защото това като някой да каже, че сестра ти е к.рва пък после доказвай че нямаш сестра. Но тук реално може д аима и доста преки последствия - ако някой мъж държи точно на такава жена и заради такава изцепка не стане работата? Не може съда с лека ръка да отхвърля тези неща!

75

Анонимен

преди 8 години

За 40 години момата не е намерила Единствения ...И си останала единствената.

74

Анонимен

преди 8 години

Абе жената не изглежда зле, но смятай ква е ку-ку щом никой не иска да я ... такова !

73

Анонимен

преди 8 години

Като разумен човек, горя от любопитство да чудя доводите на съда и точо по коя логика я осъждат нея? Затова ли само в България има приказка бития бит, еб.ният еб.н? Същото е и при случаите за домашно насилие. Знаете ли колко осъдени потърпевши има? Това не е правосъдие!

72

Доктора

преди 8 години

И какво толкова велико качество е девственоста ?Особено на 40 години?Това си е девиация, а не нормално поведение на здрава психически и физически жена.

71

Те тоа е!

преди 8 години

Значи така - склонни сте да оневините простака, че не разбира смисъла на обидата си , сякаш не е нормален човек, а нападате съдията за присъдата. Разлика в поведението и отношението, и вътрешното убеждение на двамата няма! Общото е простащината, от която ще страдат всички нормални!

70

И сега, какво?

преди 8 години

Оказа се, че ако си девствена в България, в наше време и се опиташ да се защитиш, ако някой подложи на съмнение това твое качество, в крайна сметка ще те накажат теб - хем ти се смеят, хем трябва да възстановиш съдебните разходи на този, който ти се е подиграл или те е обидил, отричайки факта, че си девствена.Браво, ДРУГАРИ съдии!Поне Николай Славов постъпва кавалерски. Ясно е, че не е целял да я обиди, нито е подозирал, че шегата му така болезнено ще засегне тази нещастна жена.

69

Анонимен

преди 8 години

Не ми стана ясно какво е гледал съдията цяла година. Дали мома и девственица е едно и също ли, какво е искал да каже ответникът когато е използвал думата мома или какво е значението на думата мома в главата на искателката. Ами можеше само да ги попита и да реши делото още на първото гледане. От друга страна съдията можеше да го протака до пенсия, нали е независим.

68

Анонимен

преди 8 години

То бива глупости, но да ни занимавате цяла година с такива тъпотии, не бива! Само до това ни е, дали някаква мома била наистина мома! Други грижи нямаме!

67

hahah

преди 8 години

ako beshe po-zaeta da pravi sex edva li shteshe da se ''obidi'' tolkova! hahahahah

66

Алов

преди 8 години

Тая точно щото не е виждала чурка и само тва и е в главата ,та за това злобее.

65

свинаря

преди 8 години

Това беше шега,но може да се провери много лесно,вкарваш сондата и проверяваш

64

Анонимен

преди 8 години

Думите моме и отдавна не си мома въобще не са обидни-т.е.няма престъпление думата мома-значи млада жена което въобще не е обидно,а израза отдавна не си мома-значи отдавна не си млада жена.Т.е.в случая веъобще неможе да става дума за обида.тоя девствен *** не е бил на ясно или е подлъгана от адвоката си да води дело което няма как да спечели-понеже няма обида.

63

знайко

преди 8 години

до ЖенаКако,намали малко оборотите!!Ша вземеш да счупиш некой маникюр, да не дава господ!!!

62

Деса Поетеса

преди 8 години

Той бе енергетик от Козлодуй.Известен бе с големия си...чар.Щом го видях, поисках да ме хванеи да ми перне едно хубаво... стихотворение.Ала в леглото тоя беше пълна скука.Ослушваше се, вместо да ме... забавлява.Недей да се ослушваш бе, ***,аз искам като ток да ме тресеш.Виж как пламтят звездите в туй небе.Мъжът е мъж, когато ме... обича